- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
I02S3F #28365 üzenetére
A többi már nem nagyon lesz ilyen. De pont attól volt jó, hogy kicsit sem számítottál ilyesmire, meg más húrokat penget. Még nálam annyiból jobb volt, hogy még futott a warzone-al egyidőben amikor játszottam és értelmet nyert egy-két dolog a játékban. Például miféle gáz az, ami kerget körönként.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Dave567 #28353 üzenetére
Ezzel nyilvánvalóvá is tették, mennyire érdemes foglalkozni az aktuálisan futó main stream verzióval. Egy év múlva lényegtelen mit kalapoztál össze.
Véleményem szerint, a Skill Based Match Making az eredeti formájában itt nem működik. Annyira megfogyatkozott a játékos bázis, hogy aki belép, azzal kell gazdálkodni. Persze mindig egy adott régión belül, mert nem lehet nagy a ping sem a nagyobb távolság miatt. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
WASPZotya #28340 üzenetére
Ha nagyon olcsón adják, akkor igen. Fogalmam sincs az áráról. Mai napig néha cooperatív módban nyomom és ott találkozok új játékosokkal. Fel is merült bennem, hogy valamelyik store-ban nagyon akciós lehet.
Átkozom a fejlesztőket minden nap, hogy lelőtték a battle royal részét. Nem elfért volna?
Egyébként talál meccset. Meg kell nézni egy random streamet. Mondjuk én szétakadok rajta néha. Kezdő játékos, a szintje alapján, hibátlanul játszik. 1 v 1-ben. -
Glaz-dozfhut
őstag
Nem tudom mi a rák van, de nem hajlandó meccset indítani calderán. 140-es pingig elmegy, aztán már nem vállalkoznék rá és kinyomom. Pedig lenne elég játékos a körzetbe. Checkoltam a bann-t, de nincs semmilyen büntetés rajtam. Lehet az a baj, hogy nem használok semmilyen hack-et és nem vagyok kompatibilis a társasággal. Épp elküldtek egy hét szabira és kihasználnám. Egyébként borzasztó a randomokkal négyesben. Ennél nincs lejjebb, amilyen embereket kapok. 6-os 10-es szintűek, vagy prestige level nélküliek. Ellenfélként nem találkozok velük. Rendesen undorít a játék.
Mások rendesen felkészültek az utolsó hétre. Három golyó full pajzsról meghalás, az alap. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
IntelKiller7 #28332 üzenetére
Pedig sok konzolossal találkozok. Gyakran kezdőkkel is kooperatív módban. Mondjuk 20-as prestige level nélküliek; tehát egy hete ha játszanak vele. Érdemben most nem tudok segíteni, mert sose játszottam konzolról, de mások igen, láthatólag.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
pmheros #28302 üzenetére
Ezt a konkrét dolgot nem tudom megválaszolni, de a játék lehetővé teszi önmagában is. Nem kell LAN. Gyakorolgattam én is haverommal másik városból. Csak privát, botok ellen. Vagyis hát megmutattam neki a játékot. Persze akkor már megvette.
Annyi, hogy barát hozzáadása, majd meghívása és custom meccset keresel. Tetszőleges pályát és játékmódot kiválasztasz. Minimális angol tudás szükséges. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
pmheros #28300 üzenetére
Negatív. Még a kampány módot is csak élő internet csatlakozással tudod használni. Persze botok ellen tudsz gyakorolni egyedül vagy társaságban, de aktív internet kell. Amennyire én tudom. A választó menü is csak a server check után kerül feldobásra. Ha azt nem éri el, akkor csak a windows asztalra tudsz visszalépni.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
csibe1 #28295 üzenetére
Egyelőre nem. Bár nem raktam újra a gépem és csak a fostos cooperációs részével játszottam, de tartalmas, minőségi három órát töltöttem el vele. Talán egyszer lefagyott a server, de csak a lobby-ba dobott vissza. Az MW 2 megjelenéskori videó drivert használtam. És nvidia
-
Glaz-dozfhut
őstag
Mindenesetre, ezért nagyon kár volt kivenni a kispályákat. Meg leállítani a régit. Ez a caldera nincs még egy éves sem. Nekem így azt sugallja, hogy ők sem bíznak annyira a művükben, ha már le kell tolni a torkunkon kényszerből. Nem volt az egyöntetű ováció, ahol én néztem. Én sem jöttem lázba.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Én azon agyalok mostanság,hogy nem buffolták e csendben az ami assistot? Program szinten módosították. Szólóban látszik, akár stream-en nézve, hogy a játékosok 80 százaléka konzolos. Mert régen talán könnyebb volt ellenük, de ilyen kritikus meghalásaimat megnézve és visszakeresve a játékost látom, hogy konzolos. Sokszor egyszerűen nem lőnek mellé. Mindegy, hogy mozgok. És nem ilyen 600-as szintűek. Ezért is lett sweatie a játék például. Nem lehetséges?
-
Glaz-dozfhut
őstag
Azt csak érdekességként jegyzem meg, hogy a Cold war-t 5 napja úgy hazavágták, hogy nem lehet elindítani. PC-re. Küldtek egy egész méretes frissítést, olyan 5 gigabyte-ot és semmi. Két napig voltak próbálkozások kisebb frissítéssel, de már az sem. A saját fórumát innen nem is néztem. Konkrétan rá sem kerestem. 2 napja csak konzolosok streameltek például.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nem tudom mi történt, de volt 1100 call of duty pontom; CP-m, és egyik pillanatról a másikra eltüntették. Valaha olvastam ilyenről. Nálatok megvan még? Mit tudok csinálni? Aztán még játszottam és nem volt ban-nak nyoma.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Az a kedvencem, amikor megölnek és közben töröm a pajzsát. Kill cam-et visszanézve meg kiderül, hogy el sem találtam. Állítólag.
Másik részéről; azért az nekem akkor már gyanús, hogy nincs kill-cam,de a recent player listában sincs benne az illető, mikor mindenki más igen. -
Glaz-dozfhut
őstag
Azért meredek dolgokban volt részem. Pl. nem teheted meg, hogy mellé lősz egyetlen alkalommal sem, mert instant halál. Persze csak fejlővésről beszélek, amúgy nincs esélyed. Bedob egy megkezdett vesztes meccsbe, és embert nem látok a pályán, amíg háromszor megölnek. 10-20 méterről 2 golyóval hipfire-el. Annak kellett lennie, mert dupla3 SMG-vel megyek, egyszerre látjuk meg egymást és megmozdulni nincs időm.
A bosszantó nekem mind e mellett, hogy stream közvetítés alatt nem nagyon látok ilyen helyzeteket. Két golyós instant halál full pajzsról. Az elől senki nem táncol el. Tudom hogy nem vagyok egy nagy képességű, de miért kell folyamat ilyenekkel harcolnom? -
Glaz-dozfhut
őstag
Én azon nem tudtam napirendre térni, mert a múltban nem nagyon játszottam a multi résszel, hogy mindenki olyan pró lenne? Vagy a csalók elvették mindenki kedvét a multiban is és csak a csalók játszanak egymással? Szabadságon voltam a múlt héten és kaptam egy fülest, hogy a welgunt fel tudom ott oldani.A Modern warfare-ben. Hallottam már, csak most volt rá időm és voltam kipihentebb ilyenekhez. Na de ami ott történt.. a fegyvert nem volt időm felemelni sokszor. Persze közte sniperrel vagy shotgunnal lődöztek fejbe. Végül sikerült feloldani, csak azt nem tudom, hogy régen is ilyen volt vagy én vagyok az öreg ehhez? (43) ecsetelhetném még, de sajnos videót nem mentettem.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Viiktor1989 #28053 üzenetére
Úgy értelmezi a játék, hogy öljél tízet meccsenként, csípőből 15 alkalommal. 15 befejezett meccsen. Ha kilépsz idő előtt, akkor nem számolja el. Most épp nincs megnyitva a játék. A single arra vonatkozik, hogy egyetlen meccsen belül 10-et.
Egyébként, ha csak down-olod, az nem elég. Befejzni kell célzás nélkül. Viszont úgy is működik, hogy a társad downol valakit, te meg befejezed hipfire-el. Mert a kill-t számolja el. Bármilyen fegyverrel downolod, de SMG-vel fejezed be. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
MikeWazowski #27983 üzenetére
Mert milyen platformon vagy? Lehet ebből tudnom kellene; de mindegy is, mert le kell tölteni mindig. Például a telepítés módosításnál minden része visszavonható, egyedül a warzone része nem. Ha a multiplayer résszel akarsz játszani, akkor az kell. Ha teljesen új a műfaj, akkor javaslom a cooperációs módot is.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
viperabácsi #27958 üzenetére
Én is kb akkor vettem meg. És rohadtul örültem, hogy nem kell az új pályával meg fegyverekkel vergődni. Most már nosztalgia faktorral is bír mert ott még be lehet járni verdanskot. Na de amiért írok; tovább léptek a szívatással. Most már minden küldetés végén lefagyasztja az egész gépet. Csak újraindítani lehet. Feladatkezelőre nem reagál és teljes képernyőből sem lehet kivenni. A coop módról beszélek, ami mondjuk harmada a fizetett árnak.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
bali_77 #27955 üzenetére
Láttam egy ilyen cikket, amikor is a fejlesztők bevallják, hogy fogalmuk sincs miből erednek a kisebb-nagyobb hibák. Na, lehet ez is egy olyan hiba. Mindennel együtt nekem is kilépeget a játék. Sőt, olyan aljasság is felütötte a fejét, hogy nem számolja el a cooperációs mód XP-jét. Éppen lehet szándékos is, de ezzel teljes egészében lenullázzák a játékosbázist.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Casanova* #27906 üzenetére
Akkor ezért védte Tim the hat man, (vagy mi) shymfunny-t az első botránya alkalmával. Magyar streamerek körmére is ránéznék. Elég gyanús, vagyis tudni vélem, mert voltak előzményei. (Nem lelőtt a játékban.) Oszt, ha véletlen mondanám élőben, akkor vérig lenne sértve, hogy, hogy jövök én ahhoz, hogy gyalázom a kemény munkával felépített csatornáját.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Már előre látom a narratívát; "végzetes hiba folytán fel kell függesztenünk a Modern Warfare forgalmazását". Aztán két hónap múlva; a "játékosszám drasztikus csökkése miatt, leállítjuk a szervereket".
Lehet szimplán megágyaznak a következő résznek. Ami egyébként ugyan ilyen lenne, csak kell egy csavar bele. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Chumpitaz19 #27844 üzenetére
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Glaz-dozfhut
őstag
Tessék. Újra van survival mód annak, aki hiányolta.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Acheron #27796 üzenetére
A szint növekedés mindenkinél visszaugrik az első 55 szint után. Csak akkor már egy másfajta csillag van a neved előtt. Én is lepődtem, de azóta látom és meg tudom különböztetni is az újakat.
Mindennel együtt én valamiféle szándékosságot érzek ezekben az elcseszésekben. Milyen nehéz lenne javítani, mondjuk multiban, ami már egyszer működött. Végül is mit költ már az ember egy 2 éves játékra? -
Glaz-dozfhut
őstag
Furcsa, de nekem sem lép tovább a küldetés után cooperációs módban, PC-n. Elég uncsi. Szóval valakinek jó, nálam meg nem? Survival nálam is megszűnt, pedig néha azért jó móka volt. Pedig ott van a telepítettek listájában.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
vendingo #27760 üzenetére
Nekem is gondom,hogy nincs játékom. A frissítés után, szimplán engem sem érdekelt ez a ratyi xar. Annyira egydimenziósnak látom. Itt nincsenek nagy komplexumok csak a sok puszta, fákkal tűzdelve. Bár ezt már sokszor leírtam. A VGA fejlesztés is okafogyottá vált, mert nincs olyan játék, amihez kellene. Pedig megleptem volna magam.
-
Glaz-dozfhut
őstag
A cooperációs mód egész használható. Mondjuk ember alig és ott is újra kellett indítani a játékot meccs végén. Néztem is tegnap, miért nem panaszkodik itt senki. Az este folyamán jött még egy 20 GB-os frissítés, aztán már nem fagyott folyamat. Viszont tömény 30 perces játékban volt részem olyankor.
Ma legalább lesz már rendes rebirth island. -
Glaz-dozfhut
őstag
Eddig csak stream-en néztem az új mapot, de tartok tőle, ez már nem ugyanaz a játék. Az egyik összetevője megszűnt. A magas házak. Itt már nem kell át glide-olni sehova. Futkoshatsz a puszta közepén. Meg ezek az új fegyverek... rosszul vagyok tőle szabályosan. Remélem nem csak ez lesz a ground loot.
Nyilvánvaló volt elég hamar, hogy a Vanguard nem váltotta be a gyártó reményeit. Erre fel, csak azt erőltetik. -
Glaz-dozfhut
őstag
Már, ha el nem barmolják. Én nagyon tartok tőle. Mármint a modern warfare már meglévő alapokra építkezett. Létező pályarészek, meg ilyesmi. Legalább 3 évet dolgoztak rajta. Ez a Caldera, ha az első pillanattól csinálták volna a 2019-es megjelenéstől nézve, még az sincs három év.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
radi8tor #27615 üzenetére
24 GB memóriám van. Mondjuk 2666 MHz-es. Adatlapomon egyébként ott vannak. Még arra gondoltam, hogy handicap jelleggel csinálja. Nem mintha olyan profi lennék a játékba, de ilyen 56-os szintűek ellen voltam 120-as szinttel. Volt, hogy fordítani is tudtam az álláson két ízben. Szóval akkor nem általános, csak most ilyen. Esetleg kevés a játékos bázis és olyan helyre dob be, ahol az egyik résztvevő kiesett valamilyen okból?
Az adattároló sebességét épp mértem a hetekben, más okból és rendben van. Sőt; memória késleltetés figyelést is néztem és nem ment pirosba. Practice mód alatt. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
radi8tor #27612 üzenetére
Nálam egy sata3-as SSD-n van. Nem éreztem eddig hátrányát. Nem tudom mennyire voltam konzolosok ellen, de annál nem lassabb; bár a fene tudja a nextgen-ek milyenek ilyen szempontból. Pedig nem nagy térképekről beszélünk. Pedig a lobby-ban azért jól elszüttyög a játék, ezt meg nem tudja kivárni? Érdekes
-
Glaz-dozfhut
őstag
Sziasztok! Megvettem a Modern warfare-t az utóbbi leárazásokban, de nem nagyon használtam. De hétvégén kipróbáltam ezt-azt és nem tudok rájönni, hogy "gunfight"-ban miért van az, hogy a harmadik meccsbe dob be kettő ellen? Vagy ha az elejétől részt veszek benne, miért maradok ki az első körből? Tétlenül kell végignéznem a 2v1-et. Olyankor van egy spawn gomb a képernyő közepén és azt megnyomva kiírja, hogy a következő körben részt veszel. Kérdés, hogy mit kell nyomni indításkor, hogy ne kelljen manuálisan spawn-olni? Így erős hátrányból kezdek mindig.
Mondjuk négy kört, ha mentem, így nem tudom ez mennyire általános. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
CptAdamica #27425 üzenetére
Azért volt a történetnek egy másik része is. Az gyanús volt, hogy a 11 GB-os frissítéssel egyidőben jelentkezett, úgy egy másfél hete. Viszont, másik játékban is teszteltem az estleges hardver hibát és előjött valami hasonló. Lényeg, hogy a fél éve vásárolt egerem dobta el magát. Ismertem már ezt a játékbeli jelenséget, csak az zavart, hogy egyetlen stream-ben sem láttam, pedig direkt ezt figyeltem.
De kösz a választ! -
Glaz-dozfhut
őstag
Sziasztok! Valaki nem érzékelt akadást loadout kivételekor? Esetleg a gyakorlópályán? Nekem 1-2 másodpercre megáll a játék. Fogyasztásis ilyen 2%-ra esik vissza. Már a gépem is szétszedtem emiatt.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Gyakorolni szerintem elég jó a plunder. Vagy az aktuális loadout kitapasztalásához. Személy szerint nem túl régóta játszok vele, fps múltam sincs, online meg pláne. Legalább nem ér véget a játék az első halállal. Az időszakos - harmadlagos -játékmódokat tudtam még díjazni. A "King slayer trio"a mindenkori kedvencem.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
hitchins #27037 üzenetére
Máshol egy hozzászólásban olvastam, ahol is vállalta az ürge és azt monda, hogy lépés tudjon tartani a profibb csapattársaival, mert neki nincs ideje annyit játszani.
Magamban én is filozofáltam rajta. Most elsőre az lett volna a válaszom, hogy szereti a hangeffekteket. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
craftsman01 #26862 üzenetére
Nem szándékos. Ezek szerint te sem konzolról játszol (ahogy én sem) . Véletlen volt alkalmam beszélni egy régebbi generációs konzol tulajjal és tapasztaltam, hogy egy meccset nem tud végigjátszani. Ha megfigyeled meccs elején kik tűnnek el, nagy valószínűséggel konzol használó lesz.
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Boti80 #25609 üzenetére
Nem tudom nála konkrét személyre vonatkozik az üzenet, de van egy általános szöveg amit én is kaptam. "A jelentésed kizárást eredményezett, köszönjük az együttműködést". Többször kaptam ilyet, pedig nem nagyon reportolok.
Viszont tegnap velem is kicseszett a sors. Képtelen voltam megközelíteni azt a *** kórházat plunderbe. Vagy még a levegőben, vagy földetérés után két lépéssel agyonlőttek. És ezt 6-szor 8-szor. Nem tudom az ilyet, a random OP játékos, hogy kezeli, de elég érdekes. Persze 120 méterről. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
CptAdamica #25587 üzenetére
...hogy jót is mondjak. Egy hete sunyiba csatlakoztam egy kezdő pároshoz, aki kicsit idősebbecske is. De még az nem is számítana, de borzasztó lassú is. Én sem vagyok fiatal, de 6-7 hónapja játszom. Érezhetően könyebb dolgom van. Van lehetőségem megfordulni és befejezni az illetőt ha el kezd lőni. King slayer trió-ba egyedül hoztam a pontok felét, meg ilyen apróságok. Attól függetlenül nincs win-streakünk.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nincs más. Viszont azt tudtad, hogy ugyanott tudod tesztelni a saját loadoutjaidat? Elindítasz egy custom meccset és beállítod a loadoutot , esetleg a karaktert. Practice alatt azokból választhatsz. Ha több contractot akarsz közben, előtte elindítasz egy warzone orientation practice-t és ki is lépsz amint elindul. Akkor háromszor annyi contract lesz a gyakorlópályán.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Én Alt + Enterezni szoktam és nincs vele gond. 2060s
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
BerserkGuts #25386 üzenetére
Ami a játék egyik vonzereje volt, azt most leépítik. Ami a kinézetet illeti. Majd 1-2 év múlva újra lesz mit eladni, ha elérik az eredeti színvonalat, mint újítás. Nem'tom milyen néven.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
craftsman01 #25321 üzenetére
Nem tudom én sem hova tenni ezt a hozzáálást. Ennyire nem lehet rossz az internetük, ha bedobja a meccsbe megfelelő pingel. Én is ezt tapasztalom. Csak akkor mit vár a következő meccsben, mitől lesz más neki?
Most az utolsó meccsemen, ebben az időszakos játékmódban, - amikor is a rádiót kell birtokolni - épp megszereztem. Ez azzal jár, hogy a random csapattársaim automatikusan visszaesnek 30 másodperc után. És még így is egyedül maradtam. Igazi vesszőfutás volt.
Mondjuk olyan laggok voltak, hogy használhatatlan volt az egész, -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
BITBOYS #25189 üzenetére
Van egy terminál a hajón belül, amivel aktiválod a zombikat. Ha megvan az összes lelövése, akkor dob egy sárga kulcsot és egy doboz nyitható vele a hajón. Abból semmi különös nem esik ki, ahogy láttam egy streamen. Lőszer, egy fegyver. Ha gondolod visszakereshetem azt a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged