- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
vazimódó #686 üzenetére
SPD-n volt a memó végig, 5-5-5-18 az SPD-je 400-on. (nagy genyóság amúgy, a partnumber ''CL4-4-4DDR2-800'', de ez a 266-os sebességének megfelelő késleltetés)
afterburner_ : mch fesz állítási lehetőséggel nem találkoztam, illetve nem vagyok benne biztos, hogy az ''FSB termination voltage'' mit állít. Mindenesetre ennek az 1.4V-ra állítása sem segített.
''eist cpu enhanched halt, sppedstep virtualization, ezek vnanak?offon?'' Nem, ezeket nem kapcsolatm ki.Lenne közük a tuninghoz?
Speedstep nekem például kifejezetten kellene. Napi 1-10 órát 100%-on használom a gépem, de 7/24 jár, a fentmaradó időben szeretném ha valamelyest kevesebbet fűtene. -
Lalaboy
őstag
válasz
vazimódó #584 üzenetére
Nekem a DH-n lekellett csrelnem a progit regebbi verziora, mert igaz van olyan menupontja, hogy regebbi bios-t felrakhatsz, csak eppen nem mukodott! Letoltottem egy regebbi progit es azzal visszatudtam rakni a regebbi bios-t! Olvasd legyszi a legalso szoveget!
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
vazimódó #153 üzenetére
Hali! Itt a link: [link]
Igen, olvasom, ha rám gondoltál.
Csak nem voltam net közelben eddig.
A teszt írója szerint főleg az alaplapok FSB tűrése a gyenge pont, mert a memót vissza lehet osztani (gondolom), de az FSB-t mindenképp emelni kell.
Ezentúl figyelni fogom az itteni eredményeket, mert egy 805D és egy olcsóbb fajta Core2 között vacilálok. Jelenleg mindent összevetve a 805D szerintem jobban megéri az árát, mert olcsóbb cucc is elég a 4GHz-hez, de megvárom, míg jönnek a 4 magos proccok, és akkor már occsóbb lesz a 2magos Core.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz
vazimódó #148 üzenetére
Nemtudom alapfeszes e de igazábóla míg az első szériát kapjuk durvábbnál durvább procikkal találkozunk, szóval nem elképzelhetetlen. (ésmár sajnos nyakunkon a ''2.széria'')
Emlékszem abban reménykedtem veszek egy 6300at ami megy 3ghzet kis +feszel és happy. Erre 3360on ipphogy feszt kell emelnem és feljebb azért nemjutok mert a sokat vállogatott 35Ks 2*1gb 960on járó ramom kevés a procim kihajtásához. vagy van akinek 3400-3500öt megy alapfeszen. Akár 100%os tunning alapon. Szóval énmár igazából semmin se lepődök meg, nagyon nagyon jó vétel volt ez a lap/proci/ram.
Röhely de eljutottam oda ahova sose gondoltam volna, hogy egyszer eljutok. Meg vagyok maximálisan elégedve a gépem teljesítményével. Ennél nekem nemkell több.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged