Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
1066@1333Mhz FSB Mod
[link] -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Yushchenko
üzenetére

ROBERTOH: szintén
-
-
Conroe 6600ES@5279Mhz +LN2
[link] -
-
-
Találtam két összehasonlító képet végül...Régen 3400Mhz 2xprime alatt 63fok volt 1,3v-n..utána még amikor nem volt rendbeszedve a lap, 3500Mhz-en volt max 58fok.

jah és nekem is domború volt, bár most megint újra kell polírozni,amíg nem csinálok szebb képet mint M3kk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Kitűnő

-
-
-
-
válasz
MrSnake
üzenetére
Asetek Waterchill szett, 12010-es csak triplaradival..szerencsére egy kedves ismerősöm által olcsóbban megúsztam...
De be kell vallanom az előnye csak magasabb órajel mellett jön elő, ezen az órajelen, kb csak 3-4fokot ver rá terhelve a léghűtésemre(ami mondjuk brutális)! -
3600Mhz 1,328V orthos, víz.
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
afterburner_
üzenetére
Rendes 6300-asok között is lehet ilyen, láttam már pár xeon-t ami nagyon jól ment!
-
válasz
afterburner_
üzenetére
Pontosan, ha cpu wall-ba ütközöl,akkor oly mindegy hogy mennyit megy a lap..Az fix hogy a proci hamarabb hal be. Volt már pár P5B-Deluxe a kezeim között(C1), és az összes lap bírta a 590-600FSB, 600felett már valószínűleg a lap miatt nem ment. De ilyen magasságban már minden közbejátszhat(lap,cpu,ram/-+vezérlő) Az pedig általánosan elmondható hogy 500-at bírják, szval nagy valószínűséggel proci wall lesz.
-
-
-
-
-
már nem frissítesz westlake?
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem ,mert 3Ghz-en tuti nem stabil..
6400, nem tudom hány fokkal lehet hűvősebb, de ő már lehet bírná passzívan.. -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Mert lefutott a Pi, számolás alatt nem volt több 43foknál..
-
Core 2 tuning, halkan!

[link] -
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Hát azt nemtudom neked megmondani,de allendale nem annyira melegszik mint a Conroe..
Achill3uS procija 3,6-on is max 60fok volt. Attól kezd el jobban melegedni a proci, mihelyt igényli a több feszt.. -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ezeket nem tudom ,de egyet tudok
E6600 ES@2600Mhz 1,088v orthos alatt 50c, 700rpm ventivel -
-
3542Mhz orthos, valós 1,304v [link]
[Szerkesztve] -
-
-
westlake mivel hűtötted a 6600-ost, amelyik az első helyen szerepel? Mert nagyon alacsony a hőmérséklet, nekem legalább +6-7fokkal több..
-
-
-
-
-
válasz
Yushchenko
üzenetére
THX

Lalaboy: Thx, már 975-el CL3-ba első lennék pi-be is.. -
-
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Orosz hírek között
[link] -
-
-
-
[link]Second Run 4294Mhz, +5 fokon most!
-
-
nem fakel-t én webcam-en élőbe láttam...nem kéne mást heccelni ilyen megjegyzésekkel, aki ismeri tudja hogy nem fake-el..
nem tudom te hogy éreznéd magad, ha így megvádolna valaki, mielőtt épp 3h-t fagyoskodtál a hidegben...
bár újonc-tól nem tudom mit lehet várni.. 
[Szerkesztve] -
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Sokminden ki van belőle szedve,(pedig már ez is finomhangolt) de még lehet tökéletesebb, egyenlőre még nem lőttem be a drivereket sem, kb 10 percet használtam. Superpi-t néztem csak,de az lassabb volt, mint az általam használt mindennapi xp, illetve az eredeti finomhangolt még lassabb. Amit ez idáig se értek..De még nincsenek fennt a driverek, szval majd azután nyilatkozom bővebb..a hálózati szolgáltatások nagy része ki van szedve,felesleges win programok,témák...Ahogy a szabadidőm engedi, haladók majd ezen a vonalon is, cél egy jó bench xp, illetve egy jó gyors mindennapi xp..
-
Tuning xp by over

![[kép] [kép]](http://img314.imageshack.us/img314/6809/winxppfusagekfl6.jpg)
-
-
válasz
oettinger01
üzenetére
..igyekszem
Thx
dbius:Thx
[Szerkesztve] -
-
-
válasz
Yushchenko
üzenetére
egyik link se akar nagyon bejönni..
-
-
válasz
westlake
üzenetére
Nem tudom a te lapodnál mi az elfogadott,biztos van..Én is tudom az enyém..
Nem vádoltál csalással,csak ez vetítődik ki, ha más olvassa..csalok mert nem futott tíz progi, vagy utána állítgattam az mhz-t..
Így nem lehet normális eredményt/listát csinálni,ha mindig változtatod a szabályokat, sztem..
mod: Persze, Superpi 1M sokkal praktikusabb és gyorsabb, nem stabilitásra,de legalább jó az összehasonlításra jó..ittmeg már nem..
Utolsó mondattal egyetértek..
[Szerkesztve] -
-
-
válasz
westlake
üzenetére
Nincs otthon jelenleg netem, több alkalmazás is futott,tálcán is van pár...
Nem fogok minden egyes percben screenshotolni, és nem szokásom a csalás sem...
Ha nem tetszik hogy nem te vagy az első akkor ne rakd be, ennyi..a procim ennyit tud tetszik, nem tetszik..
Rengeteg ''ha'' szócska van nálad is, mint fentebb írtad : ''Több helyen is ki lehet mérni a lapodon a feszültséget'' - Nem tudom,de minden lapon van egy elfogadott mérési pont, ami alapján mérik az emberek..és ha mindenki azzal mér,akkor úgy összehasonlítható..
Namind1..
[Szerkesztve] -
over@locker886 - 3500Mhz 1,304v , DDR2 778Mhz 4-4-4-8 ,Prime stabil [link]
Kérem ilyen névvel beírni westlake! Thx. -
-
-
-
-
-
4248Mhz, ON AIR
5C-n 
[link] -
-
-
Télre készülve

Kép!
[link]
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
-
-
Ez amiről fogalmam nincs

Nem volt a Sonicra lefogatóm már egy ideje, eddig gyári hűtővel toltam rulez
,kaptam lefogatót pénteken,de előtte már lepoliroztam..szval passz..
Max annyi alapom van,hogy nyáron egy hüvősebb napon reggel,mentem 4050-et mostmeg 25c-n 4113..
[Szerkesztve] -
-
4113Mhz 1,56v ,szobahőmérsékleten
Polirozás megtörtént, Sonic Tower van egy gyengébb ventivel, a lap iszonyat sokat droppol..
[link]
[Szerkesztve] -
Megtörtént a polirozás,hétvégén teszt,hétfőn rakok fel majd eredményeket!..

Aktív témák
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézd meg a blog-ot!
, aki forrasztja a lapot
, csak 9*333Mhz-en indul

bár újonc-tól nem tudom mit lehet várni..
nameg későn kezdtük el megint..így a szárazjég felében fürödhettünk