Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
bocsika, de ha egy kicsit jobban megnéznéd a dátumokat is akkor látnád hogy melyik kép mikori eredmény. és örülnél ha nem próbálnál lejáratni, mert nem nagyon csípem ha olyan dologról okoskodnak, amit nem is láttak. honnan a f@szból tudod hogy mennyit megy a volt E6750-em? talán te is tesztelgetted előttem ??
azért mert a tiéd nem ment ennyit ugyanennyi fesszel, az engem rohadtul nem érdekel.ami a blogomba van az csak a max eredmények, ott nem a stabilitásra mentem, csak a tesztek lefuttatására és slussz.
később kezdtem el leméregetni hogy mi a legkisebb fesz, ami elég a stabilitáshoz adott órajelen.itt van pár ORTHOS stabil eredmény
a 440 és 475 FSB-s kép már azután készült hogy az alaplapon meg lett csinálva a VMod, és így +0,025V-ot kapott a proci a biosban beállítotthoz képest.
és ha kiszámodok akkor az 1,3840-0,025 az ottlesz hogy ~1,3500V, ami az E6750-nek az alapfesze.
sajnos ezt később vettem észre hogy több feszt kap, de utána próbáltam 1,35V-tal is a 440FSB-t és ment stabilan.
de mostmár teljesen 8, mert al van adva, úgyhogy már nincs nálam a cucc.
subaruwrc : akkor kammantott Zé
kösz, ez jól esett, no comment
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GAMING Solid OC White Edition RTX 5080 Új, számlás, 5 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest