- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Azt ne felejtsd el hogyha átvált kontroller-re, akkor kontroller-es ellenfeleket is kap. Akik jellemzően jóval gyengébbek. Az átlag kontrolleres jóval bénább, mint az átlag egérrel játszó.
Így gondolom ennek volt köszönhető a hirtelen szintugrás, sőt talán már az SBMM rendszer miatt is gyengébbeket dobott neki.
Én örök PC-s vagyok, múltkor 1 hónapig próbáltam a kontroller-t, egész jól belejöttem, de hidd el lószart sem ér az aim assist. Első lövéseknél azt hittem, hogy megváltás lesz, aztán minél jobban játszol, annál kevésbé segít (vagy sokan kikapcsolják). Talán arra jó, hogy egy picit segít célon maradni. Szóval szerintem ennél jobb balance-t nem nagyon lehet kihozni ebből.
Amíg nem próbálod, addig azt hiszed hogy ez egy legális aim, de szó sincs erről, próbáld ki PC-n nyugodtan.Másik megközelítésből pedig tedd össze a kezed hogy játszhatunk a konzolosokkal, mert nélkülük az életben nem játszanánk Warzone-t, olyan kevesen lennénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest