- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Na helyrejött, már nem akad be két meccs közt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
basaharc502 #27743 üzenetére
PC-n nincs most egymás után két meccs multiban, mert második körnél csak a töltőképernyő pittyeg, XP-t sem számol stb.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
jozefgucci1 #26745 üzenetére
Igaz már nem releváns, de 2012ből nekem is ilyen emlékeim vannak bf-bc2-ről.
Igaz sokszor bérelt szerveren játszottunk ahol nem voltak ping problémák. -
gordonfreemN
addikt
Az a baj nehéz eldönteni, ki mikor csal.
Hiába követ le, lehet hogy bejelöltek elötte és rajtad a marker. Haver nyomja pár éve az fps-eket, sokszor mondják rá, hogy csaló. Sajtosperec néven fut jelenleg. Ha nem ismerném, lehet én is azt mondanám rá.
Másik, hogy 30ms ping különbség már elég. Ha nálad 60 de nála 30, akkor neki fogja beadni.
Vagy ez nem így van? -
gordonfreemN
addikt
Annyit tudok mondani ehhez, hogy van két pajtim akik elég jók, több mint 5 éve játszanak.
Volt hogy privát meccsre mentünk, egymás ellen voltunk. Kb labdába se rúgtam, pedig nem mondanám magam hú de rossznak. Jó se vagyok, főleg a 2kro wireless billemmel de annyira nem vagyok béna, hogy átlag meccsen 10szer jobbak legyenek. Itt ők kb ilyen szinten lenyomtak mégis. Bár én nem warzoneozok, inkámm tdm.
Van csaló de közel sem mind -
gordonfreemN
addikt
Valamit nem értek. MW2019 mp játékban átteszem HC módra core módról, ott is külön a TDM-et választom, mégsincs freindly fire, pedig írja. Ez miért van?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Viiktor1989 #26621 üzenetére
A játékmód mit takar? A shoot the ship-en belül van amikor ilyen pályát/játékot indít?
Ezt miből lehet látni/észrevenni azon kívül, hogy egy ölés után lehet beadja? -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Az miért van, hogy néha begyorsulva látok mozogni karaktereket/enemy-t? Egyzser talán már velem is volt. Ez bug, hálózati hiba vagy feature? Ha feature, hogyan kapom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest