- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
nyul105 #25223 üzenetére
Ez nem érv. Ronaldo sem nálunk gyakorol, amikor kimennek a Kinizsi pályára a telepi gyerekek, akik még csak klubtagok sem voltak soha sehol. Találjuk már ki, hogy az összes aimbot-os hülye amúgy profi, aki rajtam gyakorol. Röhej, hát mi kersne az ott ahová engem betesz?.
Életemben nem hallottam a Jackfrags nevet, lehet hogy ez ciki. Pont nem érdekel ki ez, csak linkeltem egy videót, amin az látszik, hogy a célok olyan képtelen távolságból kapnak azonnal halálos találatot, hogy többnyire nincsenek abban a helyzetben, hogy egyáltalán visszalőjenek. Többnyire azt sem tudják, honnan lőnek. Ennek így semmi értelme. Persze, hogy kilépek, hát dugjon egyedül az ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest