- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Senki másnak nincs problémája PS4-en csak nekem? Már újra telepítettem az egészet, mégsem tudok belépni.
-
Csoffadalom
tag
Hali, kb 1,5 órája nem tudok belépni ps4-en, network conection failed. Pedig net van minden megy.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Hzoltan969 #21574 üzenetére
Jaaaa hogy csak akkor adja meg, így már világos. Akkor még egy kicsi kell. Köszi mindenkinek.
-
Csoffadalom
tag
Hali, milyen fegyver BP-t ad ha megvan a 155-ös szint?
-
Csoffadalom
tag
válasz
hitchins #14261 üzenetére
Nem, nincs rendben a joy. Nálam ugyanez volt, mióta megvan a COD már a másodikat kellett vennem mert elkopott a bal analóg karnál valami. Elvittem szervizbe de kb majdnem annyiba fájna a javítás mint egy új. Inkább vettem egyet.
Más, letöltődött az új frissítés, megvan minden pack mégsem tudom elindítani a multit. Azt írja hiányzik még valami, de megvan minden. Tipp valaki?
-
Csoffadalom
tag
válasz
Roland861010 #11418 üzenetére
Tuti a játéknál van a hiba mert másnál nincs gond. Nem fogok megint joy-t venni 20 ezerért. Ha esetleg az L3 gombbal lenne gond még vissza vihetném simán, de a back button se működik szóval nem értem. Várom a keddi update-t hátha változik.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Roland861010 #11413 üzenetére
Helló, egy problémám m volna. Ps4-en már második alkalommal fordul elő, hogy a keddi update óta nem tudok futni. Se normál se taktikai. A karakteren látszik hogy bemozdul a futáshoz, de csak tovább gyalogol. Ritkán sikerül futni, de nem tudom mi lehet a baj. Már az első BP-nél is volt ilyen, azt hittem a joy halt meg, vettem egy újat 1,5 hónapja és most megint nem tudok futni. Sőt ezt a back buttont is megvettem arra állítottam a futást és azzal sem működik. Valaki ötlet, tipp?
-
Csoffadalom
tag
Üdv mindenki. Mit tudtok, kijavították a hibát, amiről tegnap beszéltünk? A tegnapi újra telepítés nem segített.
-
Csoffadalom
tag
válasz
KaitouP #7955 üzenetére
Épp ezt teszem
. Érdekes mert haverék meg játszanak és nekik semmi baj nem volt. Másik haver meg kikapcsolta a co-op letöltését és anélkül töltötte le és ő is tud játszani. Én meg a kampányon kívül sehova sem tudok belépni mert azonnal indítja a letöltés már sokadszorra. Majd meglátjuk.
Köszönöm a segítséget. -
Csoffadalom
tag
válasz
KaitouP #7951 üzenetére
Reggel óta szenved a letöltéssel, a map pack-ot azt leszedte 8-ra, de a co-op pack-al szenved. Már vagy 15-ször próbálta leszedni, mikor végez indítanám, de akkor meg azt írja hogy hiányzik a multi, közben meg újra a co-op-ot kezdi letölteni.Próbáltam máshol utána olvasni, csak nem igazán megy az angol, Világos hogy valami gebasz van, csak valami tippet szeretnék kérni.
-
Csoffadalom
tag
Helló. Ps4-en lenne problémám az update letöltéssel, tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest