- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szinesz.bob #26091 üzenetére
Ray tracing on, szóval minden maxon
-
válasz
szinesz.bob #26089 üzenetére
Köszi! Barátom itt volt nálam, O azt mondta nála ilyen jelenség nincs meg mások is akiknek küldtem nem találkoztak ennyire durván ezzel a jelenséggel, de megnyugtat hogy akkor ez nem egyedi.
-
válasz
szinesz.bob #26087 üzenetére
Igen ha kiakapcsolom akkor elmúlik, csak nem tetszik a játék. Bár ha kikapcsolom vehetek olcsóbb konfigot is lehet a downgrade lesz a megoldás. Ezek szerint nálad is ilyen ha bekapcsolod?
-
válasz
CptAdamica #26085 üzenetére
-
válasz
gjung44 #26080 üzenetére
Értem én, hogy szoftveres a gond, de akkor másnál is ilyen lenne.. Rengeteg bug van és xar, de az a hiba jelenség ami nálam van úgy hogy más vgaval is kipróbáltuk kiábrándító. Ha ez a jelenség gyakori lenne belenyugodnék, de mivel nem az így mérges vagyok.. valószínűleg lecserélem a procit lapot intelre. Írok ha ez megtörtént és lett változás.
-
válasz
Viiktor1989 #26078 üzenetére
100 on van. A filmic csak ront a helyzeten.. minnel nagyobb az antialising beállítás annak rosszabb.. és nem ritka jelenségről van szó.. ez minden játék indításnál azonos hibajelenseg, nem csak néha előjön. Hanem mindig ugyan azok a hibák. A repülős pályán és a tv tornyos palyan a legrosszabb .
-
válasz
tupacamaru #26072 üzenetére
Direkt nem raktam fel, mert régebben ez a profi meg össze akadt majd játékkal, de felrakom és megnézem, hátha ez megoldja.
CptAdamica: lehet felesleges volt, de másnak még nem volt ilyen hibája és csöppet idegesítő, hogy egy nem olcsó konfiggal ilyen problémás a játék.
#26071: már mindent újra raktam, szóval nem hiszem, hogy újabb driver leszedes felrakas segítene.
-
válasz
KaitouP #26068 üzenetére
Üdv! Nálam van ez a probléma. 2560 felbontás. Kipróbálva alap BIOS beállításokkal stb.. csak a COD játékban van ez.. az árnyékok és a tukrozodesek már közepes távolságban is vibralnak és pixelesek. Ha az antialisinget kikapcsolom ocsmány a játék de nincs ez a vibrálás. Win, játék ujratelepites megvolt. Alaplapbol kiszedtem majd újra vissza raktam a procit.. elképzelésem sincs mitől ilyen a játék. A képen látható pálya a legborzasztóbb a hiba szempontjából. VGA mind2 slotban kipróbáltam. Másik dp kábelt is kipróbáltam... Szóval az alaplap proci cserén kívül, nagyjából az összes szoftveres hardveres lehetőséget megpróbáltam cserélgetni, másikat kipróbálni, ami eszembe jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest