Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Nagyszerű!

10x400-on lefut az IBT és a LinX is simán, hiba nélkül (kisebb feszekkel), de 475x8 az IBT 61 mp, a LinX 27 mp után mindig instabilitásra hivatkozva leáll.
Ez mitől lehet???
-
AirBooms
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
A Vcore nálam 1,96 V 4275 MHz-en, azzal nincs gond. Csak nem értem mi a jelentősége a CPU PLL-nek és a VTT-nek? (Nálam egyébként ezek így néznek ki: CPU PLL=1,61V CPU VTT=1,28 V)
Megnézem a LinX-et... Amúgy az IBT előző verziója nálam lefutott hiba nélkül, csak a 2.0 dob egy hibaablakot (hogy instabil a rendszerem - kb. ez az értelme) mindig 61 mp után.

-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz
copperhead
üzenetére
Itt 24 órán belül adnak...
Hát erre kíváncsi volnék...Egy láda sört tennék rá, hogy nem adnak!

Nem tudom, mennyit megy stabilan, mert valami nem stimmel az Asus Maximus Extreme lapommal. Érzésre van a prociban olyan 4,4 GHz 1,4 V alatt, de egyelőre 1,36 V körül a legstabilabb 9,5x450=4275 MHz-en. Ha emelem a feszt, egyre instabilabbá válik.
Szeretném kirpóbálni másik lapban, főleg valami Gigában. -
AirBooms
addikt
Hali!
Nem tudja-e valaki errefelé, hogy az 1066-os Crucial Tracereim miért nem mennek (csak 800 Mhz-en nem indul vele újra a gép) a vadiúj DFI LanParty UT P35-T2R lapomban. 1066-on mindenféle tuning nélkül, mindent AUTO-n hagyva még 2,3 V-on is lefagy, majd újraindul vele a gép! Ugyanezek a ramok a P5K deluxban a szokásos 1200 MHz-et is vitte!
Írtam már a DFI topicban, de egyelőre ők sem tudtak sok okosat mondani...Thx!

-
AirBooms
addikt
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Szerintem vadiúj, garis Ballistix-okat, meg Tracereket lehet venni 22-25k-ért, de mindegy...
Mondom a különbség kicsi, csupán annyi, hogy a Crucialok szinte mindegyike bírja a magas frekit, a Kingmax pedig elvétve. Asszem, nem minden kingmakszos olyan szerencsés, mint te.
Mielőtt még nagyobb balhé lenne, ez nem beszólás akart lenni!Pííísz!

-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Jah, tényleg félreértettem...persze, hogy nem gyorsabb ugyanazon a frekin a Crucial a Kingmaxtól.

Viszont nagyobb esély van rá egy Crucialnál, hogy menni fog 1200 MHz-en akár 2,2 volttal, mint egy Kingmaxnál, ami esetleg még nagyobb feszt se fogja bírni. Hála istennek, neked szerencséfd volt, s ez a lényeg!

-
AirBooms
addikt
válasz
Quiksilver
üzenetére
Talán nem véletlen, hogy itt a nagytöbbség a Crucialokat ajánlja neked...

-
AirBooms
addikt
válasz
Quiksilver
üzenetére
Én viszont pont azt írtam, hogy a crucialokkal jobban jársz, ráadásul nem egy mushkin xp2 8500 elfüstölt - köztük az enyém is...

-
AirBooms
addikt
válasz
Quiksilver
üzenetére
Egyébként a Crucialokkal még a Mushkin XP2-nél is elégedettebb vagyok! Ráadásul az egyik nem bírta a gyár által megadott fesz alatti értéket sem, s ahogy hallottam a "forgalmazótól", másoknál is előfordult ilyesmi!
-
AirBooms
addikt
válasz
Quiksilver
üzenetére
Bezzeg két hete, amikor hirdettem, nem voltál sehol!
Egyébként meg szerintem Crucial Ballistix-ot, vagy Tracert vegyél. Szinte mindegyik megy 1200 Mhz-en CL5-ben, s az áruk is egész tűrhető!
-
AirBooms
addikt
Hali!
Érdeklődnék - tudja-e valaki - hogy az E6850 procban lehet-e állítani a szorzót (ugyanúgy, mint az ES procikban)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest