Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Powerer
üzenetére
sztem fordulj orvoshoz, mert ez már nagyon beteges
van egy ismerősöm, ha gondolod előjegyezlek hozzá, de Skizz is segíthet.
de addigis javaslok jó sok fekvést, gépmentes környezetet és megszakadt internet kapcsolatot a betegség ideje alatt
jó pihenést(és még én vagyok a beteg állat
) -
Zé_Mester
őstag
válasz
Powerer
üzenetére
új tech. ide vagy oda, a szenzor nem mutat valós értéket, sajnos.
Jorus : A kézrátételes CPU hő mérés még bizarabb, mint a szoftveres, nem gondolod?
bizarrnak valóban megfelel, de sztem egy ilyen kis méretű hűtő izzana ha a monitorozó program hőmérséklete valós lenne. legalábbis nem lenne hűvös, hanem megsütné a kezem.
laragirl83 - köszönöm, én is valami ilyesmire akartam kijukadni

-
válasz
Powerer
üzenetére
Próbálj más stresszprogit használni. Prime95 pl. Orthost nem módosították jó ideje, akkor Vista még csak tervben volt, elképzelhető, hogy ez okozza a jelenséget.
A RAM-ok esetében sok mindent nem tudsz tenni az 1066MHz érdekében. Vagy magasabb RAM szorzó - alacsonyabb FSB, vagy a jelenlegi szorzón magasabb FSB.
Ezt láttad már?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Powerer
üzenetére
hahah, kint se volt még az erkélyen a gép. eddig csak itt teszteltem a szobába (cirka 24 fok).
eddig ennyi a vége, de nem mókázok vele, pedig kíváncsi lennék mit menne odakint. de lustaságom kimagasló
úgyhogy ideiglenesen kijelentem hogy 4560MHz a vége a cucccak, de ez csak addig végleges, amíg fel nem húzom magam, és ki nem cuccolok (de ez nem ma lesz).
a ramok mennek, de nem úgy mint a Deluxe-ban.
valszeg csere lesz nemsokára valami komolyabb darabra. de nem tom még milyenre
majd kilesek valami fasza OCZ Reaper-t vagy egy fincsi Ballistix-et, de igazából efelé húz a szívem : Mushkin XP2-9200 DDR2 1150 Mhz (2 x 1GB).
de majd lesz valami
-
KiriK
tag
válasz
Powerer
üzenetére
Ezt hívják úgy, hogy vdrop. Cerkás moddal lehet rajta segíteni, teljesen nem szűnik meg, de load és idle közt nem változik. P5Khoz van képem valahol, meg talán link is.
szerk: az arányt meg az overlocking résznél tudod állítani, ahol a proci FSBt, szorzót. Nálam a memória sebességét kell megadni (abból ugye az arány is megvan).
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Powerer
üzenetére
igen, a ramot is emeli majd a proci FSB-vel egyszerre.
de állíts be úgy hogy :- szorzó :8
- FSB - 400
- ram frequency - 800
- dram timing : 5-5-5-15
többi marad ahogy van.feszeknél pedig :
- cpu voltage - 1.3625V
- dram voltage - 1,95V - 2,0V (de sztem 2V inkább hogy biztos legyen )többi minden maradhat ahogy van.
a biosba van még egy olyan menüpont hogy CPU Configuration - na ott a szorzó beállításon kívül (8), mindent tegyél DISABLED-re.
aztán F10 ENTER és hajrá. mennie kell
de am ramokat fel is tudod szorozni, és akkor mennek 1000MHz-et is, de ezt majd látod amikor állítgatod biosba hogy mennyira akarja beállítani.
1000MHz-het adj neki biztonság kedvéért 2,1V-ot (nekem is annyival megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Óvodások homokozója
- Bittorrent topik
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meg, hogy hogyan kell lennie és mit csinál. Az hogy lehet, hogy ha auton 1,5Vre rakom mégis leszabályozza magának ha terhelem? 1,5V nem sok egy kicsit? most vmi 1,376-on van