- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
-
-
csibe1
addikt
válasz
radi8tor #28036 üzenetére
Azt azért mégsem írhatták az éves pénzügyi jelentésbe, hogy béna balfaszok vagyunk, és rendesen elbaltáztuk a játékot, azért nem játszik vele senki.
A fejlesztésre szánt lóvét meg elkokóztuk, elittuk, elkurváztuk stb.; és azért vannak elcseszve az új peccsek is, mert kiadtuk indiai bérmunkába. -
viperabácsi
addikt
válasz
radi8tor #27675 üzenetére
Most meg WZ miatt nem tudod használni , mert a Vanguard tulajok először kapnak hozzáférést.
Arról nem is beszélve , hogy ha itt indítom CW-t akkor kilép hibával és újraindul saját ikonról ? Akkor mi értelme a közös launchernek ? Az lenne a profi , ha a launcher bejelentkezik live-ra utána amelyik gamét akarom simán indulinnen , ha már megcsinálták ezt a gyűjtőt . -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
radi8tor #27615 üzenetére
24 GB memóriám van. Mondjuk 2666 MHz-es. Adatlapomon egyébként ott vannak. Még arra gondoltam, hogy handicap jelleggel csinálja. Nem mintha olyan profi lennék a játékba, de ilyen 56-os szintűek ellen voltam 120-as szinttel. Volt, hogy fordítani is tudtam az álláson két ízben. Szóval akkor nem általános, csak most ilyen. Esetleg kevés a játékos bázis és olyan helyre dob be, ahol az egyik résztvevő kiesett valamilyen okból?
Az adattároló sebességét épp mértem a hetekben, más okból és rendben van. Sőt; memória késleltetés figyelést is néztem és nem ment pirosba. Practice mód alatt. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
radi8tor #27612 üzenetére
Nálam egy sata3-as SSD-n van. Nem éreztem eddig hátrányát. Nem tudom mennyire voltam konzolosok ellen, de annál nem lassabb; bár a fene tudja a nextgen-ek milyenek ilyen szempontból. Pedig nem nagy térképekről beszélünk. Pedig a lobby-ban azért jól elszüttyög a játék, ezt meg nem tudja kivárni? Érdekes
-
Linem
senior tag
válasz
radi8tor #27566 üzenetére
Igen, 2 után engem öl a saját lövés.
Az eltévedt gránátokról, és killstrickekről ne is beszéljünk.
Hányszor előfordul, hogy a thermite-om odavágom az enemynek, erre a nagyon okos csapattársam szétégeti magát mellette, vagy beleszalad.Néha jobb lenne egyedül játszani, mert sokszor csak útban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged