Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
nah biosba 1,525 V orthos alatt megkap 1,47et igy stabil 355x9 = 3,2 gigán, csak terhelve76 fokos

-
cettlee
őstag
ez b*zi eza proci. alapfesszel megy 2,8 gigán
1,425el 3 gigán
3,3 gigán meg 1,525 V-al is kékhaláozik terhelve.többet meg már nem merek emelni mer lecsapja a biztosittékot a házba
-
cettlee
őstag
basszus azt elfelejtettem mondani hogy a hütö meg proci közé nem raktam pasztát mer nem volt

-
cettlee
őstag
hehe 333x10 en megse nyekken
akkor frekihez mennyi fesz kell általában?
-
cettlee
őstag
na szét emeltema feszkot 1,45 re és igy idle-be 1,4et terhelve pedig 1,38at kap. igy faszántossan viszi a 333x9et , csak épp 70 fokos terhelve a proc

-
cettlee
őstag
najolvan ez sehogyse megy 400on ugyanugy lefagy.biosba van olyan hogy cie meg eist azokat kikapcsoltam, meg van egy olyan hogy TM2 , az ha jol értelmeztem akkor visszaveszi a procit ha tul magas a hömérséklet. az gáz ha bekapcsolva hagyom? 400 fsb-t asszem elfelejthetem

-
cettlee
őstag
válasz
Telefunen
üzenetére
értem kösszi. bár a célom inkáb nagyobb fsb lenne hogy 1:1 be mennyenek a ramok.amugymeg nemtom mér de a memcsiknek alig ad feszt, most 2,03mat kapnak pedig biosba már +0,4en vagyok.. Az lehetséges hogy az e4500 nembirja a 400 fsb-t? most 333x8on megy és igy nem fagy egyenlöre.
igy orthos alatt 1,28 voltot kap a proci.
-
cettlee
őstag
áááá fagy eza csöcs meg kékhalál meg ujraindulgat.
- az lehet hogy alapon 1,7 voltot kap a memoria? vagy ottis van dropp?+0,3ra állitva kap 2 voltot. 44412ön megy.
- a proci ment alap 1,3 feszen 2750 mhzen(250x11) is stabilan.
-most felhuztam 400x6ra tehát a proci feznek elégnek kell leniie de mégis fagy meg minden baja van. a fsb feszét megemeltem 0,1 el de ezután is fagyott terhelés alatt.ezaz fsb fesz ez mit melegitt? a nb-et? a déli hidam nagyon forro, arra gondolom az mch-fesz van hatással de azt nem emeltem. mit emejjek h stabil legyen? most 1:1 be megy a memoria. az északi hidab faszán bevan hütve mer megy rá levegö. a célom 400x7 lenne alapfeszen. -
cettlee
őstag
najolvan majd még probálkozok de tök mind1 mer nem akarok többet adni sokkal alapfesznél mer szara hüttö és nincs kedvem még 10 ezeret hüttöre költeni. ha menne 3 gigát ugy akkor 88gt vennék mellé de igy csak 86gts lessz asszem

-
cettlee
őstag
bakker feltoltam 300x10 re a memoria meg 750en megy. alapfeszen elsem indult az e4500
1,4et atam neki de akkor orthos alatt ujraindult egyböl gondolom a vdrop miatt, 1,35 nél is hibát jeelzett egyböl az orthos. lol most biosba emeljem 2 voltra hogy kapjon 1,35 öt?
most biosba 1,36875 van beálitva és igy kap 1,33mat ugy hogy nincs terhelve. ezmi?

-
cettlee
őstag
van egy zalmam 7000alcu hüttöm de 3200+ on volt és nem tudom erre az intelre felfogatni.
elvielg adtak hozzá még anno valami átalakittot de már nincsmeg. -
cettlee
őstag
na nekiáltam tunningolni

elsö lépésben fesznek beáliottam 1,325 voltot de a speed fan szerint 1,28at kap

most emgyaz orthos ezerrel ramok 800on 44412 1,94 voltot kapnak. 11x250 = 2750 mhz
de má 66 fokosak a magok orthos alatt -
cettlee
őstag
alapon orthosoltam és 60 fokosak lettek a procik , 1,28 voltot ir a speedfan. ha feszt nem emelek, hanem csak alapfeszen tuningolok akkor is jobban fog melegedni? 60 fokon már 1600al pergett a venti
-
cettlee
őstag
na összeraktama gépet e4500. idleba nagyon visszaszabályoz igy kemény 32 fokosak a magok. intel gyári hüttö 800on pereg

-
cettlee
őstag
UUU [link]
-
cettlee
őstag
huu sráccok
[link] -
cettlee
őstag
skacok hétfön jövök a topikba mer megjön a e4500am meg ds3
ja meg vmi gagyi corsair xm2 memcsi. -
cettlee
őstag
hali. gép vásárláson gondolkozom. várható mostanában nagyobb áresés?

alaplapnak :Intel P4-LGA GigaByte (2év) 965P-DS3
proc :Intel Core2Duo E4500 2.2GHz BOX 2MB
memcsi : nemtom_az E4500 mennyire tuningbarát?és az érdekelne hogy visszafele állithato-e a szorzója(magasabb fsb miatt). esetleg mien más procit lapot vagy memcsit ajánlanátok?

haver most vett alienbe 2 giga geil-t 19 k-ér de azon buzi piros ledek vanak és ojat nemakarok
Neki p5b-je meg 6300a van és 3,3 gigát hozott ki belöle asszem. én ennél azé töbre vágyom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest