- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
denes242
aktív tag
válasz
AirBooms #4964 üzenetére
szerinted az ich7-ben (975x deli hidja) hany ide csatlakozo van? szerintem ugyanannyi mint a p965-os lapokon a jmicron chippel, azaz 1.
szerk: most latom, hogy sok 975-os lapra az ich7 melle tesznek egy jmicron-os IDE-t is (nem mindegyiken)
szerk2: vegulis ugy latom az asus-okon van csak ket IDE (meg MSI-n).
[Szerkesztve] -
-
denes242
aktív tag
mondom, hogy ES-eket megszegyenito tuning procid van. amellett, hogy elso vagy westlake listajaban, a coretemp altal mutatott VID (azaz az alapfeszultseg) is alacsonyabb szinte mindegyik procienal westlake listajaban (nem nezve a regi bugos coretemp altal mutatottakat ).
-
denes242
aktív tag
válasz
C.Brigante #4738 üzenetére
#4728, ra valasz a #4730 es arra valasz a #4732. de lehet, hogy le kene zarni a temat
-
denes242
aktív tag
válasz
C.Brigante #4733 üzenetére
enyime (nem egyertelmu a szovegkornyezetbol???)
-
denes242
aktív tag
most ha megnezed westlake listajat, eszrevehetned, hogy ez egy rohadt jo eredmeny. ugyhogy en inkabb most nagyon orulnek a helyedben (le se irom, hogy nekem mennyi fesz kell ekkora fsb-hez - azt sem mondom el, hogy ennel mennyivel nagyobb fsb-nel van a procim fsb korlatja akarmilyen szorzon
).
-
denes242
aktív tag
válasz
kicsivocsok #3688 üzenetére
szerintem azt, hogy alapfesznel is kevesebbet kap kozben.
-
denes242
aktív tag
válasz
C.Brigante #3662 üzenetére
igen, ugyanugy szerintem - a speeze hutomhoz adott feher pasztat is a leiras szerint ugyanugy csikban kellet feltenni mint az as5-ot.
-
denes242
aktív tag
válasz
C.Brigante #3639 üzenetére
westlake irt ilyet, hogy lehet, hogy rosszabb a kupakja a procinak, ''be van horpadva'' a kozepe es nem erintkezik annyira.
-
denes242
aktív tag
válasz
C.Brigante #3565 üzenetére
ahogy gyurczy mondja. bocs ha alapfeszen nem megy 3.2ghz-en stabilan a cucc, az enyem jo ha kb 1.47v-tal megy annyin...
[Szerkesztve] -
denes242
aktív tag
válasz
kicsivocsok #2899 üzenetére
hat jobbnak eppen nem jobb a hyper tx. az ar/teljesitmeny mutatoja lehet, hogy jobb. [link]
-
denes242
aktív tag
válasz
Overlocker #2729 üzenetére
kosz, az valoban nem tul magas
-
denes242
aktív tag
válasz
Overlocker #2727 üzenetére
erdekes volna tudni, hogy coretemp 0.94 mit mond a VID-re,mert ez a regi bugos.
-
denes242
aktív tag
válasz
westlake #2267 üzenetére
igen, de lehet, hogy nagy vonalakban al az elmelet. Mondjuk ha csak az alapfeszes eredmenyeket nezzuk - hiszen az elmelet szerint az 1.3v-on lehet jobban hajtani az alacsony VID-u cuccot, a maxrol nem szol a fama - akkor valoban van nemi kavarodas, de a kimagasloan alacsony/magas VID-ek megfeleloen a lista elejere/vegere kerulnek.
na de mar nem spammelem tovabb ezt a topikot -
denes242
aktív tag
válasz
westlake #2262 üzenetére
itt egy cikk a coretemp szerzojetol
[link]
a 2.oldalon ezt irja a VID-rol:
''You can also see the VID state of the CPU. VID stands for Voltage ID, which is a value the motherboard uses to set a specific core voltage (in short, its not the actual VCore reading).''
de azota lehet, hogy megvaltozott a velemenye, hisz a coretemp is ertelmesebb ertekeket ir.
mindenesetre a listadban az e6600-akat nezve van kb. ot ahol uj coretemp volt futtatva, igy a VID szemre ok. hat ... nincs egyenes aranyossagban az eredmeny a VID-del, de azert valami korellacio talan van. -
denes242
aktív tag
válasz
westlake #2007 üzenetére
na akkor ezt nezzetek!
[link]
E6600@2960 mhz
330-as fsbvel ugy 19:12-nel leallt az orthos. allitgattam az fsb term.et is (1.2-1.4) meg a nb voltage-ot (1.25/1.45) de nem segitett. ugyhogy azt hiszem tenyleg ez a max.
de azert 1.58volton ez is megy 3.4 ghz-cel!
szam a dobozan:
L629B002
westlake feltennel engem is a listaba? -
denes242
aktív tag
válasz
westlake #1897 üzenetére
lehet hogy en valamit rosszul csinalok? fsb term-et probaltam 1.2-1.4
eszaki hid 1.45 (mast nem nezegettem erre bevallom)
Lehet, hogy az nb-nek kevesebb kell? vagy tobb??
az lehet, hogy ha valamilyen feszt megnovelek akkor a proci feszt meg csokkenthetem? mert ha nem akkor tenyleg nem tudok mit csinalani.
hatha tud valaki tanacsot adni -
denes242
aktív tag
bocs, hogy belepofazok, de szerintem ezek az ertekek akkor hitelesek
ha ment rajta az orthos small fft tobb orat. a small fft nyilvan azert, mert valoszinuleg akkor a legmelegebb a proci, a tobb ora meg azert mert nekem is volt, hogy egy ora utan hibazott. najo, a hiteles rossz szo, inkabb ekkor titulalhatjuk nagyobb bizalommal stabilnak a dolgot szerintem.
-
denes242
aktív tag
te kiprobaltad par oran keresztul rajta az orthos-szal a stabilitast?
azert kerdezem, mert nalam (szinten ilyen b szerias e6600) ha nem adok 1.55 voltot, akkor 3.4-en nem volt stabil, volt hogy - igaz legalabb egy ora orthos utan - de rontott!
3.2-n meg kell neki 1.43 volt. Ezek a voltok mind everest ertekek (biosban kb 0.05-tel tobb). -
denes242
aktív tag
nekem van egy L629B002-es E6600-as proci de vagy en vagyok fakezu, vagy ez nem egy tuning bajnok szeria. P5B deluxe-ban 1.31 volton (biosban 1.35) 3.0 Ghz-ig volt (orthos) stabil, 1.55 volton (biosban 1.6) max 3.4 Ghz-en volt stabil.
1.6 volt (biosban 1.65)-nal meg 3.5 Ghz nem stabil, tobbet feszt meg mar nem akartam neki adni.Viszont leghutessel 70 fok fole nem ment ekozben, tehat gondolom a tokjaval legalabb nincs gond.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest