- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Aktív témák
-
-
-
C.Brigante
veterán
válasz
Gorneck #4380 üzenetére
engedd meg, hogy rávilágítsak a lényegére a dolognak, talán így könnyebb lesz (nem azért mert hülyének nézlek, csak a szemléltetés miatt)
van egy ferrárid, viszi a 300-at, de a kerekeket mondjuk lelopták róla, otthon meg csak traktor kerekeid vannak, nos ezzel már nem fog 300-at menni.
Soak írta: mutass egyet ami nem viszi a 3 gigát, vagyis logikusan gondolva a dologra, bele teszem egy valamire való életképes lapba, legyen pl: egy P5B deluxe és nem megy 3 gigát, vagyis a proci nem képes rá, sztem soak erre gondolt. -
C.Brigante
veterán
-
knbs
senior tag
válasz
Gorneck #4359 üzenetére
Nah ez a resze kicsit gazos,ugyanis rendeltem online a cuccot,amugy meg Hollandiaban vagyok es nem igazan kenem a szakzsargont meg hollandul
de valahogy majd megoldom,bar vicces lesz az tuti
a Hollandok iszonyat looserek szamtechbe,legalabbis az atlagember... az irodaban a sracok az alt+tab kombinaciot se ismertek a win-be
, pedig mar 5 eve dolgoznak windows-al, a rendszergazdi remote adminnal lettettem a startmenut es nemtudta megnyitni.... szoval azert para de remenykedem
[Szerkesztve] -
heliosphere
csendes tag
válasz
Gorneck #4158 üzenetére
tegnap vettem a NB-re Zalman NBF47et... kéne szereznem egy infrás hőmérőt h megtudjam mérni h mennyi ilyen mértékű tuning mellett a hőmérséklet arrafele. néztem ezt a Tt megoldást, nem tűnik rossznak..mennyibe fáj egy ilyen és hol lehet kapni? ;)
SB-re mit érdemes/lehet rakni? mondjuk jelenleg anyagilag már lenullázódtam... még ma belefért ez a ram hűtés, de totál kifutottam a keretből ;) most szte marad a zalman...majd jövő hónapban v utána talán még egy vf-700 lesz a 7600ra aztán vége...nem nyúlok a géphez vagy 2 évig -
heliosphere
csendes tag
válasz
Gorneck #4156 üzenetére
már elküldtem Neked emailben....de közben ugye rájöttem h 1.6on küldtem a procit feleslegesen... amúgy 490 fölött azt mondta h ne tovább...az orthos legalábbis... pár percél nem bírja tovább.... VISZONT. kíváncsi vok meddig megy a dolog... már 3570nél tartok, memek 2,2V-ot kapnak, proci meg 1,44-et még mindig.. még nem teszteltem komolyabban, majd egy két gamet kipróbálok.... tegnap 480on 1,5 óráig doom3-roe ment ulta high-on 1024ben egy deka hiba nem volt benne.... most meg a hőmérsékletek is jelentősen javultak hála a Hyper TXnek meg az új passzív ram hűtésnek...levettem a ház oldalát is így idleben ezen a 3570-nél 55-58 fokos...ez azt hiszem ez tűrhető érték ;) elégedett vagyok.... ahogy néztem a táblázatodat, meg más teszteket, ezek az A-Datak elég jót mennek mindenhol.... örülök h okosan visszavásároltattam a kingmaxot, az a -10% sem gáz amit lehúztak, mert így is kijött belőle az 1 gigás 800as a-data az pedig csak 667es kingmax volt..na mind1 ;)
-
Lalaboy
őstag
válasz
Gorneck #4142 üzenetére
Igazad van, ezzel egyetertek.
De akkor nemveszek meg egy tuninglapot!
Ha tudom, hogy a lapom 3V-ot tud adni a memoriaknak, akkor nemveszek hozza beleposzintu ramot, vagy ha 2.0V adhato az NB-nek, akkor bekalkulalom az uj NB hutot is, .....stb. Vagy nem tuningolok es veszek egy ''kenyelmes'', olcsobb konfigot!
Nem allt szandekomban bantani a jolbevallt, kiforrott 965-os lapokat!
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
Picur65
csendes tag
válasz
Gorneck #3848 üzenetére
Lehet, hogy a klböző alaplapunk miatt van, de nekem egyrészt nincs olyan a biosban, hogy eist, másrészt az egész bizton állíthatom, hogy ha csak annyit változtatok hogy ''C1E support: Disable'', akkor nem állítgatja a szorzót, ha enable, akkor állítgatja. Ez nekem ilyen egyszerűnek tűnik innen.
-
törölt tag
-
laragirl83
őstag
válasz
Gorneck #3790 üzenetére
na, tesztelés végett mérvadó, és nem is kicsit számít
tudod ez olyan dolog, ha az ember tuningol, akkor azt azért teszi, hogy a lehető legtöbbet kihozza a gépből, ami menne is, ha nem lenne ez a kis bukkanó p5b lapnál
NEKEM pl zavaró ha winrarban 1500 helyett 1200 kb/s-t mér vagy annyit se -
Stalker-2572
veterán
válasz
Gorneck #3631 üzenetére
Végeztem egy kis tesztelést, hogy a fesz hogyan hat a cputemp-re:
1,250Vcore temp: no pass | w/ Scythe Ninja @ 3200Mhz
1,275Vcore temp: 41|43-65|65°C | w/ Scythe Ninja @ 3200Mhz
1,30Vcore temp: 42|44-68|68°C | w/ Scythe Ninja @ 3200Mhz
1,325Vcore temp: 45|43-70|70°C | w/ Scythe Ninja @ 3200Mhz
1,350Vcore temp: 48|46-74|74°C | w/ Scythe Ninja @ 3200Mhz
1,350Vcore temp: 48|46-75|75°C | w/ Scythe Ninja @ 3360Mhz
75-ról ha kikapcsolom a tesztet azonnal visszaugrik 60-ra. -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gorneck #2578 üzenetére
semmi baj a p5w dh-val, szépen eltünt az összes bugja (ahogy én tapasztalom/hallom), azonkivül az enyém már uj rev és pokolian viszi az fsb-t is, valamint nem kellett ráfizetnem a p5bd-mre, és a DFI egy rakás.. cseresznye
(amellett h talán januárban meg is fog jelenni..)
[Szerkesztve] -
Szoszibá
tag
válasz
Gorneck #2323 üzenetére
Ne fikázzd a gépet! Te vagy beteg...
Attól hogy sokan úgy írják még nem biztos hogy úgy van...
Most ne gyere azzal hogy hány millióan állítják és biztos igazuk van...
Mit tudsz te arról , hogy mire használom a gépet... Semmit! Ha nekem ez így jó az mért fáj neked?!
És sok mindent találtam tőle csak ezeket másoltam oda te beteg ember... -
Szoszibá
tag
válasz
Gorneck #2309 üzenetére
Westlake: kezdem kiismerni a lapot.. tenyleg a valaha nalam jart legjobb lap.. gyors, tabil, konnyen kezelheto..
voltmoddal isten ez a lap.. rekordokat dontok memoriatuningban...
a valaha altalam hasznalt legjobb lap! minden tekintetben
Ezt írta róla. Na most akkor ne fikázd itt nekem... A proci meg jó bele, nincs gond... Majd ha lesz pénzem lehet veszek bele nagyonnat, de most kielégít... -
-
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #2172 üzenetére
Hát nemtom. Az enyém menne szerintem 490-et is, csak itt már kajálna a proci, és ha már adok neki enni akkor nem 490-en akarom tesztelni, de majd megnézem otthon. 500-on sem fagy le, csak a memó hibázik, szal ez nem hiszem hogy lap lesz, de majd mindjárt berusholok ddr2 tuning topicba, és kérdezek....
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Október 10-én jelenik meg a Little Nightmares III
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged