- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #19430 üzenetére
+ (#19431) omfgk
Köszönöm, így valószínűleg meglesz. A "lethal equipment" gomb lesz az, ami default a G gombon van. Ez nálam az egér "G7" gombjára került (alapesetben ezzel megy a gránát, thermit, stb). Ezért mehetett eddig esetlegesen, erre direktben sosem kattintottam, de a bal gomb lenyomásával néha valószínűleg ezt is lenyomhattam.
Feltételezem ez alapján, hogy a hőképre váltás az "N" gombbal fog menni (default Night Vision Goggles)
A HUD -on nem láttam, vagy nem figyeltem, vagy HC -n ezt nem írja ki
Este kipróbálom, köszi a tippeket! -
dombi81
senior tag
válasz
lowzor #19418 üzenetére
Azért ha valakinek nincs affinitása a Sniperekhez például, akkor koránt sem annyira egyszerű a történet. Sokan a K/D arány megtartása miatt nem vállalják be a történetet. Eszetlenkedtem eleget Marksmanek közül a Kark-kal is, annyira lassan táraz újra, még kiegészítő perkkel is.
-
csuzda
aktív tag
válasz
lowzor #19413 üzenetére
Nekem Grau és MP5 obszidián, mert megvettem a lila tracert
(meg a 4 launcher)
És ma lett meg a pajzs obszidiánra
pajzsra meg akarom szerezni a damaszkuszos calling cardot, nem kell már csak ezret ölni hozzá
és akkor elmondhatom, hogy pajzsra minden megvan és a legszűkebb rétegbe fogok tartozni
Amúgy a launcherek aranyozása nem nehéz. Másodlagos fegyvernek beállítod, ha meglátsz egy personal radart lelövöd. Pilával és Jokerrel mehetnek az uavok is, strelával is, csak meg kell tanulni célozni. Ami még nehezebb az a attack/defense kill jokerrel, de shipmenten pont be lehet mérni az egyik oldalról a másikat, így akár 3-4-5 ellenséget is ki lehet lőni egy-egy lövéssel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
lowzor #19378 üzenetére
Nem keveset járult hozzá, hogy 2 hónap alatt kb 0,17-et nőtt a K/D arányom.
Most este meló után, hullafáradtan is toltam pár kört, nagyon adta. MP7-et már 1 hete próbálom goldozni, de a hülye hipfire killek csak nem jönnek. Meg egy SMG-t hova mountoljak már mégis? Rusholni az pont jó, de mountolva kempelni vele... hát nem tudom.
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #19366 üzenetére
Én sokszor nem használom el a cruise missle-t és ha lejön pl. az enemy vtol, akkor kilövöm vele gyorsan.
Általában egy enemy cluster strike, airstrike után várható a nagytesója
Lara: írhat rád az ember, nem is válaszolsz!
szerk: le is cseréltem a vtolt chopperre, sokkal jobb sztem.
-
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #19341 üzenetére
Úgy tűnik, azzal is a military hangulatot szerették volna fokozni, hogy a rádiókommunikációs betű megnevezésekkel jelölték a fegyvereket. Arra biztos nem gondoltak az elején, hogy lesz egy Alpha fegyver, ami Kilo (141) és lesz egy Kilo fegyver (ami történetesen A betűs (AMAX))
Az SBMM témához (és ezt már nem direkt Neked):
Az SBMM-ről szerintem kár vitázni, miután a kódot nem látjuk, vélhetően soha nem is fogjuk megtudni, mi az igazság. Ha valaki azt akarja hinni, hogy mindenki halucinál, és az ellenfél csak összekapta magát, szíve joga. Ha csupán szimpla match making - legyen. De én (és úgy látom még sokan) nem ezt tapasztalom, soha ilyen teljesítménybeli gyorsváltásokat meccs közben nem láttam korábbi COD -okban - és akkor a vesztett meccsekbe való érkezésről, zsinórban tűzvonalba respawnolásról nem is esett szó. De mindez placebo is lehet, természetesen.
Mindenesetre, mivel követem a statom, látom, milyen gyönyörűen tartja "szinten" a KD arányom, a hogyanját pedig a bőrömön érzem.
Sosem voltam nagy játékos, de az MW2 -ben havi 300+ killt stabilan lehoztam átlagban. Most kb ugyanennyit bukok havonta, csináljak bármit is - ami pont ahhoz elég, hogy a KD arányra egy regressziós egyenest helyezve egy majd vízszintes vonalat rajzoljon... Érdekes.
De nincs mit tenni, legyen bármi is az igazság ez a rendszer is a játék része, az is marad. Tetszik - nem tetszik, ez van.
Majd a következő MW, talán. -
prokxy
veterán
válasz
lowzor #19341 üzenetére
Mikor először megláttam ezeket, főleg, hogy nincs odaírva mely fegyverekhez is lehet felhasználni, akkor azért mondtam az áldást rájuk
más:
próbáltam WZ-ban a shotit és az MP5-öt 2nd fegyónak, utóbbi 100x jobb sztem. Annyira limitált a shotgun, hogy emiatt nagyon hátrányba kerül. PEdig direkt downtown részen mászkáltam vele. Szobákban, épület védelemre a shoti jobb szvsz, de ha ki kell menni és mondjuk egy folyosóra tévedek, máris elvérzik. Szóval hagyom a szintezését, mp5 lesz gold azt kész. -
NY_A
őstag
válasz
lowzor #19328 üzenetére
Hát ezt pedig sajnos már én is észre vettem.
Most, hogy már felhúztam azokat a fegyvereket amik érdekelnek elkezdtem kissé kötetlenül játszani. Kezd is a kd arányom szépen helyreállni, de ez a játéknak nagyon nem tetszik. Akár játék közben is teljesen megváltoznak a körülmények, és ezt nem a csapaton tapasztalom meg, hanem magamon. Hirtelen mintha megnőne a latency. Onnantól mindent megtesz a vert helyzetért. Rendszeresen az ellenség mellé éleszt, esélytelen még csak észbe kapnom is. Pontatlanul kezdek lőni holott ezzel nem szokott gond lenni, ráadásul látványosan többet is kell lőnöm az ellenbe. Ha besokallok és kilépek akkor már egy meccs közepére rak be rendszerint valamilyen égi áldás kíséretében. Ha akarja összeszedek 8-10 halált zsinórban tök mindegy, hogy maradok vagy máshová megyek. Látványosan mindent megtesz a sikertelenségért. Elég ideje multizok ahhoz, hogy észre vegyem az anomáliákat. -
Laby
őstag
válasz
lowzor #19256 üzenetére
Sokszor szoktam fegyvereket csereberélni, mert általában megunom őket. Általánosságban szerintem elmondható, hogy a fegyverek 80%-val simán lehet hozni a statisztikádat, csak kicsit alkalmazkodni kell az adott fegyver erősségeihez.
Az Uzi sima multiplayer-ben egész jól használható, de a legtöbb SMG sokkal jobban bejön nekem.
Warzone-t nyomom csak az utóbbi időben, ott viszont botrány rossz az Uzi szerintem, pedig már a legjobban buffolt verziót is próbálgattam. -
redingitell
senior tag
válasz
lowzor #19236 üzenetére
Köszi
GhostPetya : Nem keveriCsak megzavart a leírás: Legendary Blueprint (assault rifle kilo)
-
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #19181 üzenetére
Na ezt támogatnám.Tegnap 4 esetem is volt,hogy ráfutok az ellenre,leütöm pajzsal,erre kapom hátulról a csapattárs kokit,ráadásul ebből 2x a 3.kill lett volna...
Ígyis nehezen megy,17/25 eddig,de tegnap nagyon rámjárt a rúd,inkább még ki is pécéztek a pajzsal...amilyen szerencsés volt a péntek,annyira rossz este,jópár kört inkább skippelni is kellett,nyomni inkább a jóöreg Renettivel.Na,akkor legalább nem tudtak hátbalőni,de hallottam jópárszor kopogni a pajzsot,közben mögöttem csak csapattársak jöttek.Igaz ebben benne van,hogy az SBMM azért visszafokozott,nem is megyek csak a pajzsossal,mert könnyebb lentebbi szinteken.Mondjuk arra is rájöttem,hogy hiába van 3 féle pajzsom,szépen le kell tenni alapra,és semmitmondó skin be,mert pl.a jún.4-es pajzsal mindenki csak üldöz,meg felszedegetik kipróbálni.
Free for all lenne jó,de azt meg csak 150+ pinges usásokat adott be este,pedig az is jó játékmód ilyesmire,csakhát másodperces laggok,nem üt a pajzs,aztán meg 3x egymás után,mikor továbbmennék magától
DE az usákoknak jó a humoruk,csajok is játszanak,lehetett nevetni
Csak arra nem adnak Damascust...
Egy körben nekem is volt ilyen majdnem sérthetetlen,3-an lőttük,ütöttem pajzsal,aztán végülis a srácot kivégzés vitte el csak,de az is forgolódott,hogy mi a fütyi van+beestem egy meccsre,ahol csak én voltam,és 5 méter után jött a kör vége,winDe volt már olyanom is,hogy uccsó spawnkillnek bedobott a körbe,és finish,egy lépést nem tudtam tenni.
DOM 201-200 nyerések viszont marhajók -
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #19154 üzenetére
Vagy simán a statot nézni.Bőven elég lenne mondjuk autoreport 3-as K/D és 50%+ fejes,accuracy,és csak vizsgálni kéne az illetőt.Nincsenek csodák.Aki csal,eredményt akar.És azon meglátszik akkoris,ha nem fejesezik,félrásegítés...mert akkor miért használná,ha nem haladni.
Hajam feláll a kis suttyó übergyerekektől,mikor a kezdő cheater pondró 60-80as szintjével végiglövi a full 155ös partit.Ja,rejtett tehetség.Simán elég lenne pl.vészcsengőt kondítani átlagtól eltérő statváltozásokra is.Nem fogja az 1-es pléjer hirtelen meglőni a nuke-ot...
Mindössze pár ember kéne kiértékelni a gyanús embereket.Meg jól belőtt automatikával nem is kéne report csalásra.Gondolom amúgyis rengeteg falsot beküldenek ígyis.99%-a szemét a jelentéseknek szerintem.A többi 1 meg egyértelmű. -
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #19125 üzenetére
Tegnap voltál eszemben, elkezdtem az AMAX -al foglalkozni, egész kellemes kis fruska, bár a pontosságra, recoil -ra még gyúrnom kell. Visszanézem majd, milyen setupot javasoltál, bár nekem még sok minden nincs nyitva, lévén tegnap nulláról indultam. AR -ből már csak ez nem gold.
FAL -t és FAMAS -t szerintem HC -n told, ott elképzelhető, hogy még élvezni is fogod. Nem annyira rusholós egyik sem, ellenben nagyon pontosak és erősek.
(#19126) kill_switch: Én is most érzem, hogy kezd laposodni a játékkedv, tartani kellene egy kis szünetet. A hátralévő fegyverek egy - két kivétellel már nem csábítanak goldozásra, a játék meg olyan, amilyen, az általad is említett két tényező miatt erősen csökkent a "fun factor" benne - legalábbis számomra. De azért még mindig jó kis levezetés ez a nap végén. -
kill_switch
senior tag
válasz
lowzor #19125 üzenetére
Én is így vagyok vele, de sajnos miután meglett a dama még jobban eluntam a játékot, most már nem nagyon van ami hajtson. Az obsidian nem tetszik, az emblémáknak meg végképp nem látom semmi értelmét, hogy farmolva legyenek. Hetek óta nem játszottam, úgy vagyok vele, hogy ha jön a kövi pass, akkor megyek. Ha nem jön, akkor meg nem megyek.
Lehetne több cucc a pass-okba, mert az a 100tier lemegy kb 2-3 hét alatt. Túl jelentőségteljes dolgokat úgy sem rakosgatnak bele, igazán duplázhatnák.Azt meg már rég elérte a játék, hogy ha nincs semmi ami hajtson, akkor inkább el sem indítom, mert úgy is a játék dönti el, hogy milyen meccseim lesznek, azért meg nincs kedvem játszani, hogy ropogjon a kezemben a controller az idegtől, mert órákon keresztül szivat a játék. A közösségről meg gondolom nem kell sokat mondanom.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
lowzor #19048 üzenetére
Pedig a BO széria az egyik legközkedveltebb, iszonyat nagy volt a hype mindig is iránta (amíg az IW idézőjelesen elengedte a másik nagy trilógiát két független részért, addig lejtett az asztalra a Treyarch még két nagy sikerű BO játékot). Ráadásul az eredeti BO-t a mai napig visszasírják, vágynak a hidegháborús korszakra, szóval ha beindul a hype gépezet, és megjelenik a játék, akkor vélhetően nem nagyon fog már szóba kerülni az MW. Mint ahogy a korábbi részek se nagyon kerülnek szóba, amikor épp az aktuális rész megy.
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #18937 üzenetére
Shipmenten igen, 3 estényi játék alatt 1x láttam, akkor is úgy mentem be, hogy már az enemy vtol pörgött, majd jött a chopper gunner én meg leave.
A store-ban még jó volt, most 8-on állok.
Alapban tök idegen tőlem ez a dolog, emiatt macera. Utána még egy lesz kemény, a 4 attachmenttel point blank fejes. -
atee
őstag
válasz
lowzor #18844 üzenetére
Nyilván nem egy killcam alapján mondom valakire, hogy nem tiszta. Nekem is be be akad olyan kill, hogy csak pislogok.
Viszont amikor sokadik alkalommal kapok olyat ami gyanús. Amikor a csapattárs is megjegyzi. Amikor látom, hogy rajtam kívűl is mindenkit darál. Egyszerűen sose a rossz irányba fordul. És mondjuk mindenkinek 15-20 killje van. Neki meg 60-70. Ezek a dolgok így együtt a legritkabb esetben szólnak arról, hogy tiaztán játszik!
A legtöbb esetben nyomok egy blockot és kész, de ma valami extrán töményen jöttek ezek!És nen igaz, hogy nem lehetne ezeket hatékonyan szűrni. Csak egyszerűen nincs rá akarat, nincs benne üzlet.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #18844 üzenetére
Én 90%-ban Ground War-ozok.
Ott minimális az SBMM jelenléte (vagy egyáltalán nincs, erről nem olvastam még perdöntő adatokat).
Sajnos a több játékos/szerver miatt a csalóknak is jobban tetszik ez a mód.És amikor esetleg 6v6-ozok akkor engem rögtön bevág az only MP5 lobbyba.
Legutóbb akkor 6v6-oztam többet amikor unlockoltam a Rytec-et.
10 vagy 15 shipment egymás után. 3 vagy 4 csaló is szembejött ezalatt.GW-ban azért könnyebb egy jobb statot összekaparni, így közvetlenül Ground War után ha 6v6-ozok akkor érezhetően jobb lobbyba szokott engem bedobálni mint ahová ténylegesen tartoznék skill alapján. Itt egymás után jönnek az aimbot-os mocskok.
2.6 global K/D.
Összehasonlításképpen, ha valaki Xbox-on játszik és mondjuk 0.5 a K/D-ja, csak 6v6-ozik (ahol ki lehet kapcsolni a crossplay-t) ott simán elképzelhető ,hogy sose találkozik csalóval.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #18842 üzenetére
Ismerős se érti ,hogy én miért találkozok ennyi csalóval. Tiszta hülyének néz.
Bármiféle rosszindulat nélkül kérdezem. Tényleg. No offense.
Hardcore-t játszol gondolom. K/D, SPM mennyi?
Killcam nélkül nehezebb őket kiszúrni, és ha nem olyan jók a statjaid akkor az SBMM nem sorsol össze csalókkal egyszerűen...
És ez tényleg fontos kérdés mert 6v6 és 10v10 esetén két ugyanazon a platformon játszó játékos egyszerűen teljesen más játékosokkal találkozik.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #18840 üzenetére
Ennyi csaló még ott se volt.
Persze killcam nélkül nehezebb is látni ,hogy ki csal és ki nem, de sokkal kevesebb volt a lelőhetetlen superman.
Legrosszabb esetben, ha csalást szimatoltam, akkor átváltottam a Krag-ra és leszedtem őket messzebbről.
Itt meg kiszednek Kilo-val 300 méterről is ha kell.Egyszerűen a BF5 nem is volt annyira népszerű ,hogy mindenki ott aimbotozzon.
Most a Warzone (és a korona-karantén) miatt a cod még mindig nagyon pörög. Lehet ,hogy egyre több csaló veszi meg a multi-t. Gondolják ,hogy ha Warzone-ban nem banolják őket akkor multiban sem.Ingyen hétvégék is jönnek folyamatosan... Ezért is durva ami ma Ground War-ban zajlott. Ez csak rosszabb lesz a következő napokban. Még több lag, még több cheater.
És sajnálom, mert amúgy a játék, a gunplay bejön.
De szerintem ez így uninstall lesz. Egy játék szórakoztasson és ne húzzon fel.Volt itt feljebb szó a stat alaú anti-cheatről.
Hát a cod-ban még ilyen stat alapú rendszer sincsen.Elég olvasni a Warzone reddit-et. Vagy csak a stat tracker-t megnézni.
Ez van. -
s.bala31
őstag
válasz
lowzor #18727 üzenetére
K/D-t az is nagyban befolyásolja hogy viszonyulsz a játékmódokhoz. Ha csinálod normálisan a feladatokat akkor az rontja rendesen. Mostanában figyelek jobban erre a K/D statra és ha látom hogy más is sz*rik a feladatokra akkor én sem erőlködök vele. Pár napja volt is egy 250-0 domination meccsem. Vártam hogy valaki hátha elkezd foglalni és utána majd én is igyekszem, de nem kezdte el senki, csak szaladgáltak össze-vissza.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #18570 üzenetére
A buff óta már Core-ban is nagyon adja.
Warzone-ban ez lett az új meta.
Közelre akár 3 lövés és kampó. 1 fejes, 2 test lövés.De szerencsére egyelőre nem rohangászik vele túl sok ember.
Ha nem tud valaki 8-9-et kattintgatni másodpercenként, vagy nem elég pontos vele akkor azért egy MP5 simán bedarálja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
lowzor #18561 üzenetére
Na igen, nem hogy 3 órát. Bár ha mehet a háttérben, és mást csinálok, talán..
Ma volt 2 ragequit is nálam, elborult az agyam a FURY! klánnévvel operáló kemper csapattól (mindenhol is nekiálltak). Egyik tagjuk csapattárs volt, nem direkt, de kapott egy golyót (véletlen rákattintottam az egérre, be voltam már feszülve, nem halt meg, csak sebződött), erre nagy sértettségében lelő.. mondom any*d, én nem öltelek meg..
Másikban a csapattársaim öltek folyamatosan, Shoot House-on. Szerintem már direkt. Hogy ebben mi a szórakozás, fel nem tudom fogni... természetesen Wheelson közben, nehogy a Kill chain-nel összeszedjek bármi komolyabbat is. Vicc.
-
-
Dave567
addikt
válasz
lowzor #18252 üzenetére
Nekem sokat segített régen, hogy honnan campel az illető.
Nekem most Smg meg Assaultra meg van a Platina, 1-2 fegyó meg Obsidian, de a többit nem fogom, így is a hajamat tépem néha, hogy mennyire nem hallnak az emberek, de ha ezt sima CORE-on kellene csinálnom, áááá nem is tudom.
Azért régen nem kellett Hc-t játszani, mert ha odapirítottál meghaltak, itt számomra kötelező...
Bár nem tudom másoknál PC-n hogy megy, de core-ba egy Barettel 2 lövés általában az ember, ami vicc, és szánalmas. -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #18224 üzenetére
HC az HC, el tudom fogadni a szabályait, valahogy közelebb áll a realitáshoz. Egy LMG testlövés után a való életben nincs az az isten, hogy valaki sprintet fut, és ugrásból fejbelő, ugyan már...Árkád játék a javából ez a Core mód... TK vele jár, figyelni kell, persze így is beesik néha - ha én követem el, igyekszem mihamarabb elnézést kérni, talán nem vesz revansot a csapattárs
(#18225) DrTechnoid:
Meglehet, egy sniperrel vagy jól belőtt LMG -vel visszanézek aratni, de pillanatnyilag nagyon csalódott vagyok a Core -t illetően...
(#18226) GhostPetya: Láttam a videóid korábban, azt is konstatáltam, hogy Core -ban mozogsz, respect, komolyan, főleg, hogy kontrollerrrel tolod - remélem, egyszer nekem is fog így menni. Lehet, csak nekem kell fejben átállnom (túl sokáig csak HC -n mozogtam), nem vagyok hozzászokva, hogy egy rövid (2 - 3 skuló) LMG sorozatot leosztva felsőtestre vagy fejre a delikvens nem hal meg, hanem vidáman visszalő. HC -n nyilván nincs ilyen, ott a fej- és testlövés instant kill, pont, next, please. Kicsit asszimilálódnom kell, ha visszajövök Core -ra, szoknom kell, hogy addig kell pumpolni az ellent, míg mozog, mert egyébkén feléled (de komolyan, hol a realitás?).
Egyébként igazad lehet, kipróbálom majd a PKM -et is (vagy valamelyik komolyabb snipert), most "csak" MG34 -el próbálkoztam, de az valóban gyengébb. Nem adom fel, meg fogom próbálni újra, de ma este már csak HC lesz - ott egyértelműek a szabályok - ha meglövöm meghal, ha meglő - meghalok -
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #17981 üzenetére
Nincs vita, teljesen megértem - a játékstílusodhoz a gyors ADS passzol, nyilván gyorsan mozogsz és tudsz ebből a helyzetből pontosan lőni, jók a reflexeid. Ugyanakkor más stratégia is hozhat jó eredményeket (szerintem Laraxior is ilyesmire utalhatott) de a más stratégia más setupot igényel, nem feltétlenül ugyanazok a preferenciák. Nem vagyunk egyformák, de szerintem ettől még tudunk jókat (és jól
) játszani - akár egymás ellen, vagy együtt is.
Kicsit a régi viccre hajaz a sztori (rush vs tactical walk (urambocsá camp)), amikor a fiatal bika azt javasolja az öregnek, hogy rohanjanak le a völgybe, és hágjanak meg minden tehenet. Mire az öreg, tapasztalt bika: Nyugi fiam, előbb utóbb feljönnek azok maguktól is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- The First Berserker: Khazan
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged