Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
xboxgyuresz
csendes tag
Szevasztok,lenne 1-pár kérdésem:
a lapomon hogyan lehet kikapcsolni azt hogy ne 6-os x legyen
hanem 9-es alapból mivel a BIOS-ban 9x385 és csak terhelésnél megy így,(1.44v-on)
a memókat meg nemtom csak 963Mhz-en járatni 5-5-5-15-ben,(4:5)
ha az SPD beállítást 2.50-ről 3.00-ra rakom(a 2 között nincs más beáll. lehetőség)
akkor1100-felett megy.de azt nembírja valamiért(+0.30V-on van most)
Légyszi segítsetek ,még 1 kicsit láma vagyok
adatok az aláírásomban
-
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok !
Erdeklodnek hogy valaki megtudna azt mondani hogy egy e6300 zallman hutovel
tuning eseten mennyi a normal homerseklete. pl 2,8Ghz-nel terhelve 52-55fok az jo?kosz!
-
subaruwrc
félisten
-
cettlee
őstag
alapon orthosoltam és 60 fokosak lettek a procik , 1,28 voltot ir a speedfan. ha feszt nem emelek, hanem csak alapfeszen tuningolok akkor is jobban fog melegedni? 60 fokon már 1600al pergett a venti
-
booz
senior tag
hy valakinek esetleg van eladó e 8400-ese

-
Zé_Mester
őstag
bocsika, de ha egy kicsit jobban megnéznéd a dátumokat is akkor látnád hogy melyik kép mikori eredmény. és örülnél ha nem próbálnál lejáratni, mert nem nagyon csípem ha olyan dologról okoskodnak, amit nem is láttak. honnan a f@szból tudod hogy mennyit megy a volt E6750-em? talán te is tesztelgetted előttem ??
azért mert a tiéd nem ment ennyit ugyanennyi fesszel, az engem rohadtul nem érdekel.ami a blogomba van az csak a max eredmények, ott nem a stabilitásra mentem, csak a tesztek lefuttatására és slussz.
később kezdtem el leméregetni hogy mi a legkisebb fesz, ami elég a stabilitáshoz adott órajelen.itt van pár ORTHOS stabil eredmény
a 440 és 475 FSB-s kép már azután készült hogy az alaplapon meg lett csinálva a VMod, és így +0,025V-ot kapott a proci a biosban beállítotthoz képest.
és ha kiszámodok akkor az 1,3840-0,025 az ottlesz hogy ~1,3500V, ami az E6750-nek az alapfesze.
sajnos ezt később vettem észre hogy több feszt kap, de utána próbáltam 1,35V-tal is a 440FSB-t és ment stabilan.
de mostmár teljesen 8, mert al van adva, úgyhogy már nincs nálam a cucc.
subaruwrc : akkor kammantott Zé
kösz, ez jól esett, no comment
-
cettlee
őstag
na összeraktama gépet e4500. idleba nagyon visszaszabályoz igy kemény 32 fokosak a magok. intel gyári hüttö 800on pereg

-
keIdor
titán
válasz
Armando_19
üzenetére
Szerintem miután kitombolta magát a farkassal utána megvállik tőle úgyis

-
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Commando-t. De még nem 100...
-
-
Armando_19
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nekem is!

Majd viszont P5K-val kapcs zaklatlak egy kicsit
-
válasz
Armando_19
üzenetére
Jah, azóta is áll az állításom még

-
Armando_19
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
LoL!
És pont tegnap beszéltük, hogy MSI-t soha
Ez a sors volt. -
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Áhh csak újra leveszem a polcról a lapot.
Oka: Wolfdale és késöbb Yorkfield!
Meg a ramjaimat jobban meg tudom hajtani Premium-al, mert a DFi-nek valami okádék a ramkezelése... (plusz mostmár ott van a 400-as NB strap is...)Egyébként szerintem az E8200-t megnézem Commando-ban is
(aztán valszeg jövőhéten Achi viszi) -
-
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
De pont MSI lol... soha nem gondoltam volna... annó milyen szar FSB-ket mentek a 975 és 965-ös lapjai... azt hittem DFi lesz az FSB bajnok.

-
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Ehh, durva.
Ez WR nem? -
700FSB
MSI-vel, LoL.. -
Pocak89
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igen az villan fel. És az normális hogy most 3.33GHz-n megy a proc, biosban kellett neki adni 1.43V feszt, de orthos közben nézem cpuz-vel akkor meg 1.33V van?
És ez nem teljesen ide kapcsolódik de nem válaszoltak a ram topikban. Most a 800-as memóm 925-ön megy. Alap fesz:2.0V A kérdés: most 2.15V ra van állítva. Az sok neki? (eddig semmi baj nem volt vele)
-
Pocak89
senior tag
Ha Orthos alatt nem fagy le a gép nincs kékhalál akkor mondhatni hogy stabil? Néha felvillan vmi piros szöveg. Az micsoda?
-
Anthony28
őstag
A legnagyobb szopás az az egészben hogy nem tudnak leemelni egy csere darabot és odaadni garba.Jól becsöcsölted, bár nem mondhatnám hogy mással nem fordulhatna elő hasonló "malőr".
De egy biztos.Az 1,55V-t tartósan tuti nem bírja.
1,35-1,4V-t azért 24/7-be még mernék neki adni.
-
_core
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kicsit keresgeltem. Ezek az ertekek mar jobban illenek ahoz a procihoz
Abban kiegyezhetunk, hogy ez nem az alapfesze egy 6750-nek 
-
_core
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nezd meg mennyi feszt kap a processzor tesztek alatt!!! Az en procim ennel kicsit jobb fajta es az stabilan alapfeszen nem megy 3500-at.Az mas dolog hogy lehet hogy bejon a Win vagy hasonlo de az kit erdekel!Nekem 8x450FSB hez Biosban 1.34V kell adni 8x500FSB hez meg 1.54-et hogy stabil maradjon a rendszer.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem... van egy 2180-as prockóm és szeretném felhuzni ameddig biztonságos gyári hűtővel... később majd vennék egy hyper tx2-t.
Szeretném megkérdezni a beállításokat, mert azt mondták hogy magam kell adagolnom a feszt neki, és hát nem akarom elsütni
Ezért szeretném megkérdezni a hozzáértőket. -
Powerer
tag
Csak úgy mellesleg kérdezném meg, hogy az milyen "jelenség" amikor pl egy játékot futtatsz és ilyen szívdobogás szerűen akadozik az egész? Mész előre mondjuk Quakeben és másodpercenként kicsit mindig megakad, az fps is leesik egy tized másodpercre.
-
Powerer
tag
Orthosozás közben nálatok mi számít normális maghőmérsékletnek ilyen húzott procik eseték?

-
Zé_Mester
őstag
BAZZZZ MOST ÉREK HAZA ERRE EZT LÁTOM HOGY KINYÍRTAD A PROCIT ???
pedig még mondtam is neked hogy az kib@szott sok neki !!!
annyi fesszel egy áramszünet alatt is simán elmenne órákig.és akkor most mi lesz? gariba kicserélteted vagy mi ?
nem tom még hogy műkszik ez az egész lefüstölés utáni dolog, de félek egyszer nekem is elborul az agyam (nem áll távol tőlem
) és megtudom

-
subaruwrc
félisten
válasz
Armando_19
üzenetére
jódöntés.
-
Armando_19
őstag
-
Powerer
tag
Azon gondolkodtam még, hogy a szorzót visszavenni 6-ra és magas FSBvel próbálkozni milyen lehet...?
-
Powerer
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ugye ez FSB 425 és így stabil, FSB 444 már egyáltalán nem volt így stabil, de a kettő között mondjuk 433-at lehet, hogy menne és az szép is lenne, pont 2,666->3,466ghz. Lehet, hogy azt megpróbálom. A régi Northwoodomból kiindulva a tartósan magasabb feszültségen üzemeltetés nem nagyon tett be a jó kis Intelnek. Ez ezeknél az új generációs prociknál is így van remélem.
A PCIE sebességének állításáról mit kell tudni? Megéri pár mhzet húzni?
-
Powerer
tag
És 6750-nél "mennyire baj" ha 1.47v-n van a core feszültség 3.4ghz-en? Stabilnak stabil.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Tenyleg jobb,tanusithatom e6750-rol valtottam.

-
-
subaruwrc
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
alapfeszen is 90%...
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
99.999%
Jobb mint az E6750. Úgy kb. sokkal.
-
Gorneck
legenda
válasz
s7evcsenko
üzenetére

-
-
Pietrosz
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
99,99%
-
Laraxior
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
általánosságban 100%

-
Sziasztok...
Ez az E8200 proci általánosságban mekkora eséllyel megy 3.6GHz-en??

-
Tibord
senior tag
helló
Az szeretném megkérdezni hogy érdemes-e befektetni egy komolyabb 775-ös lapba.
Konkrétan hogy az INTEL 775-ös lábkiosztása meddig marad meg?
Mert ha jövőre lesz új lábkiosztás és én dobhatom ki a lapot az nem túl jó hír.
előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Byski Áramláskijelző.
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

auto feszen hasznalom a 8200-ot,es 1,14V-ot kap.raadasul 3600mhz-en.Mit rontok akkor el?Vagy ti az osszes feszt auton hagyjatok?
Az enyém is elég rendesen megtolja fesszel auton...

ismerhetnél 

addig ne itéld el amig nem ismered Zééé-t és ha ismernéd nem mondtad volna ezeket a dolgokat
Nekem hiaba magyarazkodsz nem hat meg ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)