-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
Chrys_ #27103 üzenetére
Ja az... Ne is mond.
Valaki találkozott már olyannal, hogy játékból kidobott majd jött a dev error 5476 hibakód (ps5-n). Utána néztem elvileg a calling card meg embléma változtatás helyre tudja hozni, csak hát nálam konkrétan amikor rámegyek a multi vagy warzone részre akkor a fetching store info-nál amikor tölti akkor kidob már és jön a hibakód. Tehát be se enged a játékba, így nem tudom megváltoztatni.
Erre esetleg valami megoldás? Gépet/játékot többször is újra inditottam de semmi.
Max várok hátha nem lehet elérni a bejelentkezési részt ahonnan az adatokat szedi le, vagy még újra tudom majd rakni......Jó, hogy nem sikerült megvenni a bundle-t, ezek után én többet nem veszek az is biztos.
-
csibe1
addikt
válasz
Chrys_ #27083 üzenetére
Nálam mikor hogyan jön össze, de meguntam már a gáz elől való futkosást.
Előfordult, hogy kaptam silver medalt, mert szedtem a pénzt meg nem is futottam bele nagyon senkibe.
Máskor meg összejött 11 kill, mert hirtelen két csapat összefutott melelttem; én meg szedegettem le őket ahogy jöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest