- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Hát ezt pedig sajnos már én is észre vettem.
Most, hogy már felhúztam azokat a fegyvereket amik érdekelnek elkezdtem kissé kötetlenül játszani. Kezd is a kd arányom szépen helyreállni, de ez a játéknak nagyon nem tetszik. Akár játék közben is teljesen megváltoznak a körülmények, és ezt nem a csapaton tapasztalom meg, hanem magamon. Hirtelen mintha megnőne a latency. Onnantól mindent megtesz a vert helyzetért. Rendszeresen az ellenség mellé éleszt, esélytelen még csak észbe kapnom is. Pontatlanul kezdek lőni holott ezzel nem szokott gond lenni, ráadásul látványosan többet is kell lőnöm az ellenbe. Ha besokallok és kilépek akkor már egy meccs közepére rak be rendszerint valamilyen égi áldás kíséretében. Ha akarja összeszedek 8-10 halált zsinórban tök mindegy, hogy maradok vagy máshová megyek. Látványosan mindent megtesz a sikertelenségért. Elég ideje multizok ahhoz, hogy észre vegyem az anomáliákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest