Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
ASUS P5B
E4300
DDR800CPU 1,4125V
RAM 2,05V
NB 1,4V
FSB 1,5V
SB 1,5V
És nem megy 340FSB-főlé. Régebben 350-en volt, ettől kevesebb feszel ment anyit. Anyi változott azota, hogy a X1950pro helyett 9600GT ment be, és volt egy bios reset ami miatt elvesztek a beálitások igy nem bizots hogy minden stimmel, de nagyából jónak kéne lenni. Régebben a ram is csak 2.0V- voltMi a francér nem megy 340FSB főlé. Ugytudom egyezek a p5b-k mennek 520-as is....?
-
marci92
csendes tag
gecinagy poén

-
marci92
csendes tag
de nagyon kéne a segítség mert nem akarom szétkúrni
-
Balupapa
senior tag
válasz
Telefunen
üzenetére
kicsit jol megy a procid

Ujra fogom pasztázni ( mert nagyon szarul lett megcsinálva, meg amugy is mikor legutoljára alaplap csere volt nem tudtam ujrapasztázni és 1.5 éves a cucc a procin meg a bordán
) Az segíthet valamit ha feldobok a infinity masik oldalára is egy 12-es ventit?mod: amugy nem

-
Telefunen
őstag
válasz
marci92
üzenetére
Alapon, Hyper TX2-vel, még leszabályozva sem szabadna annyinak lennie. Pasztázás megfelelő? Minden "tűske" szépen bepattant mikor tetted fel a hűtőt? Nem görbe az IHS?
Az IHS a proci kupakja. Egyébként alapon, terheletlenül, még a gyárival is 40 fok alatt kéne lennie.
Esetleg egy BIOS frissítés?
-
marci92
csendes tag
Hali
E6550-es 1333FSB-s C2D-om van pls segítsetek lehet olyan hogy no tuning nélkül
Hyper TX2-el 50 fok körül legyen alap windows használaton vagy csak az alaplap méri szarul a hőmérsékletet 
válaszokat szívesen olvasnék privibe THANX

-
Telefunen
őstag
válasz
Balupapa
üzenetére
B2-es 6300-tól (gondolom az, tehát Conroe 2M, allendale-ek nemigen mennek így) nem csoda hogy 1,475-ön még egy Infinity-vel is ilyen meleg, nálam 7x520-on, 1,360V-al, egy AC Freezer 7PRO-val szintén beleharap a 80 fokba (nyitott "ház"). Én a helyedbe ilyen órajelen már nem használnám, 10-15-öt vegyél vissza az FSB-ből, meg legalább 0,025V-ot a feszkóból, és akkor meg fog állni prime közben is 75 fok alatt.
Mod: Véletlenül nem ugyanez volt Subaruwrc 6300-a?

-
Balupapa
senior tag
Hali!
Remélem jó helyen kérdezem meg...1 jól szellőző házban, Scythe Infinity hűtéssel (1db ventivel) egy E6300 szénné húzva milyen hőfokokat produkálhat max?
7x520mhz 1.475V-on fut és orthos alatt a 80fokott is simán eléri
-
Joci??
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
a 6700-as ment 3ghz fölött!

igen nekem a volt 6420-om eléggé antituningvolt!

-
Hurkaleves
őstag
Tőled idézek: "...nekem is volt úgyanez a prockom és nem nagyon akart már 3ghz fölött elmenni pedig feszt bőven adtam neki!..."
Most akkor mennyit ment a procid? 3ghz vagy 3,2ghz vagy 3,5ghz?

Különben szinte mindegyik e6xxx proci megy 3ghz-et. Nagyon bele kell választani, h olyat vegyél, ami addig sem húzható... ( természetesn "minden egyes cpu-nál" más fesszel ) -
Joci??
senior tag
válasz
Telefunen
üzenetére
figy nem hiszem hogy ha én aszt mondom hogy "ha mázlid van akkor megy többet" erre ő nem fogja még megprobálni sem. miért lenne balszerencsém vele? azért mert nem hajtom ki a lelkét és csak 3.2Ghz-en futtatam attól még az ment többet 3,5ghz fölött meg már a hűtésem nem bírta!
mod: neked hogy megy 3570Ghz-en a proci?

-
Sziszifeca
őstag
köszönöm a segítségeteket, meglátom mit bír a proci.

-
rob210
nagyúr
válasz
Telefunen
üzenetére
Megy bizony nem is kevéssel.
Jó néhány E6420 volt a kezeim között szinte mindegyiket 3.6 Ghz-re sikerült felhúzni.
Igaz komoly hűtéssel.
1db-al találkoztam ami 3Ghzen már instabil volt, de ezen szerintem a kupak minősége volt a gond.
Sík felületre téve látszott, hogy egyenetlen a sipkája a procinak.
-
-
-
Joci??
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
csokesz!
ha mázlid van akkor sikerül 3ghz fölé zúzni mert nekem is volt úgyanez a prockom és nem nagyon akart már 3ghz fölött elmenni pedig feszt bőven adtam neki! jah még a hűtőm is úgyanez mint neked! ha tuningolni akarasz és még nem tod mi a tehendő akkor ajánlom hogy olvass utána mert lehet simán amit megy alapfeszen a proci de ha nem megy a kivánt Mhz-en akkor már feszemelés kell neki ez pedig kockázatos fölleg egy nem hozzáértőnek! 1,55V MAXIMUM! azzal a hűtéssel! -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Most leszek pénteken egy Gigabyte GA-EP35-DS3 alaplap tulajdonosa.
Van egy E6420-as procim CM TX2 hűtéssel és 2gb 800-as Kingmax rammal.
Ha valaki tudna egy képet küldeni hogy miket szoktatok beállítani rajta tunningolás céljából azt megköszönném.
Mondjuk 3Ghz fölé szeretném húzni.Köszönöm!
-
törölt tag
Főleg 720/1080p filmek lejátszására, postprocessingelésére. Nem, nem akarom a VGA kártya hardware-es gyorsítását használni.
Minden másra elég bármelyik proci, így mást nem említenék. Játékra is elég egy tuningolt E4500. Pláne egy Ati 3450 mellé még sok is.
Nem nagyon játszom...Ilyen géppel végre válthatnék Vista-ra és szeretnék is (nem gond a 64 bit -memóriák-). Gondolom ezt érdemes megemlítenem. Szóval lehetne spórolni a memóriákon, máson nem nagyon.
E4500 + 2x2GB 800MHz (legolcsóbb GeiL pl)
E8200 + 2x1GB 800MHz (legolcsóbb Kingmars pl)És még így is egy-két-három-négy..... ezerrel több az E8200-as verzió...
-
törölt tag
Tök gáz, h a következő léptékben vannak a procik (depo.hu-n):
E4xxx = 20e+áfa
E6550 = 27e+áfa
E8200 = 32e+áfa
Mindig csak egy kicsi választ el nagyobbtól. Ti hol húznátok meg az ár/érték határt?
Hülyeség azt gondolni, h egy csutkára tuningolt E4500 ott van vhol, ahol egy alap E8200?
Most nézem, h létezik E4600-os is. Az meg 12x200-as FSB-vel jön ki vagy h? Gondolom az már tök fölösleges. Szerintetek egyébként melyik legésszerűbb E4xxx-as? -
törölt tag
Tehát a következő lépcső egy DS4 lenne. De az plussz 10e-vel több és csak a finomabb beállítások, meg csilli-villi jobb hűtés miatt jobb. Érdemben ezekről beszélhetünk, értem. Hát akkor nekem bőven jó lesz a DS3
nem vagy hardcore tuningos, de 3.0-3.2 GHz-t mindenképpen ki akarok belőle sajtolni. Ha alapfeszem megy a 3GHz, akkor azon fogom hagyni. Persze ez még nem biztos
no meg ne menjünk ennyire előre.
Köszi mégegyszer a hasznos infokat! 
-
Telefunen
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
a DS3 és a DS4 is 6 fázisú. A lényegi különbség a finomabban (nem csak egész tized voltonként) adható ramfesz és a loadline calibration (avagy megpróbál nagyjából annyi feszt adni a procinak amennyit beállítok, nem kevesebbet legalább fél tized volttal) -legalábbis számomra ezen két dolog miatt kellene csak DS4.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
üzenetére
Milyen alaplap, ami ennél többet nyújt? És mik azok a dolgok és azok milyen áron vannak?
ettől feljebb kicsivel lehet kapni Gigabyte P35-DS4-et, ami komolyabb kicsivel mint a DS3, de amire neked kell, amiatt nem ér meg 10e-rel többet. annyival komolyabb, hogy 4 helyett 8 fázisú, meg komolyabb az alaplapi hűtés. több extrát lapsz, asszem van valami a RAID funkcióval is, amivel többet tud, de sztem ezek neked nem számítanak annyira (máramit eddig leírtál erre következtetek)
h jön ide a Wolf? mi csak egy pöttöm E4500-ról beszéltünk ezidáig.
hát ez most úgy jön ide hogy nemtom
eltévesztettem a házszámot, bocsi
de ha már itt tartunk, akkor Wolf alá is nagyon jó lap
de a 4500-ashoz maximálisan elég
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Megnyugtató.

Csupán érdekességből (mert sztem ennél nincs szükségem jobbra) és aztán nem offolok tovább a lapokkal. Milyen alaplap, ami ennél többet nyújt? És mik azok a dolgok és azok milyen áron vannak?
szerk: h jön ide a Wolf? mi csak egy pöttöm E4500-ról beszéltünk ezidáig.

-
Zé_Mester
őstag
-
törölt tag
Értem, köszi skacok.

Fent írtam a Gigabyte GA-P35-DS3 alaplapot. Ez 18+áfa. A legolcsóbb P35-ös lap 13+áfa. Sok tuningos gépébe láttam már ilyen alaplapot. Tudtok ajánlani másikat, ami vmi miatt jobb és nem nagyon drágább...? Pld ebben a Giga lapban tudok állítani szorzót meg egyebet? Tuninggal (vagy egyébbel) kapcsolatban van olyan, amit ez a lap nem tud és ez miatt másfelé kellene tekingetnem?

-
Zé_Mester
őstag
válasz
üzenetére
azért javasoltam a 4500-ast, mert a magas szorzó miatt, jobban tudod állítgatni tuning közben. sajna azt nem lehet megmondani hogy mennyi lesz a vége, de a magas szorzó/alacsony FSB miatt több esélyed van a magas órajelre.
ramokat azért írtam hogy 1066, mert hiába 400-as FSB mellett 800on mennének a ramok (1:1 arányban),de lehetőséged van felszorozni a ramok sebességét, így akár 1000 vagy 1066MHz-en is mehetnek 400as FSB mellett. így nagyobb mem sebességet kapsz, nagyobb "sávszélességet".
annyival nem drágább az 1066-os ram, hogy ne érje meg.
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Tényleg csak érteni szeretném. Legjobb esetben mondjuk elmegy egy E4300, az 3.6GHz. 400-as FSB (9x). De ez már nagyon a csúcs lehet, és nagy szerencse is kell. Egy E4400-nél már csak 360-as FSB kell (10x). E4500 338-as FSB (11x). Szóval hol jön ki az az előny, amivel több lehetőségem van a beállításokra?
Az 1066-os ram logikáját sem értem. Azt hittem elég a 667-es, de mondom hülyeség, 800-as ugyanannyiba kerül. Míg az 1066-os picit drágább. És a fent számolást tekintve, 400-as FSB ennél a procinál soha nem fogunk nagyobbat használni, tehát még egy 800-as DDR2 is "sok". H van ez?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
üzenetére
én az E4500-at javaslom neked a magas szorzó miatt. több lehetőséged van szórakozni vele.
a DS3-ba tökéletes választás lenne, úgyhogy egy pirospötty a 4500-nak sztem.memóriából mindenféleképpen 1066-os ramokat vegyél (ha nem is a legmárkásabbat, de 1066-os legyen) hidd el sokat számít.
a Zalman 9500 megfelő lesz a procira.
sok sikert a géphez

-
törölt tag
Skacok. Melyikből hozható ki jobb tuning? E4300/4400/4500. Árban "nincs különbség" köztük.
Ha jól tudom 9, 10, 11-es szorzóval vannak és mind 200-as FSB-s.
Mondjuk egy "olcsó", de nagyon jó Gigabyte GA-P35-DS3 alaplap mellé. Ehhez messze nem kell jobb (SZTEM), mert ezzel a lappal legjobb tudomásom szerint 500-as FSB-ig is el lehet jutni, de ezek a procik annyit nem mennek (SZTEM).
Memóriából pedig a 800-as DDR2 bőven elég és még high-tech márkásat sem kell venni (SZTEM).
Ha valamiben tévedek, légyszi javítsatok ki. A kérdés pedig, h melyik procit érdemes venni (minnél jobb tuning), ha árkülönbség "nincs" köztük. Valahol azt gyanítom, h amelyik szimpatikusabb, ugyanis az én józan paraszti esszemmel így látom. De nem értek ezekhez.

Zalman 9500-ös hűtőm van.
Majd lehet cserélem Scythe Ninja Mini-re, de csak a hang miatt. Azért a Mini, mert nem fér be a nagy Ninja.
-
Telefunen
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Nem lehet hogy a procid fogy el ott? Egyébként ez a 3200-es DFI (ATi RD600 chipkészlet) ugyanazon órajelen is 5-10%-al lassabb mint a te P35-ös lapod (nem is hallottam még olyan Giga P35-ről ami 450-en megállt volna, elég hihetetlenül hangzik). Én semmiképpen nem cserélném el.
Itt van két teszt is róla, szerintem csúnyán leszerepel (és 450-nél többet nem is érnek el vele):
1
2 -
Cyberbeni
addikt
DFI LANParty UT ICFX3200-T2R/G mennyire felel meg tuninghoz? mert elcserélném egy ilyenre a mostanit esetleg? 490-es fsb-t elbír általában, ha jól tudom. az enyém csak 450-et, de ott már instabil.
-
Mauzes
addikt
-
rob210
nagyúr
Kihalt a topik mindenki sziesztázik?
-
jorden06
senior tag
hali!
Meg tudná nekem mondani valaki, mit jelentenek az időzítések a memóriáknál, mit csinál és mi az a FSB: DRAM osztó? Tudom, nem core-tuninghoz kapcsolódik közvetlenül, de közvetetten talán igen

E6750-es procimat próbálgattam és 900Mhz fölé nem igazán mentek a RAM-ok, utánnaolvastam de erről konkrétan sajnos semmit nem találtam

-
mokus1
addikt
Egy P5K-e wifi lap mennyirejó tuningban??akadályozza ebben a wifi??chipset terhelés miatt??tud olyat mint ey p5k?

-
Joci??
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
aszt tom hogy táp a lelke mindennek hisz egy gagyi codegenny vagy bármi hasonló pehelysúllyú világbajnok sem teljesígtményben sem biztonságban nem nyújt semmit! sok olyan esettel találkoztam már környezetemben hogy a táp szinte megette a lapot pl: felpuposodó kondik elfüstőlt lapok, nem megbízható rendszer is okozhat!
ezért vettem én csifit mert azt tom hogy jó! még súlyra is sokat ér
de mivel ezt a tápot még életemben nem hallottam,láttam igy gondoltam azt hogy ez nem biztos hogy szar vagy rosz márka lenne mert azért mert az ember nem hall felöle az még nem jelenti azt hogy valahol külföldön nembevált táp! -
Zé_Mester
őstag
ha már a Quad-oknál tartunk. egy kis beszámoló a mai nap tesztelgetései után :
E8200 Vs. Q6600
egyáltalán nem voltam hanyattvágódva a 4 magtól. de olvasd el, nem akarom leírni még egyszer.
Biga123 - Orthos-t felejtsük már el plíz. utoljára a dinoszauruszok frissítették. mé nem jobb a prime95 ???? nem hibázik feleslegesen, mint az Orthos (Wolf-nál van amikor stabilra is hibát dob ki)
használj prime95-öt, hidd el jobb

sata?? : egy 700W-os táp még a legolcsóbb helyen is 20-25e ft felett van (normális, minőségi tápról beszélek). egy ilyen ócsó, kispórolt tápban csak a tintára volt pénzt, amivel pofátlanul ráírták hogy 700W
. de hidd el hogy a mostanid többet tud.
Egy normális, stabil gép alapja a megfelelő táp !!!!! és csak utána jön a többi töltelék (proci, ram.....stb). arra is kell gondolni hogy ha elszáll a táp, akkor ne nyírja ki mellette az összes rácsatlakoztatott motyót. márpedig az ilyen briliánsan olcsó tápok képesek rá
-
Joci??
senior tag
még egy kérdés! ez a cuccos az én procimat mennyire tartaná kordában! na meg egy q6600-ot ha az lesz akkor tudjam hogy ahoz is jó lenne e?
[link] -
Telefunen
őstag
Olcsú húsnak... ne a teljesítményével foglalkozz, hanem az egy 12V-os ágon leadható áramerősséggel. Én a helyedben egy 450-es Corsair VX alá nem adnám (33A 33Ax12V=400W egy, összevont, 12V-os ágon). A hiproval valószínűleg semmit nem nyernél a mostanihoz képest.
-
Joci??
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
2 magot 4 maggal nem lehet összehasonlítani.
ha az E6x00 vagy E6x50-es szériát akarom összehasonlítani a 8x00 szériával, akkor a 8x00 a jobb.
a Quad-ot nem lehet hozááhasonlítani, mert az más tésztanya azzé! asszittem már hogy a 82-es széria mindent visz! akkor maradoka quad project-nél! (valamiért jobban szimpatizál a 4mag!)

mod: valszinű hogy a tápom nem bírja már cuflával mert nem birom most már 3.5-re sem felhúzni érdekes jelenség csak akkor jácca el mikor a 29pronak felnyomom a ventiét!
most kinéztem ezt a tápot mit mondtok róla? [link]
ha már a 700W-ból 600-at teljesít akkor leáldom az égből az illetőt
-
Biga123
addikt
Hát majdnem beruháztam "tuning ramokba"...
Helyette vettem 2x1G Kingmaxot... vígan viszik az 1140-et 2V-on....
Tényleg baromságot írtam azzal a 2.3V -al...
Ja és az E8200 3800-on orthos tabil 1.3V -mellett....
Azt is nektek köszönhetem hogy p35-ös giga lapot vettem...
a 475-ös FSB nem okoz neki gondot....
szóval köszi....
-
Zé_Mester
őstag
a procból valóban ki lehet hozni annyit, de sajnos a P5K lap nem igazán hajlandó eddig elvinni. subaruwrc is ezzel szív, edig neki korábban a lap vígan ment 500as FSB fölött (nem Wolf procival).
ha lehetőséged van cseréld le a lapot valami komolyabb darabra mondjuk Gigabyte P35-DS4 egész jó választás, és akkor ilyenekkel nem lesz problémád
-
subaruwrc
félisten
csak azt vontam kérdőre hogy miért az IL9 az egyik legjobb tuningos abit deszka intel alá?
nekem is csak egy abitom volt de egy időre elég is volt
Talki az a nagy helyzet hogy a wolfdale procikat nem nagyon csípi a p5k. legalábbis sokan köztük énis szívunk vele. én 440fsb-nél nem tudok stabilan tovább menni akármit csinálok..... -
rob210
nagyúr
válasz
Fecóóóó
üzenetére
Hát arra kell figyelned hogy a ramokat ne lödd túl.
Mindennek kell egy kis plusz fesz ha igazán nagy tuningot akarsz nyomni.
De a legfontosabb, hogy minden állítás után a hőmérsékleteket figyeld.
Erre mondjuk az everest /újabb verziók/ tökéletesek.
A procinak indulásnál 01.-0.2- voltal adj többet mint az eredeti.
A ramokat 2.1 fölé ne vidd celeron révén így se lesznek kihajtva.
És szép fokozatosan emeld az órajelet.
Én álltalában 20Mhzesével szoktam és ha kijátszottam meddig stabil akkor lehet finom hangolni.
Az északi és a déli híd feszemelésével nagyobb stabilitást érhetsz el.
A pci-e sínt rögzítsd 100Mhzre.
A ram órajel arányt pedig mindíg úgy állítsd, hogy a ram jól ki legyen használva. -
Talki
csendes tag
sziasztok
kicsit bena vagyok tuningba, es erdekelne mit rontok el.
van 1 asus p5k lapom (legujabb bios), e8400proci , rajta ac freezer 7 pro
memo : 2*1gb csx 1066mhz ddr2
na most 3,6ghzn fix csak az orthos, afolott par perc alatt megfagy :/
3.8 folott nem is tudok bootolni.
memok 1:1be mennek, azaz 400as FSB
lehet hogy ennyire szerencsetlen procit kaptam ?
feszek :
cpu : 1.35v
mem : 1.9vlehetseges hogy a tapom keves ? (400as chieftec)
szerk : 3.6ghzn 1.35volt mellett 72fokos a procim ~ 1,5ora orthos utan, tehat nem tulmelegedes sztem.
-
serito
senior tag
Amint írtam segítséget kérek:
Linkelem a bios képeit és szeretnék tanécsot és magyarázatot kérni az egyes állítási lehetőségekhez.A képek a "tuning" opciókat mutatják Gigabyte X38-DS5-lapban.
Segítséget kérek melyik opciót mire kellene állítanom 4.2Ghz eléréséhez?
Eddíg a 4Ghz-et sikerült elérnem, és szeretnék az E8200-ból többet kihozni.THX a segítséget!

-
Fecóóóó
tag
rob210
Igen 800 as..
épp ezér szeretnék énis kérdezösödni.. mert énis hallotam roal hogy elég jo kis tuning lap.csak én még nem tuningoltam soha. és igy nem angyon tudom mit huzak hova menyire stb.. valakitöl szivesn elfogadnék egy tippet meg egy kis segitséget..[B]rob210[/B
Visszatérve milyen vizhütésel foglalkozol?
ez most érdekelne.. csak beszerelésel vagy esetleg eladásal is, stb ...?

És ha esetleg van kedved akkor segihenél egy kicsit nekem bbe a tuningolásba ha már ilyen jol ismered a lapot..

Akár itt is irhatod de ha gondolod PÜ be is irhatod mit hogy kkéne huzni és menyire stb.. pár #..feljebb le van irva mi van a gépbe stb.. elöre is köszönöm
Üdv Fecóóóó -
-
serito
senior tag
Hali!
Végre elértem a @4Ghz-et!!

Akarok csinálni képeket a bios-ról, hogy segítsetek, mit kellene még finomhangolnom
a magasabb eredmény eléréséhez, mert 4Ghz felett már a betöltéskor fagy.Ezekkel próbáltam
Mem: +0.2v
NB: +0.3v
CPU: 1.31v
szorzó: 8x525Van a biosban pár állítási lehetőség amiről fogalmam sincs mire valók ezért szeretném megmutatni nektek.
THX
-
Fecóóóó
tag
hütöt elfelejtem.. a hütö az egy gyári. celeron hütö S: nem volt még idöm veni
+ van még benne 3 hütö a házba amiböl 2 még a proci felé nyomja a hideget
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem neked irtam

) Az segíthet valamit ha feldobok a infinity masik oldalára is egy 12-es ventit?
Hyper TX2-el 50 fok körül legyen alap windows használaton vagy csak az alaplap méri szarul a hőmérsékletet

Nem nagyon játszom...