- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
knbs
senior tag
Koszonom az infokat, teljesen jo helyen jarok,ugyanis erdekel a tuning is.A lapok speckoit nyilvan en is el tudom olvasni a gyartok oldalan.
Azert erdeklodtem a 965/975 temaban,mivel most nalam kint hollandiaban a 965-os Asus Commando es a p5wDh delux lap egy arban van es nemtudom melyiket vagyem meg.Mivel meg mindig teljesen ossze vagyok keveredve,melyikkel jarok jobban.
Erdekel a tuning is,de nem akarok minden csepett kihajtani a vasbol,inkabb csak megtalalni az egyensulyt a tulhajtas es felesleges rongyrazas kozott.
A penz most nem szab szamomra korlatot a fejlesztesnel,de nyilvan ''felesleges'' 3%-os sebesseg novekedesert nem akarok kifizetni +200 eurot.... csak azert,hogy elmondhassam nekem ez van a dobozban
Mindenkeppen koszi a hozzaszolasokat, igyekszem gyorsabban okosodni -
Picur65
csendes tag
Ez egy ilyen különc tuning
. Valóban nem vagyok tapasztalt tuningos, ezt elismerem, ezért gyűjtöm az infokat.
Látom neked is E6600-ad van, megkérhetlek, hogy írd le a beállításaidat? Hűtő, vcore, fsb, hőmérséklet? Igaz hogy más chipsetünk van, de nekem nagyon meleg a NB és az SB is (gyári borda).Lehet hogy ezért nem megy nekem feljebb?
Már sok helyen olvastam róla, hogy kikapcsolandó, de nem találtam igazi magyarázatot miért. Az hogy ezzel is kevesebb dolga van a procinak csak egy tippnek hangzik, szerintem simán lehet hogy ettől pl. nem függ a melegedés mértéke. Ez a funkció a cpu-n belül lehet egy bedrótozot valami, ami mindenképp érzékeli a cpu terhelést, csak ki lehet kapcsolni, hogy ne vegye vissza a szorzót, ha nincs dolga.
Az már meggyőzőbb lenne, ha valaki leteszteli bekapcsolva és kikapcsolva és ki tud mutatni valami különbséget. Tulajdonképp lehet hogy ki is próbálom. Most FSB 366 stabilnak tűnik, 370 felett orthos visít.
A másik fele a dolognak, hogy folyamatosan működő csendes gép a cél, tehát szükséges hogy lehűtse magát ha nincs nagyon terhelve.
[Szerkesztve] -
Antibá
tag
Hali
Nagyon korrekt a lap.Koszi
Nezegettem a procit, 1,35V-on(Bios), a szep 3500Mhz-es eredmenyt ertem el.
Ez az eredmeny sok ora othros , prime 95,SuperPi,Game,stb után szuletett meg.
Sajnos a 3800Mhz-hez mar 1,6Voltot kell neki adni, de nem eroltetem.24 oras uzem mellett alap feszen 3500Mhz nekem eleg. -
Pietrosz
addikt
Pedig feleslegesen aggódsz.
Nálam pl. az igazán terhelő progik, mint pl. tömörítés, videó kódolás kb 5-10 fokkal kevésbé fűtenek, mint egy orthos teszt.
Tehát kitesztelheted nyugodtan úgy, hogy pl 70-75 fokig is felmegy a hőfok, mert normál használat alatt kb 65-70 fok lesz csak szvsz. -
afterburner_
őstag
enyem feltamadt poraibol (p5w DH) miutan szejjelbarmoltam a hatuljat atvagtam a nyomtatott aramkoron egy vezeteket es westlake kolega megforrasztotta
es westlake xeonja muzsikal benne ami 6300-asnak felel meg, 435-ös fsb-vel siman bootol 1:1-ben ramok cl5-5-5-15-ön, jah es vmch 1.85V amugy ha bekapcsolva hagytam a qfant win inditasnal szetfagyott vagy ujraindult
de így azok offon megy siman;)
majd emg probalom feljebb is csak sztem ott mar a samu memok beadjak a kulcsot
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest