- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- Bekékült a Pixel 10a
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
s.bala31
üzenetére
Istenem, ezek a gondolatmenetek...
Gyakorlatban ezt hogy kell elképzelni? Te játszol, van 5 csapattársad akik ugyan úgy ülnek otthon a saját monitorjuk előtt. Vezettek 100-20-ra, majd a többieknek feljön az SBMM-től egy üzenet, hogy "Hé pajtás, Mr. SBMM vagyok, ha lehet akkor most kicsit legyél már bénább, mert ebben a körben s.bala31-nél balanszolnom kell a győzelmeket.
Valahogy így kell elképzelni?!
Elég egyszerű a megoldás. A meccs elején valaki lesz*rja a pontokat, utána meg látja hogy kikapásra állnak és elkezd foglalni és védeni. Esetleg küldetéseket csinál, elején letudja, és utána elkezd játszani rendesen. Vagy ha TDM akkor lehozza a killstreak-et egy idő után. Vagy csak simán amennyire szerencsésen jött ki Nektek az elején, annyira szerencsésen jön ki utána nekik a lépés...stb. millió apró oka lehet.Kivagyok az ilyen logikáktól ami van néhány embernek, és nem csak SBMM szempontból. Miért nem hal meg, én miért halok meg, neki beadja nekem nem...és ehhez hasonló okosságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- További aktív témák...
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő