- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
6400 - 6301
11492 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
-
Skizz
addikt
-
s1ru2
aktív tag
-
Skizz
addikt
-
s1ru2
aktív tag
HI! Lehet h nem ide tartozik akérdés akkor bocsánat. e6750 el szeretnék eljutni 3,5 körülig. Milyen jó "léges" hűtőt ajánlanátok rá ?
-
Skizz
addikt
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
Okés hogy a táp az alapja a gépnek, de azért tulzásba nem kell vinni
Egy 450wattos bármely táp ami márkás, chieftec-fsp-corsair, 15-ből bőven megúszod és még sokat is mondtam
Amugy egy 400wattos fsp hiba nélkül elvisz egy 3,4ghz-re húzott E6750-et 2giga rammal, meg 8800gts-el, + két vinyó meg rendszerhűtők.
Ezeket az új tápokat már nagyon stabilra készítik, tehát az én ajánlatom a 450w, de az már mindent visz, kivéve az 1-nél több vga-t.ok akkor 400-450 körüli táp.Néztem FSP-ből a Saga is elég??
-
Skizz
addikt
Egy 450wattos bármely táp ami márkás, chieftec-fsp-corsair, 15-ből bőven megúszod és még sokat is mondtam
Amugy egy 400wattos fsp hiba nélkül elvisz egy 3,4ghz-re húzott E6750-et 2giga rammal, meg 8800gts-el, + két vinyó meg rendszerhűtők.
Ezeket az új tápokat már nagyon stabilra készítik, tehát az én ajánlatom a 450w, de az már mindent visz, kivéve az 1-nél több vga-t.Azért egy vx450 vagy 460-as zalmi már megbírkozik a többkaris üzemmóddal, persze nem szénné húzott quaddal a háttérben

-
thomeef
őstag
Ezeket az új tápokat már nagyon stabilra készítik, tehát az én ajánlatom a 450w, de az már mindent visz, kivéve az 1-nél több vga-t. -
AirBooms
addikt
-
Laraxior
titán
-
AirBooms
addikt
-
mokus1
addikt
sztem meg inkább valami 550W-os Chieftec-ben gondolkozz.
egy 8800GT/GTS vagy 3870-nek simán kell egy ilyen táp, mivel a fogyasztásuk nem kevés.
és mellé még ha tuning is kell, akkor meg pláne nem éri meg ezen spórolni.egy megbízható/erős gép alapja egy normális, erős táp. ha rám halgatsz akkor nem ezen spórolsz
én egy 650W-os tápot vettem a gépemhez 24e ft-ért és egy percig nem bántam meg.
Akkor ez nem lesz egy olcsó mulatság mivel vizet szeretnék a gemin2 helyett uj kari uj táp...
-
Laraxior
titán
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
-
Laraxior
titán
Hali!
Nem tudja-e valaki errefelé, hogy az 1066-os Crucial Tracereim miért nem mennek (csak 800 Mhz-en nem indul vele újra a gép) a vadiúj DFI LanParty UT P35-T2R lapomban. 1066-on mindenféle tuning nélkül, mindent AUTO-n hagyva még 2,3 V-on is lefagy, majd újraindul vele a gép! Ugyanezek a ramok a P5K deluxban a szokásos 1200 MHz-et is vitte!
Írtam már a DFI topicban, de egyelőre ők sem tudtak sok okosat mondani...Thx!

adok érte egy sima ballistixet..
csak egy kicsit van széthajtva 
csak vicc volt.

-
Zé_Mester
őstag
Hali!
Nem tudja-e valaki errefelé, hogy az 1066-os Crucial Tracereim miért nem mennek (csak 800 Mhz-en nem indul vele újra a gép) a vadiúj DFI LanParty UT P35-T2R lapomban. 1066-on mindenféle tuning nélkül, mindent AUTO-n hagyva még 2,3 V-on is lefagy, majd újraindul vele a gép! Ugyanezek a ramok a P5K deluxban a szokásos 1200 MHz-et is vitte!

itt sztem hamarabb kapsz választ a problémára : DDR2 - Tuning

-
Zé_Mester
őstag
sztem meg inkább valami 550W-os Chieftec-ben gondolkozz.
egy 8800GT/GTS vagy 3870-nek simán kell egy ilyen táp, mivel a fogyasztásuk nem kevés.
és mellé még ha tuning is kell, akkor meg pláne nem éri meg ezen spórolni.egy megbízható/erős gép alapja egy normális, erős táp. ha rám halgatsz akkor nem ezen spórolsz
én egy 650W-os tápot vettem a gépemhez 24e ft-ért és egy percig nem bántam meg.
-
AirBooms
addikt
Hali!

-
Ősember
őstag
-
mokus1
addikt
-
Jorus
nagyúr
Mivel nem egy ágon vannak, teljesen mindegy, hogy kiveszel-e egyet vagy sem, attól a többi ágon nem tud több áram folyni, mint az üzemi max.
-
Skizz
addikt
350-es vagy max. egy 400-as pnf
-
mokus1
addikt
szerintem ne a ramot vedd ki hanem a tápot. a ram fogyasztása elenyésző.
ha most egyet ki is veszel, nem fog annyi teljesítményt meghagyni a tápba hogy te azzal irdatlan nagy +MHz-eket szedj ki a prociból.
sztem cserélj egy új tápra, és akkor ilyennel nem lesz gond.
és akkor még +ramot is tehetsz bele
elég 2
kb mekkora kell ennek h közel 4gigáta huzzam meg hetek kérdése h megvegyem a 8800GT/GTS-emet??VAgy még 3870is lehet belőle.Esetleg az uj Geforceok de azok még messze vannak.
A gépben semmi különös nincs 7-8 venti 1dvd 1 vinyo és kész.400-450elég?FSP vagy valami hasonlóból? -
Zé_Mester
őstag
szerintem ne a ramot vedd ki hanem a tápot. a ram fogyasztása elenyésző.
ha most egyet ki is veszel, nem fog annyi teljesítményt meghagyni a tápba hogy te azzal irdatlan nagy +MHz-eket szedj ki a prociból.
sztem cserélj egy új tápra, és akkor ilyennel nem lesz gond.
és akkor még +ramot is tehetsz bele
-
mokus1
addikt
-
Ronnie12
tag
-
Jorus
nagyúr
-
Ronnie12
tag
-
Ronnie12
tag
-
Jorus
nagyúr
-
Ronnie12
tag
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
mokus1
addikt
Már mondtam h kicsi a tápom ha kiveszek egy ram modult és azt az 1et is kisebb fesszel tolom akkor kicsit tovább huzhatom a procit??
-
Ronnie12
tag
-
Ronnie12
tag
Prime Blend tesztet is csináltam, valamint Orthossal is stresseltem a procit. Játékok alatt nem megy eddig a hőm.-je sztem a CPU-nak.
-
Jorus
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
Ősember
őstag
C1E

-
Skizz
addikt
terhelés alatt prime stresst vagy játékot értessz? ha stress akkor a stock cooler miatt még elmegy, de játék alatt stock cooler se engedhet meg magának ennyit, főleg hogy a proci alapfeszen van.
-
Ronnie12
tag
Van egy E6550-em, és 3 Ghz-en járatom 429-es FSB-vel. Terhelés alatt a magok épphogy csak 70 fok alatt vannak. Nem sok ez kicsit? Nem adtam plusz feszt neki, és a procihoz kapott hűtővel hűtöm.
-
Skizz
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
Psych0
őstag
Sziasztok!
Ha egy e6550 1.41V alatt stabil 7*520-on, akkor mennyit lehet kb. még kihúzni belőle?
-
Larry303
addikt
tuning alatt a feszt nem tudod visszavetetni vele (gondolom nem auto fesszel megya proc)
szal marad a szorzó amit a c1e vel tudsz engedélyezni.... -
Skizz
addikt

-
Szabest
tag
Sziasztok!
Tudna vki segítteni abban hogy milyen néven fut 1 ASUS biosban az hogy a proci sebességét a teljesítményfüggően automatice állíttsa?magyarán ha pl csak torrent megy vagy ilyenek akkor vegyen vissza hameg sokminden akkor adjon kei kakaót!

köszi előre is a válaszokat! csáó
-
PPSH
őstag
2 dolog
1 - a 2V sztem keves neki, 2,2V sztem már jobban tetszene és lehet hogy többet is menne.
2 - ez egy C2D TUNING topic, a DDR2 Tuning itt található.
sztem itt hamarabb meg tudják neked mondani hogy mi lehet a baj.
ui.: nem elzavarni akarlak, vagy megbántani, de sztem a modik nem nézik majd jó szemmel hogy a ram tuningról tárgyalunk

oxigen

-
Zé_Mester
őstag
2 dolog
1 - a 2V sztem keves neki, 2,2V sztem már jobban tetszene és lehet hogy többet is menne.
2 - ez egy C2D TUNING topic, a DDR2 Tuning itt található.
sztem itt hamarabb meg tudják neked mondani hogy mi lehet a baj.
ui.: nem elzavarni akarlak, vagy megbántani, de sztem a modik nem nézik majd jó szemmel hogy a ram tuningról tárgyalunk

-
PPSH
őstag
most nézem az adatlapodon hogy 2x2GB-os ramok.
namost köztudott hogy a 2x2GB-os párost sokkal nehezebb meghajtani mint egy 2x1GB vagy 2x512MB-os párost.nem tom te hogy nézed meg hogy mennyi a ram vége. de én a helyedbe a köv,. javasolnám.
proci vissza mondjuk 300FSB.
szorzót is vedd vissza mondjuk 7-re, csak hogy biztos legyen a dolog.
a ramokat pedig szorozd fel olyan 750-800 köré.
és így kezd el emelni az FSB-t. semmi mást ne babrálj, csak az FSB-t meg legfeljebb a ram feszt. a többit hagyd nyugton.
így megtalálod majd a ramod végét, és a proci biztos nem szól majd bele, mivel az vissza van véve, így a hibázási lehetőség egyedül a ramra van leszűkítve.
sok sikert.ui : időzítések nem tom hogy vannak, de ha olyan ramod van amit én is néztem akkor 2,2V-tal 4-4-4-12-be mennek 800on.
ha nagyon meg akarod hajtani, akkor tedd 5-5-5-15re 2,1V-tal és akkor jóval többet fog menni mint 4-4-4-12-be
biosban 4:5 a CPU ram arany.amugy most asszem 2V-ot kap alapbol a ram.

-
Zé_Mester
őstag
most nézem az adatlapodon hogy 2x2GB-os ramok.
namost köztudott hogy a 2x2GB-os párost sokkal nehezebb meghajtani mint egy 2x1GB vagy 2x512MB-os párost.nem tom te hogy nézed meg hogy mennyi a ram vége. de én a helyedbe a köv,. javasolnám.
proci vissza mondjuk 300FSB.
szorzót is vedd vissza mondjuk 7-re, csak hogy biztos legyen a dolog.
a ramokat pedig szorozd fel olyan 750-800 köré.
és így kezd el emelni az FSB-t. semmi mást ne babrálj, csak az FSB-t meg legfeljebb a ram feszt. a többit hagyd nyugton.
így megtalálod majd a ramod végét, és a proci biztos nem szól majd bele, mivel az vissza van véve, így a hibázási lehetőség egyedül a ramra van leszűkítve.
sok sikert.ui : időzítések nem tom hogy vannak, de ha olyan ramod van amit én is néztem akkor 2,2V-tal 4-4-4-12-be mennek 800on.
ha nagyon meg akarod hajtani, akkor tedd 5-5-5-15re 2,1V-tal és akkor jóval többet fog menni mint 4-4-4-12-be
-
PPSH
őstag
-
Zé_Mester
őstag
garra nem vonatkozik hogy ha nem megy jól tuningba, akkor csere.
sztem add el, és vegyél helyette 1066-os ramokat és azokkal nem lesz gond
pedig 925-ot menniuk kellene tesztek szerint
milyen tesztek szerint ?? ezt tesztelték ????
attól hogy egy ram megy x sebességen, attól még nem törvény hogy akkor a másik ugyanolyannak is mennie kell ugyanannyin.
az én kingmax-aim mennek 1224MHz-et. de ha most vennék még 2-t, lehet hogy azok közel se mennének ennyit.
a tuning szerencse, nem törvényszerűség
-
Jorus
nagyúr
-
PPSH
őstag
hi emberek.sztetek kuldjem vissza garba a ramokat?mert ugye ok nem birjak a tuningot
pedig 925-ot menniuk kellene tesztek szerint vagy en nem allitok be valamit jol? 
-
subaruwrc
félisten
-
booz
senior tag
-
subaruwrc
félisten
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
-
subaruwrc
félisten
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
sziasztok estére megjön a quad meg a dominátor megnézzük mit birnak

-
Zé_Mester
őstag
-
PPSH
őstag
C1-et ir az alaplapi led
ami a manual szerint ramra vonatkozik. 
-
Anthony28
őstag
-
AT1S
tag
Na így már mindjárt más
! Max 55 C! 20 C diff. azért nem gyenge.. Köszi mégegyszer! -
subaruwrc
félisten
a 77 fok rengeteg, 65-70 körül kellene lennie, pláne hogy csak 3200-ig húztad.
az alap 41-43 is soknak tűnik egy kicsit.sztemsztem valamit nagyon nem jól csináltál : vagy rosszul van felrakva a hűtő, vagy rossz alatta a pasztázás, vagy sok feszt adtál neki.
sztem nézz utána, mert ez így SOK !!!
subaruwrc - szépjóreggelt, látom megvirradt

I AM LÁMA
- mi az az avatar ami le kell cserélni ??? 
megkérdezhetem mit kötöszködsz?
szerinted melyik avatar. nézzél már körül melyikból van 86....
am csak poén volt de megint beleviszel az offba
Laraxior hát jah. tuningba nem kéne semmit alapon hagyni csak amit nagyon muszáj. -
donpel0
aktív tag
-
Zé_Mester
őstag
-
AT1S
tag
Köszi
! Ki is próbálom... Ezek szerint sok volt a fesz
. -
Zé_Mester
őstag
húúúúúhaaaaaa, akkor megvan a probléma.
próbáld ki hogy 1,3625V-tal vagy 1.375V-tal tud-e menni így 3200 on Orthos stabilt.
ha nem akkor mehet felfele egy lépéssel a fesz.
ha megvan, akkor a hőmérsékletek igencsak alacsonyabbak lesznek mint a mostaniak.
sok sikert !!!!

-
Anthony28
őstag
Gyenge a hűtőd, az 1,5V feletti feszhez.Az 1,6V-ról nem is beszélve.
Ehhez minimum Scythe Ninja Rev.B,Infinity, vagy TR Ultra 120 Extreme szükséges.Vagy víz. -
AT1S
tag
Hát auton hagytam a feszt! Az Everest 1.6-t ír ki rá. Az Asus ai suite 1.5360 V-t (folyamatosan változik 1.568 is volt). De kezdek rájönni (magamtól
), hogy az auto nem egyenlő az alappal. Alapból vmi 1.36 ha igaz?!
Amúgy egy Cooler Master TX2 hűtőm van. -
Anthony28
őstag
80 alatt orthossal terhelve az jó,valós körülmények között úgy se kap annyit.De 3,2ghz-nél tényleg nem kellene ennyinek lennie, persze függ attól mennyi feszt kap és milyen hűtővel hűtöd.
-
Zé_Mester
őstag
a 77 fok rengeteg, 65-70 körül kellene lennie, pláne hogy csak 3200-ig húztad.
az alap 41-43 is soknak tűnik egy kicsit.sztemsztem valamit nagyon nem jól csináltál : vagy rosszul van felrakva a hűtő, vagy rossz alatta a pasztázás, vagy sok feszt adtál neki.
sztem nézz utána, mert ez így SOK !!!
subaruwrc - szépjóreggelt, látom megvirradt

I AM LÁMA
- mi az az avatar ami le kell cserélni ??? 
-
donpel0
aktív tag
tényleg menj avatart cserélni, megjöttem én is
(mindenkinek ez a kis nyikhaj avatar tetszik?
sztem is a felfogatással vagy pasztázással lehet a gond, vagy ennyire nem illeszkedne a proc+hűtő?
-
subaruwrc
félisten
-
AT1S
tag
Üdv!
Felhúztam a procimat (E6400@3200), és az ORTHOS-t futtatva max 77 C-ig kúszik fel a hőmérséklet (de ezt stabilan tartja). Kérdésem az h. ez még tűrhető vagy már sok? Alapba 41-43 C -os. -
subaruwrc
félisten
előfordulhat az is hogy rosszul raktad fel a hűtőt vagy szar az IHS a procin...
szépen összegyültünk. megyek avatart cserélni
-
thomeef
őstag
-
Laraxior
titán
-
thomeef
őstag
-
Anthony28
őstag
-
Zé_Mester
őstag
a hőfokok teljesen normálisak.
de abba már kételkedek hogy az 1,83V normális-e egy procinak.
nem tudom te hogy vagy vele, meg mit hallottál már a sok fesz-->proci megdöglik dologról, de sztem nézz utána.
1,83V-tal egy targoncát el lehet hajtani, nem egy E4400-at
am ahoz képest hoy ennyi feszt kap teljesen normális a hőfok, sőt

-
Laraxior
titán
1,83V?

bízzunk benne csak elírás,és 1.38 akart lenni.
-
thomeef
őstag
Hali! Egy kérdés gyorsan. c2d E4400 2ghz cpu @ 3300mhz-re húzva 1,83v-on az alábbi hőfokokat adja.
Idle: 42, magok: 54Load:67 magok: 78 Ez a max amit láttam, de nyugtassatok meg hogy ez normális mert ha nem akkor rámsóztak egy szar cpu-t.
Előtte E2140-em volt, annak 55 volt a maximuma. -
Laraxior
titán
Hát,nem ártana alá egy quad....
DE nem hoz akkora gyorsulást a két kártya,inkább várd meg annyi pénzért a 9800GTXet. -
atilius
tag
Szerintem kihajtja, 3,6-on biztosan.
Nézz be a 8800 g92-es topikba, ott biztosan meg tudják mondani. -
atilius
tag
Sziasztok!
Ma beújítottam egy C2D E6750-et. Kérdezném, hogyan fogjak a tunninghoz? Egy Gigabyte G-Lite hűtőt vettem rá. Erről mi a véleményetek? Megbizható ez? Stabil 30-34 fokon van alapon, és 3dmark alatt sem megy feljebb 40-foknál a proci hőmérséklete.
Egy Gigabyte n650sli-Ds4 deszka van alatta, 2 giga Corsair XMS2 800-as memóval megtámogatva. Elöre is köszönöm a válaszokat!
A hűtődet nem ismerem, de enyhe tuninghoz (3,2ghz) még a gyári hűtő is elég, szerintem elvinné a 3,6-ot is, keményebb tuninghoz viszont én már szereznék valami komolyabb darabot.
-
Fényhozó
tag
Mennyit szeretnél rajta húzni?
Ha csak 3,2ghz-et szeretnél belőle kihozni, ami 8x400-as fsb-t jelent akkor csak a bios-ban állíts át az fsb-t (prociét) 400mhz-re, a ram-fsb arányt 1:1-re, ekkor szinkronban lesznek a ramok a procival. A proci fesz maradhat auton, vagy azon ami alapértelmezett.
Ha 3,6ghz a cél, akkor fsb 450mhz, arány 1:1, ram fesz pedig 2,1 volt nem több, időzítések pedig 5-5-5-15. Ezt még biztosan elvisz a ramod meg a procid is, de lehet, hogy a procinak ekkor már kell plusz feszt adni, amit ki kell tapasztalnod hogy mennyi, mennyi kell, hogy stabil legyen a rendszer, 1,5-1.51V elég kell, hogy legyen. Itt érdemes lépésenként emelni aztán tesztelni a rendszer stabilitását így megkapva a jó fesz, tehát ne 1,51-el kezdj azonnal.
Ha ennél feljebb akarsz menni akkor valaki tapasztaltabb segítségét kérd. Meg itt már előjön az is, hogy mennyire
tuningos darab a procid.
Érdemes először 3,2-őn kezdeni és szépen folyamotosan beletanulni a tuningba.
Olvasd el az ide vonatkozó többi topikot is.Köszönöm a segítséget, eddig 3120mhz-nél járok, a fesz-t auto-n hagytam, de ha feljebb megyek, mindenképp emelem majd. Szeretnék SLI-ben nyomulni, ez a konfig kihajtja már az sli-ből a maximumot? Mondjuk egybekötve két 8800GTS 512-es alá elég?

-
atilius
tag
Sziasztok!
Ma beújítottam egy C2D E6750-et. Kérdezném, hogyan fogjak a tunninghoz? Egy Gigabyte G-Lite hűtőt vettem rá. Erről mi a véleményetek? Megbizható ez? Stabil 30-34 fokon van alapon, és 3dmark alatt sem megy feljebb 40-foknál a proci hőmérséklete.
Egy Gigabyte n650sli-Ds4 deszka van alatta, 2 giga Corsair XMS2 800-as memóval megtámogatva. Elöre is köszönöm a válaszokat!
Mennyit szeretnél rajta húzni?
Ha csak 3,2ghz-et szeretnél belőle kihozni, ami 8x400-as fsb-t jelent akkor csak a bios-ban állíts át az fsb-t (prociét) 400mhz-re, a ram-fsb arányt 1:1-re, ekkor szinkronban lesznek a ramok a procival. A proci fesz maradhat auton, vagy azon ami alapértelmezett.
Ha 3,6ghz a cél, akkor fsb 450mhz, arány 1:1, ram fesz pedig 2,1 volt nem több, időzítések pedig 5-5-5-15. Ezt még biztosan elvisz a ramod meg a procid is, de lehet, hogy a procinak ekkor már kell plusz feszt adni, amit ki kell tapasztalnod hogy mennyi, mennyi kell, hogy stabil legyen a rendszer, 1,5-1.51V elég kell, hogy legyen. Itt érdemes lépésenként emelni aztán tesztelni a rendszer stabilitását így megkapva a jó fesz, tehát ne 1,51-el kezdj azonnal.
Ha ennél feljebb akarsz menni akkor valaki tapasztaltabb segítségét kérd. Meg itt már előjön az is, hogy mennyire
tuningos darab a procid.
Érdemes először 3,2-őn kezdeni és szépen folyamotosan beletanulni a tuningba.
Olvasd el az ide vonatkozó többi topikot is. -
Fényhozó
tag
Sziasztok!
-
Laraxior
titán
beteg vagyok mint ge*i.....még a géphez sincsen kedvem...ilyen se volt még..

-
AT1S
tag
Üdv!
Milyen progival lehet állítani a cpu ventillátor fordulatát? Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6400 - 6301
11492 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Félkonfig! 5800X3D (2027.01-ig garis) - Asus B450f Strix Gaming - Hyperx Predator 32GB 3200MHz CL16
- CPU bazár Core i5 10500 + 12500T + Core i7 10700 + i7 12700K + Core i9 9900 -több db
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- iPhone SE 2020 128GB Black - 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4891, 92% AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 7500X3D / RTX 4070 TI Super / 48GB 6600Mhz / B850 / 512GB NVME / 750W! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért még ha vkinek van más nyugodtan mondja el.

1,38v...tehát