- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
lowzor #19328 üzenetére
Hát ezt pedig sajnos már én is észre vettem.
Most, hogy már felhúztam azokat a fegyvereket amik érdekelnek elkezdtem kissé kötetlenül játszani. Kezd is a kd arányom szépen helyreállni, de ez a játéknak nagyon nem tetszik. Akár játék közben is teljesen megváltoznak a körülmények, és ezt nem a csapaton tapasztalom meg, hanem magamon. Hirtelen mintha megnőne a latency. Onnantól mindent megtesz a vert helyzetért. Rendszeresen az ellenség mellé éleszt, esélytelen még csak észbe kapnom is. Pontatlanul kezdek lőni holott ezzel nem szokott gond lenni, ráadásul látványosan többet is kell lőnöm az ellenbe. Ha besokallok és kilépek akkor már egy meccs közepére rak be rendszerint valamilyen égi áldás kíséretében. Ha akarja összeszedek 8-10 halált zsinórban tök mindegy, hogy maradok vagy máshová megyek. Látványosan mindent megtesz a sikertelenségért. Elég ideje multizok ahhoz, hogy észre vegyem az anomáliákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest