- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
thomasthomas #2709 üzenetére
hát kérlekszépen én az everest beépített proci izzasztóját használom...
nagyon ajánlom =)
Everest Ultimate Edition
mod:
de ha folyamatosan izzasztod 50%-ra és úgy 25 fok akkor végülis nemlesz több 30-32 foknál sztem több ha 100%-ra is nyomod, nha de azért nézzed meg =)
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
egy óra 100% terhelés után is 25 fok környékén van?
mer akkor énis veszek egy ilyen hűtőt -
Sh4rKy
senior tag
hopsz kimaradt az hogy egy asus p5d alaplapkára gondoltam és asszem valami pofásabb (chieftek vagy hasonló) tápra
-
Sh4rKy
senior tag
Heló mindenki...
Közeljövőben szeretnék beruházni egy e6300-as procira és azt szeretném tudni, hogy a gyári hűtővel meddig lehet eljutni stabilan biztonságosan egy átlagosan szellőző házban?
vagy esetlegesen megéri beruházni egy baromira egyszerű vízhűtéses rendszerre? (cooler master aquagate mini).
akinek esetlegesen ilyen hűtőről és kétmagos proci tuningjáról van valami kis tapasztalata megoszthatná velem
előre is köszike =) -
Sh4rKy
senior tag
köszi szépen
egy olyan kérdésem még had legyen hátha itt előbb kapok választ, hogy mivel tudom megnézni a cpu hőmérsékletét bioson kívűl? -
Sh4rKy
senior tag
Helló
Azzal szeretnék hozzátok fordulni hogy milyen alaplapot ajánlanátok egy E6300 -as core 2-es procihoz, ha én szeretném igen erőteljesen felhúzni...?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest