Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Úgy tűnik, azzal is a military hangulatot szerették volna fokozni, hogy a rádiókommunikációs betű megnevezésekkel jelölték a fegyvereket. Arra biztos nem gondoltak az elején, hogy lesz egy Alpha fegyver, ami Kilo (141) és lesz egy Kilo fegyver (ami történetesen A betűs (AMAX))
Az SBMM témához (és ezt már nem direkt Neked):
Az SBMM-ről szerintem kár vitázni, miután a kódot nem látjuk, vélhetően soha nem is fogjuk megtudni, mi az igazság. Ha valaki azt akarja hinni, hogy mindenki halucinál, és az ellenfél csak összekapta magát, szíve joga. Ha csupán szimpla match making - legyen. De én (és úgy látom még sokan) nem ezt tapasztalom, soha ilyen teljesítménybeli gyorsváltásokat meccs közben nem láttam korábbi COD -okban - és akkor a vesztett meccsekbe való érkezésről, zsinórban tűzvonalba respawnolásról nem is esett szó. De mindez placebo is lehet, természetesen.
Mindenesetre, mivel követem a statom, látom, milyen gyönyörűen tartja "szinten" a KD arányom, a hogyanját pedig a bőrömön érzem.
Sosem voltam nagy játékos, de az MW2 -ben havi 300+ killt stabilan lehoztam átlagban. Most kb ugyanennyit bukok havonta, csináljak bármit is - ami pont ahhoz elég, hogy a KD arányra egy regressziós egyenest helyezve egy majd vízszintes vonalat rajzoljon... Érdekes.
De nincs mit tenni, legyen bármi is az igazság ez a rendszer is a játék része, az is marad. Tetszik - nem tetszik, ez van.
Majd a következő MW, talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Diablo IV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Condemned: Criminal Origins
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő