- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
pulffy #11607 üzenetére
Abban nem vagyok biztos hogy előzőleg letöltötte-e már az új pályán és most csak aktívvá válik, vagy most tölti le. Mindenesetre hosszú Doom session után egy most bekapcsolva hagytam a PS-t, ha mégis jönne update, akkor szedje le, amíg megvan az esti zuhany meg a kaja.
-
shotika
őstag
válasz
pulffy #11264 üzenetére
Teljesen komolyan írtam. Nem ismerem a Fortnite-ot, se az ottani szabályzatot. Ha itt van ilyen, hogy 2 vagy több idegen játékos a Solo módban nem dolgozhat össze, akkor természetesen én is ellenzem.
Vagy a Squad részben is van olyan szabály, hogy mondjuk 2 csapat nem foghat össze? Kérdezem, mert én nem találkoztam ilyen felhívással, bár könnyen lehet hogy átfutottam rajta.
És azért is kérdezem, mert ha nincsen ilyen jellegű szabály, akkor nem lehet, hogy te / ti (akik ennyire ellene vannak) vagytok kissé túl merevek? Mert nekem a neve mindössze annyit jelez, hogy egyedül indulunk, hogy utána ki hogyan harcol és marad életben, a játék szabályzatát betartva, az már mindenki magánügye, nem?(#11266) Roland861010 : Vagy 2 órát toltam vele reggel! Baromi élvezetes, de a címe ellenére inkább a Quake-ra hajaz a cucc
-
Xaels
félisten
válasz
pulffy #10892 üzenetére
Volt az is ma, éppen nem lett csak meg akkor a win. De sokszor vagyunk top5-10-ben. Néha viszont nagyon sikerül beleszaladni a pofonerdőbe. Az egyik körben egyedül maradtam miután kijutottam a gulagból, mire földet értem már bounty is volt a fejemen, de akkor már nem sok loot maradt csak ilyen alap M13-ak. Volt rendesen rohanás meg harc, majdnem le is terítettem egy fullos 3-as csapatot csak már lőszer nem volt.
A másikban meg rögtön kör elején lootolok, ott hagytam az RPG-t mert valami normális cucc kellett. Találtam valami jobbat, de mire elindultam kifele a lépcsőházba utánam jött a csóka az otthagyott rakétával. Leterített mindkettőnket közvetlen közelről majd hosszas kúszás következett lefelé. Utána lerendeztük még egymást a Gulagban is.
-
-
BandiHUN
veterán
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
pulffy #10155 üzenetére
Igen, köszi, rá is raktam egy 4.5-öst inkább
Shoot Housen a falnál lövöldöztem, mert volt egy enemy aki úgy szintén azt csinálta mert egymást szedtük le.
Már húsz meg van és még 80-at kell bevinni, nem egyszerű azért AK-val így lövöldözni de az a szerencse, hogy az FMJ átviszi a falat is? így leszedtem párszor de mire beviszem ezt a 80-az megőszülök -
BandiHUN
veterán
Passz.Lehet te mondjuk sokat ölsz,és az jobban számít,én ilyen 30 kill körül megyek átlagban,maximum birkák ellen 40,nyomom a feladatokat is,missziókat is letoltam,amit tudtam,mindig új skinek jönnek,mert fegyót húzok...de nem lövök fenomenálisakat 1-1 életből,csak ritkábban,1-1.5 körüli K/D van a normállal elkezdett fegyókon.Átlag 2 kill/élet,ha fontos az objektíva,erre jönnek a remek spawn miatti instant halálok...nem nagyon szeretek kempelni,vagy ha épp igen,akkor valami kedvéért,pl.a Strelával az amped kill,de azzal nehéz is ölni,és ammo packkal is 3 próbálkozás/élet volt.Gondolom te tolod befelé a streakeket,nekem az UAV is nehezen jön össze,de körönként legalább 1 megvan,az én szintemen ez jó,aztán hab a tortán,ha jön egy kill még a missile-hez.Amihez viszont bot vagyok
Szóval elvagyok,inkább hogy sokat játszottam péntek óta.
-
BandiHUN
veterán
Jaja,még letoltam én is 2 shipmentet,kis levezetős shotis top1
Már csak 8 support streak lelövés kell a Strela-P -hez a goldhoz,aztán JOKR még,pont jókor jött ahhoz a shipment
A dupla xp-ket nem értem,hogy hagyják fent,váltáskor nem volt kint az első shipment körömön,nem is kaptam,viszont a következőn már igen,és ki is volt írva...
Mondjuk nekem a fegyó xp is elég lenne,ígyis 121 vagyok már,a pass 39,és még 48 nap van hátra...Nagyon bejött ez a normál mód.Viszont ma volt 3 aimbotos csaló is,leplezetlen ide-oda húzogatós,LMG-vel,ment az anyázás.Nem jó tendencia.De ígyse jött szembe nálam magasabb szintű+a csapatban mindig megvan az 1-2 hely.Tetszik a népnek a Faze szerelés is
-
Deck
titán
Tervben van már egy ideje de még nem volt rá idő..
Ugye végig kellett darálnom a BP-t, aztán fegyver maxolások, camo szerzések (Damascus a nem is olyan távoli cél), challengek, dupla weapon xp miatt maradt el legutóbb, most itt az új season, de a héten vagy jövő héten be lesz pótolva. -
BandiHUN
veterán
PC-n van opció a movementnél,hogy a mount automatikus legyen,ha ADS-elsz,én azt használom,kiderült,hogy alapból is sokszor jól jön,mert kisebb kilátszó felülettel tudok lőni.Viszont szokni kell a hátrányát,hogy egy bizonyos távon belül "beránt" kikukkolásba,és nincs mozgás.Vacanton pl.a hosszú folyosón balra jó dolog,hogy az ablakoknál is át lehet kukucskálni,csomó killt lehet szerezni,mikor jönnek C-ről,avagy épp ott van a HQ.B-t védeni sem rossz így.
-
Segal
veterán
Magyarul nem csak a tier szint vehető meg hanem az operátor is... Vajon a rank szint vásárlási lehetőség mikor jön
Vagy a gold/platina/damascus skin vásárlási lehetőség...
Én szeretem ha valamiért meg kell dolgozni, mert vásárlásos tartalma bárkinek lehet de ami egy adott feladat teljesítéséért szerezhető az szerintem maradjon meg az.
Persze biztos sokan nyavajogtak volna hogy megvették a skint és nem tudják használni. Meg ugye ha valaki elmondja a haverjának hogy így is tudta aktiválni akkor esetleg a haver is megveszi. Gondolom Golemről van szó mert neki jött most ki a skinpackja. Egész véletlenül egy challenge feladat is pont hozzá tartozik -
lowzor
veterán
Akkor elmagyarázom:
Amikor aktiválod a Stopping Power Rounds-ot, akkor ad egy plusz tárat, és addig aktív, míg azt a tárat el nem lövöd. Ha mondjuk marad még 10 golyód a tárban és úgy töltesz újra, akkor a következő tárban is aktív lesz még 10 golyó erejéig.
Lehet, hogy időt is számol, mert egy LMG-nél kicsit OP lenne, ha egy 100 golyós tárnál végig aktív lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest