- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Na helyrejött, már nem akad be két meccs közt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
basaharc502 #27743 üzenetére
PC-n nincs most egymás után két meccs multiban, mert második körnél csak a töltőképernyő pittyeg, XP-t sem számol stb.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
jozefgucci1 #26745 üzenetére
Igaz már nem releváns, de 2012ből nekem is ilyen emlékeim vannak bf-bc2-ről.
Igaz sokszor bérelt szerveren játszottunk ahol nem voltak ping problémák. -
gordonfreemN
addikt
Az a baj nehéz eldönteni, ki mikor csal.
Hiába követ le, lehet hogy bejelöltek elötte és rajtad a marker. Haver nyomja pár éve az fps-eket, sokszor mondják rá, hogy csaló. Sajtosperec néven fut jelenleg. Ha nem ismerném, lehet én is azt mondanám rá.
Másik, hogy 30ms ping különbség már elég. Ha nálad 60 de nála 30, akkor neki fogja beadni.
Vagy ez nem így van? -
gordonfreemN
addikt
Annyit tudok mondani ehhez, hogy van két pajtim akik elég jók, több mint 5 éve játszanak.
Volt hogy privát meccsre mentünk, egymás ellen voltunk. Kb labdába se rúgtam, pedig nem mondanám magam hú de rossznak. Jó se vagyok, főleg a 2kro wireless billemmel de annyira nem vagyok béna, hogy átlag meccsen 10szer jobbak legyenek. Itt ők kb ilyen szinten lenyomtak mégis. Bár én nem warzoneozok, inkámm tdm.
Van csaló de közel sem mind -
gordonfreemN
addikt
Valamit nem értek. MW2019 mp játékban átteszem HC módra core módról, ott is külön a TDM-et választom, mégsincs freindly fire, pedig írja. Ez miért van?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Viiktor1989 #26621 üzenetére
A játékmód mit takar? A shoot the ship-en belül van amikor ilyen pályát/játékot indít?
Ezt miből lehet látni/észrevenni azon kívül, hogy egy ölés után lehet beadja? -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Az miért van, hogy néha begyorsulva látok mozogni karaktereket/enemy-t? Egyzser talán már velem is volt. Ez bug, hálózati hiba vagy feature? Ha feature, hogyan kapom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest