- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
-
AAntii
őstag
Nem kell itt bonyolult dolgokra gondolni, az elején játszol úgy, ahogy tudsz meg amit a neted minden más játékban stabilan enged (jitter, latency stb), majd amikor kezd elmenni a csapat kapsz a puttyonyodba +150 ms-os pinget. Egy példa rá: már benn vagy a fal mögött, de ott esel össze fedezékben valamilyen megmagyarázhatatlan anomália miatt, ami a kör elején még nem volt. Az ember 10+ év játék után tudja, hogy mi az ami normális és mi az ami nem, ahogy ha nem óvodás gondolkodásmóddal rendelkezik azt is el tudja fogadni és az előzőtől külön tudja választani, hogy vannak napok, amikor nem megy a játék.
Lagkompenzáció, mint jelenség már a black ops 2 óta van, szóval láttunk már karón varjút.
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
Sokat nem érsz a HW ID alapú ban-nal, a cheater fórumokon van rá megoldás és nem kerül többe pár clicknél. A telefonos 2 faktoros cucc sem ilyeszti el őket, az is kijátszható anélkül, hogy végig bannoltatná az összes telefonszámot a tschaládban.
Valami nagyon komoly szintű TruePlay kellene amit mindenki beleintegrálhatna a játékába, a Microsoft léphetne valamit, a mostani az enyhén szólva nem működik a támogatott játékokban.(#18647) omfgk
"...hogy meg kell várnom a BF6-ot."Ez valami vicc? A Battlefieldekben használt anticheat-nél roszabbat nem is tudok mondani, sőt BF5-ben nincs is semmi csak egy hulladék stat alapú. Azzal aztán kapsz "Fairfight"ot mint ahogy a neve is mutatja.
Ha szeretnél változást akkor tehetnél egy szívességet és nem veszed meg, majd csak 5 euróért ha leárazzák fél éven belül, mert tovább úgyse fogja tartani az árát. Hamar rájön az EA, hogy akciózni kell ha nincs elég játékos és hulladék a játék.
-
FaTHI
őstag
Érdekes ez a gépigény dolog lehet rossz példa, pl Fortniteban is változtattak a grafon mindig finomitottak ezért nagyobb is folyamatosan a gépigénye. De mondjuk azt a 4790 ha lehet feltolnám ha engedi 4.2re és egy 2060 vagy jobbal többre mennél mivel ezeket az Rtx eket javitják teljesitményben driverből leginkább.
-
s.bala31
őstag
Az utóbbi pár hétben a sima multiban is megszaporodtak a 160-180 pinges mesterlövészek, plusz még falon keresztül is leszedegetnek néha. Természetesen mindig jelentem az ilyeneket, bár nem hinném hogy bármi szankció lenne irányukba. Ez a report rendszer is valószínű csak megnyugtatásként van, hogy ha találkozol egy csalóval valamiféle elégtételt vehess.
-
omfgk
veterán
Sajnos úgy tűnik ,hogy nincs Anti Cheat rendszer.
Valamelyik nap összefutottam az egyik már általam is reportolt/blockolt cheaterrel.
Mindenki könnyen megtalálhatja. ///Gamer 152///.
Top 100-ban is szerepel. 250k kill, 7.0 K/D. Természetesen 180-as ping.Azért 250 ezer kill-t még csalással se két perc összehozni.
Még mindig élvezem amúgy a játékot, de a sok bug és a cheater helyzet elfajulása meggyőzött arról ,hogy meg kell várnom a BF6-ot.
Addig jó lesz a MW is.
-
prokxy
veterán
M4-et senki nem mondja és az új CR-t?
Nekem mindkettő jobban bejön, mint a Grau. Tény, ez utóbbi felülmúlja őket. Totál más a 2 fegyver, váltogatni szoktam és egy MP5 társaságában megyek neki a WZ-nak.
Fura egyébként, hogy nekem sosem hal úgy az enemy, mint a streamereknek. Előbbi stodeh-es graus videóban található hasonló szitu volt nekünk is, szerinted a hospital tetején lévő down-olva lett részünkről? 2-en lőttük, semmi, sőt, még ő szedte le haveromat este. Stodehnek meg kb tárazni sem kellett a grauval és már feküdtek is fent.
A jó öreg keleti mondást szoktam ilyenkor elővenni, hogy a rossz szakember a szerszámait szidja, biztos a fegyverrel volt a gond nekünk is. -
omfgk
veterán
A Warzone balance rész az más.
Multiban a probléma ,hogy 300 méterről a nyak-mellkas rész is 1 hit, rögtön kill.
Csak a fejes kéne ,hogy kill legyen.Warzone-ban sokkal jobb a helyzet. Elvileg ott csak a fejes a down, ugye?
Tehát a nyak-mellkas nem down-ol (de szép magyar szó).
Most képzeld el azt ,hogy mi lenne akkor ha a mellkas lövés is leterítene. Kicsit OP lenne.
-
Laraxior
titán
El kell jutni velük egy adott sorszámú bunkerig, és kinyitja az ajtót. Bemész, találsz pár kék meg naracs ládát, mindeféle bisz-baszokkal.
Én eddig csak pirosat találtam.
A piros nyitja a Prison alattit, a gátnál ami van, a térkép alján teljesen lentit, a katonai bázis mellett levőt, aztán a folyó mellett is van egy, fent. -
dombi81
senior tag
Nem hinném, hogy az SBMM rendszer ne befolyásolná erősen a hullámzó statisztikákat, egyébként ez az elmúlt 1-2 hónapban alakult így, és lett csak látványos. Abszolút nem az a probléma a játékkal, hogy valaki mellé/ellen ügyesebb playert tenne be a rendszer. A nagyobb streakek pedig lazán hozhatók, igen. Nem fogok belemenni felesleges témába és társalgásba. Az a hozzászólásom nem arról szólt, hogy témát generáljak. Ezek tények.
-
s.bala31
őstag
Ja, bedob 1-2 perccel a meccs vége előtt. Tegnap több olyan köröm volt ami eleve létszám hiányosan indult. Itt a gyorsaságon lenne a hangsúly hogy próbáljon minél hamarabb találni valakit az üres helyre, ekkora játékosállományból bekapcsolt crossplay-el nem hiszem hogy lehetetlen.
-
s.bala31
őstag
Amikor egy meccs kb fele 6v4-ben vagy 10v8-ban stb megy le akkor az már nem csak a győzelmi mutatódra van hatással. Persze ez csak részben az SBMM rendszer hibája , de ha már van ilyen legalább arra ügyelhetne hogy ha valaki kilép annak a helyére gyorsan beléptessen valakit, nagyon ritkán sikerül találnia játékost a megüresedett helyekre.
-
nanorambo
őstag
Akkor mondják azt... (Ha az a helyzet és egy tásadalmi dolog mögé bújnak, akkor mégundorítóbb a helyzet, mint hittem)
A másodikról kérdezd a marketingeseket. Nekem nagyon nem tetszik ez, hogy a legnagyobb piacon van valami gebasz ezért most kicsit leállunk. Ha meg tényleg a társadalmi ügyek érdekelnék őket akkor sajnos kb minden másnap csúsztathatnának valamit.
-
Dragon3000
nagyúr
"Te a saját nézetedből már fedezékben vagy, de attól még a tested egy része kint van fedezéken kívül.
Plusz amúgy is szeret a szemünk becsapni és részrehajló lenni minden kétes szituációban."
Ezzel annyiban tudok vitatkozni, hogy multi játékoknál rendszeresen előfordul, hogy úgy lőnek le, hogy én nem látom az illetőt, kill cam szerint meg az egész fejem sőt a testem egy része is kint van. Na most ha ő látja az egész fejem, akkor illene nekem is látnom minimum a fejét a szeméig. A másiknál, meg amikor befutok a falon és a hullám is úgy esik össze, hogy bőven a fal mögött voltam, erre a kill cam szerint még el se értem a falat. Ezek nagy része inkább lagg/késés miatti hibák. -
ЯΞD
senior tag
-
prokxy
veterán
Pont most néztem a RIP Snakeshot videót, 16:06-tól látszik, hogy 1 fullos enemybe 2-2 golyó kell és down. Ezért ez már jobb, de csak ilyen közelre, messzebbre kakukk, mint ahogy a többi akimbo is.
-
Xaels
félisten
Nekem is többnyire beválik, néha vannak azért érdekes szituációk meg van amikor leinformálják föntről a társai.
Amúgy ha egy Gulag-ban vagytok a haverokkal akkor a megmaradt pénzt ki tudjátok dobni egymásnak.
Az Akimbo-sokból kezd elegem lenni. Komolyan semmi esély nincs vele szemben.
Egyes fegyvereknél sem igazán értem a balanszot. A dobókés instant halál, de a legendary nyílpuskával max a páncélt kapja le az ember közvetlen közelről.
-
KaitouP
nagyúr
Olyan clan tag-et írsz be amilyet akarsz, ez értendő a Regiments-ekre is. Azok a komoly csapatok, akik komoly ligákban szerepelnek több játékban is, és ahol olyan komoly pénzek forognak, amilyenek, nem a publikus, mindenki számára elérhető szerverekre mennek mókázni. Ezek olyan módon edzenek nap mint nap mint a "fizikai" sportolók, ez a munkájuk, ebbe rengeteg energia és nem utolsó sorban pénz van pumpálva. Nem gondolnám, hogy napi xy óra edzés, gyakorlás után három arc egy komoly eSporter csapatból úgy gondolná, felmegy csapatni egyet "amatőrökkel", majd kilövetik magukat bénán egy járműből. Nem a lövésed volt béna, de az ilyen tapasztalt játékosok olyan dimenzióban űzik már az ipart, ahol egy ilyen RPG tripla kill ilyen egyszerűen nem fordulna elő.
-
prokxy
veterán
Nehezen lehet eldönteni, hogy ki csal és ki a jó játékos, simán mondhatja az enemy a másiknak, hogy "megy feléd a fal felől" és már ugye kinéz, mert vár és bamm, be is lehetsz spotolva, stb, én emiatt sem nagyon csalózok. Vannak persze egyértelmű dolgok, mint tegnap wz-ban, de egyébként nem sokkal taliztam én sem.
-
A killeket például multiban azonnal számolja akkor is ha kivág közben vagy a végén. Elkezdtem az egyik pisztolyt Obsidian-ra húzni , és a killeket ( 15 kill minimum 100 mérkőzésen keresztül ) már meccs közben jóváírja függetlenül attól végig futott a meccs vagy sem. Egyébként azzal hogy Ground War-ban akarod húzni a launcher skint lehet nem jársz el megfelelően , ugyanis a skin választó képernyőn a még lakatolt skineknél van ez a megjegyzés :
Bár ennek meg ellentmond hogy a Warzone eleji lövöldözés ellenben felnyitja a skineket,így kicsit érdekes ennek a kitételnek a kinyilatkoztatása.
-
Lomha 8V
addikt
Persze, hogy baromságnak tűnik, én sem akartam elhinni. De csak így működik. Ahogy írtam is, ha elfelejtem véletlen, 3 percnél tovább nem meccselek. Ezzel a módszerrel meg órákig, gond nélkül. Gondolom lehetne bármilyen betűt is használni, vagy akármit, de ott így volt leírva, én így adom tovább. Az meg, hogy egy idő után "megszokja" és váltani kell, már tényleg kreténség, de tényleg így van, tapasztalat.
-
atee
őstag
Valahol reális is, hogy 3 vs 1 ben a 3 előnybe van ;) egyébként pedig simán megvan egy tárból 2 ellenfél.
Egy nagyobb tárral vagy közben fegyver váltással. Esetleg a gyorstöltéssel is javíthatóak ilyen szituban az esélyek.
Számos lehetőség van arra, hogy elég legyen a lőszer akár 3 ra is. Nem ez a szűk keresztmetszet általában hanem a túlerő! Szerencse kell hozzá, vagy nagy skill különbség. -
KaitouP
nagyúr
Egy darabig azok, mint minden újdonság a játékban, igen, bár szignifikánsan nekem sokat már nem tud hozzáadni a játékhoz.
(Több mind 10 évnyi folyamatos Call of Duty-zás után mondjuk ilyet nem is nagyon várhatok el már a játéktól. Nagy változást a jet-pack & wallrunning játékmód adott, akkor mondtam azt utoljára hogy na ez igen, valami új.)
-
stuka20
senior tag
Sok szenvedéssel és hardcore-on. Olvastam redditet, néztem youtube-ot, hogy ki mit ajánl, de egyik sem jött be. Ezért csak hardcore shipment-en sikerült megcsinálnom. Rengeteg thermite-ot kaptam, ami rohadt idegesítő volt, főleg a 3 ölés halál nélkül, nekem ez tett be, de az utolsó pár darabot nyinya segített
. A kés az egyszerűbb, mert ott csak 10x kell hármat ölni halál nélkül.
A platina nekem sem jön be és sok fegyvernél a gold jobban néz ki, mint pl. a fehér blueprintes ram-7-nél. Rajta a damascus sem néz ki rosszul, de a gold a best.
De amúgy még van egy crossbow meg az új shoti, amire már megvan szintén csak addig nem nyitja ki, míg meg nem csinálom az összes challenge-t, szemét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest