-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok!A játékot BattleNET-ből elindítva töltöget, majd kiírja, hogy új verzió jelent meg, legyek szíves frissíteni. De a BattleNET nem talál új verziót, szerinte ez a legfrissebb. Újraindítottam már mindent, a mosógépet is. Mit lehet ilyenkor csinálni? Köszönöm
Mégegy restart megoldotta köszi -
default.
őstag
Sziasztok!
Megvettem a játékot de sehol, ismétlem sehol nem találom ebben a nyomorék BattleNet alkalmazásban. A Warzone mellett lévő legördülő menüben pedig csak a Warzone-t tudom kiválasztani. Egyébként a Store-ban a MW úgy jelenik meg, mint megvásárolt játék. Kezdi lemarni az agyam a téma, pedig még el sem kezdődött...
Valami tipp esetleg, hogy mi lehet a gond? Supportnak írtam...
Köszönöm, üdv! -
default.
őstag
válasz
BerserkGuts #25524 üzenetére
Köszi szépen az infot!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Egy ideje gondolkodom, hogy megvegyem-e a játékot, kicsit félek, mert írtátok korábban, hogy "nyugdíjazták" a játékot, meg hogy kezd elmenni Fortnite irányba, szóval érdemes még megvenni szerintetek? Engem a Team Deathmatch fogott meg, amikor a Warzone-ban ki lehetett próbálni, meg a többi multi mód. Ezeket pl. még megtalálom a játékban?
Ja, olvastam valahol, hogy a Cold War kevésbé realisztikus (pl. gyorsabban fut a karakter), meg az amúgy is kevésbé érdekelne..
Előre is köszönök minden építő jellegű választ -
default.
őstag
válasz
Sipasanyi #25369 üzenetére
Azta, na ilyet még nem láttam. Elgondolkoztam, hogy ezek mennyire nullák lehetnek erkölcsileg.. tényleg, semmi értéket nem állít elő, csak belerombol valamibe, azért dolgozik, stb.. csesszék meg magukat, nem tudnák a tudásukat valami értelmes, építő dologra áldozni? Na mindegy...érdekes egy világ ez..
UI: nekem mostanában a Tarkov tetszett meg nagyon...érdekes game, de mondjuk nem biztos, hogy bejön a cod-osoknak.. : ) -
default.
őstag
Sziasztok, még egy kérdésem lenne:
Ha megvesz az ember a MW2019-et, akkor bármikor/bármeddig multizhat "ingyen", vagy már ezek is ilyen havidíjas (Battle Pass) rendszerben működnek?
Egyébként mekkora a teljes játék mérete? (Most kb. 300GB szabad helyem van az SSD-men.)
Köszönöm szépen! -
default.
őstag
Szervusztok!
A jelenlegi Multiplayerben van Team Deathmatch játékmód, vagy valami hasonló?
Korábban kipróbáltam a Warzone-t, és nagyon tetszett benne ez a játékmód,meg az egész hangulat. (Kivéve az ötezer féle értesítőt, frissítést meg extrát...)
Elgondolkoztam egy esetleges vásárláson, bár kicsit aggaszt ez a folyamatos újítgatások meg változtatások, ettől voltam rosszul a CS-ben is...Egyébként tetszik a játék!
Minden tippet szívesen fogadok úgy általában a játékról...Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
Havernak nem indul a játék, Warzone-oznánk, nekem gond nélkül fut. A hibaüzenet a szokásos "DirectX Encountered An Unrecoverable Error in Windows 10".
Win update friss, driverek frissek, scan&repair megvolt, reinstall megvolt..
Esetleg valakinek lenne ötlete, mit nézzünk még meg?
Köszönöm előre is, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest