Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szevasztok huszárok. milyen progival lehet húzni a procit vistán?valami jóra lenne szükségem, előre is köszi

-
PPSH
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
na.ranyomtam 1,45-re de meg mindig semmi
mostmar sztem tuti ram
vagyis tuti valamit nem ugy kell beallitani ram szinten
vagyis nem DDR2 533-at.de mar 667-en is 1000-en menne ami sztem tul sok
800-on megmar 1200-t szeretne menni
vagy emelni kellene a ram feszt?eddig 2v-ot kap lehet keves neki?de ketlem mert most 850-en megy 
-
PPSH
őstag
hi emberek.nemztem a tuningot,1.375V-al ram cpu 1:1-ben 800-on DDR2 533-as bealitassal,a ram 2v-on de meg mindig visit
meg tobb fesz kell a proccnak?ramnak gondolom 800-on nem kell 2v-nal tobb?
vagy az a ram beallitas a rossz?mashogy 1066-on menne amit gondolom nem birna

-
booz
senior tag
ilyenkor holvannak a moderátorok
-
válasz
Anthony28
üzenetére
Ez a postod pedig kifejezetten személyeskedő volt. Ha jól emlékszem voltál már banolva személyeskedés miatt, akkor sem véletlenül.
Egyébként, ha nem lett volna világos, ezeket a megnyilvánulásaidat kifogásoltam:
"[...] lefossák az arcodat [...] leszarják mitől ment tönkre, ettől fogva az ártatlan arcodat is [...]" -
Anthony28
őstag
Hát..amennyiben így gondolod akkor megígérem nem reagálok az irományaidra és ezt viszont elvárom tőled is.Egyrészt mert nem volt nagy arcom, én úgy gondolom normális hangnemben fórumozok, másrészt pedig a kevedért nem fogok megváltozni még ha te úgy is gondolod hogy meg kellene.
ui:Lehet mostanában túl sokat néztél romantikus filmeket, és érzékenyebb vagy, azaz túl sok zsepit fújtál tele a meghatódottságtól.Van ilyen, csak engem ne macerálj hülyeségekkel.
-
Skizz
addikt
Ejj nincsenek jó híreim... Egyrészt rohadt meleg van kinnt, másrészt asszem kifogtam egy antituning példányt. 3740mhz-en lehal 1,57V valós fesszel. K*rva meleg van kinnt, pi alatt 27 fokosak voltak a magok
Amúgy nem nagyon tudtam javítani, mert a hülye gél ramok cl4-ben lehalnak szaros 830 effektiven.... Remélem hamarosan meglesznek a crucial ramjaim mert ezeket már nehezen tűröm meg a háznál. 
-
booz
senior tag
pontosan miaz a 24/7 lécci valaki
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Ejj.
Alapfeszen? Mert ha túl vannak lőve párszor, akkor rendesen meg szokott nőni a feswzigényük. Azok a modulok, amiket én fektettem ki, még az SPD-ben rögzítettek szerint sem voltak hajlandóak menni, csak sokkal magasabb feszen, így nem is volt gond a gariztatással. -
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
köszi. visszatértem.

előzmények : nagyon pipa vagyok. hiába van mostmár -7 fok, és hiába megy a proci 8x520FSB-n 1,7V-tal 1 fokon, ha felemelem az FSB-t 521-re akkor KÁMPÓÓÓ!!!
Vista betöltésnél kifagy
.
megpróbáltam úgy is hogy megküldtem BIOS szerint 1,7V-tal, így a mod miatt 1,728V-ot kapott, de így is ugyanaz lett a végeredmény -->> Vista BOOT közbe restart
próbálgattam kisebb szorzót is, de ugyanaz fogadott amit már korábban is kiteszteltem.
525FSB a vége, felette már restart van boot közbe.
megnéztem 530-at is, annyival is bekapcsol a gép, biosba is be tudok lépni, de boot közbe meghal a cucc. pedig megküldtem 6x530FSB-nél 1,7V-tal, de így se volt jó.eredmény : sz@rok az egészbe, megyek aludni, délelőtt pedig eladom ezt a kis rohadékot mert felb@ssza az agyam. esküszöm ha lett volna nálam egy DQ6-os lap, gondolkodás és mindenféle szívbaj nélkül megkapta volna az 1,85V-ot, ha tetszik ha nem.
de mivel nincs, csak a Deluxe, így maradt az 1,728V maxon.konklúzió : tuti váltás egy E8400-ra (eddig győzködtem magam hogy jó lesz ez nekem meg minden,de mostmár senki nem tud lebeszélni róla) annak bőségesen elég lesz a Deluxe lapom is (fesz szempontjából
) és remélem azzal jócskán nagyobb sebességet érek majd el 
úgyhogy végeredményben ennyi, akit érdekel a proci írjon vagy hívjon vagy küldjön fénypostát vagy mit bánom én, csak menjen el.
szívesen cserélek bontatlan E8400-ra (bár kötve hiszem hogy lesz ekkora állat valaki hogy elcseréli
)na jóccak emberek majd reggel (dél körül RE)

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
wááááááááááááááááááá
ezen ordítva röhögök
A következő játékos már csak 2,1 V-tal tud belépni a csatatérre
itt már feküdtem a billenytűzeten és az asztalt vertem nagy röhögve
lehet hogy beteg vagyok, de egy ilyen beszólás után sztem meg se szólalj

de látom Wolfdale topicba se egyszerűsíted le :
- Én azt mondom a magyarországi premier után létre kellene hozni egy virtuális E8xxx proci temetőt, fasza sírkövekkel.
Aztán ha meghalt, ráírni E8400 1,6V, élt 12 napot.
am hogy ne csak OFF legyen : most megyek kirakni a gépet a teraszra. egész korrekt idő van odakint, kíváncsi vagyok mit tudok kihozni
majd RE
mod: na a másik páciens, gratulálok DewiL, üdv a klubban

-
Anthony28
őstag
Én befejeztem a procim nyúzását és kitaláltam hogy is fogom használni 24/7-be...440x9, 1,56V, 1056mhz CL4. A továbbiakban nem is motivál a dolog, de még a tesztprogramok sem.Belőttem, kiismertem, és remélhetőleg sokáig használni fogom...

Wolfdale topikban is megjelent egy 1,64V E8400-s screenshot!
Lesz itt még "tüzijáték"!
-
Anthony28
őstag
A mester és követői, vagy akár "a mester és tanítványai"!
Látod Zé milyen hatással vagy az emberekre?Számukra te vagy a messiás! 
Csak úgy kellett volna megfogalmaznia: "Mester, te is adtál neki már ennyit, gondoltam én is adok neki még többet, ezzel is überelve téged!"
A következő játékos már csak 2,1 V-tal tud belépni a csatatérre módosított bios-al...az 1,7V mindennapos már már kijelenthetem 24/7
, és megjelentek már a kósza 1,8V-2V feszek is. 
Komolyan mondom fetrengek a röhögésstől itt a székemben ülve!
Ez kééésszzzz! 
mod: 2V-ot adtál neki?
Ja! Akkor a procid volt az a nagy durranás és a vele járó gombafelhő a város felett!

-
Zé_Mester
őstag
sztem úgy csináld hogy ami most van az maradjon benne. a többi motyót (dvd, vinyó,vga....)azokat meg kösd egy másik tápra. és ennyi. ha van ilyen átlalakítód, ami 2 táp-ot 1-é alakít akkor nincs semmi gondd mert mindkettő egyszerre fog kapcsolni. és akkor elégnek kell lennie a mostaninak ahoz hogy tudj vele szórakozni.
de könyörögve kérdel, ne adj neki 2V-ot, mert szerencsétlen világgá megy

-
mokus1
addikt
Egy teszt erejéig kielégitené a procim ha a proci táp részt egy másik 300Wos táp adná??
a többit meg ami a gépben van? -
mokus1
addikt
Ja ne nézz hülyének de ideges lettem picit h nem indul el igy se és adtam neki 2v.ot
azt szarakdotam vele egy csomot mert nem akart visszaállni és mindig kikapcsolt.köszi az értlemes segitséget
Amugy a tápra azért gondoltam mert mikor adtam az FSB-nek 3,6on +voltot egyre instabilabbb lett.Tesztelgettem elég sokat. -
Zé_Mester
őstag
1,8V a procinak ????
tehetséges.
és még mindig elindul a géped ???
mert ha igen akkor holnaptól én 230-ról üzemeltetem a procit.
ne neked átütési fesz, ezt szokjad
na mindegy, bárot vagy. de a tápod valóban keves ehez a motyóhoz.
meg sztem a lapod is, de az csak másodrangú
-
mokus1
addikt
Lehet hogy a konfigomnak kevés ay táp??330W Deer(nem egy FSP
)a proci 3,6on megy 1,4v-al(E2140)Kitettem ablakba utánna és ugyser ment 1,8v-otis probáltam 6os szorzóval megy többet.a kari is huzva van és azt mondják az is sokat eszik. -
Larry303
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
ramok??? ha télleg 2,5v al hajtod akkor nem is ??? hanem !!!!!
a kezd fáradni a gép az meg tipikusan elektromigrációra utaló jelenség...ha magasabb fesszel (bár nemtom ho ennél magasabbal van e értelme) elindul akkor szvsz biztos lehetsz bent...
persze ez csak az én véleményem és remélem nem károsodott a hardvered... -
Anthony28
őstag
Én amikor egy fél órára bekapcsoltam az overchargingot max-ra P5K-E-nél akkor még quaddal, természetesen nem javult a tuningpotenciál, utána visszatértem az addig használt mhz-re és onnantól kezdve a procimagok +10 fokkal jobban melegedtek.Mert overcharging előtt 78 fokosak voltak a magok Prime95 load-ban, utána meg 87-88 fokosak.Valamit tuti kinyírt az a beállítás, csak azt nem tudom mit.
Többet nem nyúlok hozzá.A premium-ot nem akarom kinyírni. 
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Zé rám mindig számíthatsz
látom teszt van készülőben
óóó, hogy is kételkedhettem benned, és jól tudod, teszt van készülőben

DewiL - 11 hogy 1 mondatban, ezazzz.
tudom hogy ott volt a smájli, én se rosszindulatból írtam

Laraxior - ház ez nagyon nem jól kezdődik. hogyhogy csak így lekapcsol???
a hiba az ön készülékében van
sok sikert a hiba felderítéséhez.

subaruwrc : az nálam akkor volt amikor kontakthibásan raktam össze a cumót

na ennyit rólad

-
subaruwrc
félisten
-
Zé_Mester
őstag
jó ok, benne van.
de ki a f***t érdekel egy táblázat ????
abba azt írnak bele amit akarnak, de a valós életbe soha nem papírforma szerint fog menni minden. ha te a táblázat szerint tuningolsz, akkor csak sajnálni tudlak.
De Te nyugodtan toljad neki az átütésit
ezt az átütésit meg hagyjuk már, mikor 2 fokon megy a proci, terhelve meg max 10 fok.
örülök neki hogy egyes embereknem a fesz állításról az első dolog ami eszébe jut az az átütési faszság.
tolni is fogom neki, sőt,mostmár meg van csinálva úgy a V-Mod a lapot, hogy 1,725V is simán mehet a procinak. és garantálom hogy azt is meg fogja lapni ma este.
és akkor majd lehet jönni a táblázattal meg minden ilyen snassz akármivel.

am meg ebből kellene felnőni, hogy amikor tuningolsz, akkor nem az általános marhaságokat figyelembevenni (táblázat) hanem saját magadnak kitapasztalni hogy mit meg hogy és hogy úgy mi és hogy lesz.

subaruwrc : köszi, tudtam hogy számíthatok rád

DewiL : tudom, ezért építettem be egy füstérzékelőt a gép tetejébe, így ha problem van akkor már el is szívja LoL
utána pedig szépen összeszedem, és visszatöltöm a prociba, és akkor megy tovább

-
Zé_Mester
őstag
NEKED MEG SKIZZ kollégának is :[/OFF]
ÉDES ISTENEM, segítsd tudatlan gyermekeidet a rögös úton, vezesd őket eme nagy sötétségben, mutass nekik utat, hogy megvilágosodást nyerjen elményük, és lelkük nyugalomra találjon !!! ÁMENna ennyit a komplett dologról LoL

Jó-jó értem én, csak mostanában olvashatatlan a topic mert csak "1.7V"-os hozzászólások vannak.
miről beszélsz??? hány ilyen állatot látsz még rajtam kívül aki megküldte szerencsétlen vasat 1,7V-tal ????
(ezt azért sértésnek veszem
)(overallcpu eredeti, javasol és max V-táblázat, megengedett max hőfok stb stb.)
ezzel csak annyi a baj, hogy amint más hűtésed van, rögtön ugrik az egész táblázat.
meg mi az hogy javasolt meg max V táblázat???? na nee idegesíts már,
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak 
ui : a nitró nagyon tetszene, de a szárazjég már alakulóban van

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... milyen chipsethez kéne konrkétan ? Nf chipseteket tudod a legtöbbet clockgennel manipulálni windows alól, setfsb-vel meg az inteles lapok pll ic-jét bántalmazhatod... sok alaplaphoz adnak gyári tune szoftweart is

node komolyan mondjatok má valamit a havernak köllene

mert ilyenkor megy 800-on
mostmar sztem tuti ram
vagyis tuti valamit nem ugy kell beallitani ram szinten
800-on megmar 1200-t szeretne menni 

Amúgy nem nagyon tudtam javítani, mert a hülye gél ramok cl4-ben lehalnak szaros 830 effektiven.... Remélem hamarosan meglesznek a crucial ramjaim mert ezeket már nehezen tűröm meg a háznál.

) és remélem azzal jócskán nagyobb sebességet érek majd el
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak