Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ennyit tud azon a szorzón a proci...de mehet 1,5-1,55 neki...de ez már elég sok fez ahhoz, hogy megérje vele a pár fsb-s küzdelmet...
-
Gorneck
legenda
válasz
s7evcsenko
üzenetére

-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19
üzenetére
Próbáld ki, mert emlékeim szerint 1,6 felett is jó a fesz adagolás...bár sztem ott már gyenge léggel meredek a helyzet...
Milyen proci ez? 6300?
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Persze...csak sokan nincsenek tisztában 1-2 dologgal...ahogy az Asus-nál sem az Asus volt a hibás 1-2 kondik pukkért, hanem a beszállító/User
, ahogy egy lapnál sokan szídját az integrálthangot egyből később a lap lesz a szar...pedig sok köze nincs hozzá...sajna Én is ebbe a hibába esek (hang alapján ítélkezni)...Én is arra tippelek...kontakt hiba...
Zé_Mester: 4 fázis no meg még jó pár dolog hibádzik a lapról...
Soak: Review szinten se tettem volna bele...sztem akinek futja Quad-ra, annak sztem futja a normális lapra is...P5K, DS3 kat szinte teljesen felejtős Quadhoz.
-
Gorneck
legenda
Azért mert nincs a beszállítók között...valszeg ha köztük lenne lehúznám őket, mint a többi xart...
Ezt nem is vitatom...Én már alapon nem értem minek teszteltek full butított lapban Quadot?! Arról nem is beszélve, hogy pont ezé nem veszek Quadot...nincs kedvem lapot cserélni...
-
Gorneck
legenda
válasz
Zé_Mester
üzenetére
150k-s szerver lapból is láttam már eleget elpukkani...Foxconn, MSI, Asus...egy kutya...beszállítótól egy rossz gyengébb alkatrész is elég...nem csórikáméknak szánva. Szal mégis van ilyen nem is egy...
Olyan helyen melóznál mint Én, akkor ezzel kicsit jobban tisztában lennél...és abszolút nem akadnál fent ilyenen...A lap védelmére: [link]
ui:- Sorry,de ebbe nem lehet ezt meg ezt tuningolni, így ne is írjuk oda a listára azt a procit, mert úgyis csak szívás lesz a vége. Ezt meg remélem viccnek szántad mert egyszerűen röhejes...
-
Gorneck
legenda
válasz
Szatesz
üzenetére
Az a sok az kb 3-4et a nem kevésből...
Ami egy kicsit komolyabb kivitel a teszteben az 10 fokot ver a 9500-ra ami nem kevés, így a Te hűtőd is elveri nem is kicsit. Amúgy ezek a hűtőket max dísznek használnám...
Komolyabb víz ami nem csak procira van, az bőven 50 felett van...De sztem hagyjuk a témát hisz vízzel se menne sokkal jobban a procid...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
A TAT inkább hőfokkal terhel...Játékkal meg nem minden esetben lehet terhelni rendesen a gépet...persze ez függ milyen játékról is van szó.
Lapod topikjába kéne megírni mit is állítottál be pontosan a biosba...utána majd kapsz segítséget...mert ez egy elég instabill beállítás...
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Akkó jól értelmeztem...

#416: Thermaltake Extreme Spirit II elég erős hűtő...bírja az iramot 965ön? Nekem nagyon, de ilyen magas fsb-n nem tudtam megnézni csak P35be...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Tehát amin van már boot és tudok validot csinálni az max fsb-nek számítható? Persze ez procinál is igaz...
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Gondolom csak boot volt...
Valid oszt csók.. 
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Pont ezé kéne csökkenie...kisebb vid, kisebb fogyi...szal elvileg minden kisebb...na mind1...feladtam...

-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Órajel elmélet bukott...beállítások uazok...
Dupla annyi lett a droop...Szal nem igazán értem...
Mondjuk annyira nem zavar...csak meglepődtem... -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Okkka...várom a végeredményt...sztem megkergülnek a szenzorok...
Kb hasonló alapokon, mint a cold bug elméleted! 
StaMiNa: Ez kb 4-5 perces móka volt...de tesztre belőni a gépet...pfff...az több óra és nincs időm mostanság rá...de igyekszem...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Arch Linux
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én inkább a játék vagy vga driverek "jó" megírásán gondolkodnék el...

Ami egy kicsit komolyabb kivitel a teszteben az 10 fokot ver a 9500-ra ami nem kevés, így a Te hűtőd is elveri nem is kicsit. Amúgy ezek a hűtőket max dísznek használnám...

Valid oszt csók..
Dupla annyi lett a droop...Szal nem igazán értem...
Mondjuk annyira nem zavar...csak meglepődtem...