Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Én a mostani BP-knél is örülök, ha végigtudom őket vinni a végéig. A jelenleginél is csak a 92-es körüli szintnél tartok.
Kicsit az is visz előre a platinázásban, hogy az Amax-nál nem tetszik nekem a gold, és hátha platinában jobban néz majd ki.
Amúgy igen, már nem sok játékkedvem lenne, ha nem maradt volna ilyen kihívás a játékban.Itt az Amax setupom: [kép]
Ez neked nem biztos, hogy bejönne, mert a run n gun játékstílusomhoz csináltam úgy, hogy még értelmes maradjon a recoil.
Eredetileg no stock volt rajta, de lecseréltem miután nerfelték.
Rá lehet tenni a nagy csövet is, de nekem az már nagyon lelassította.
A recoilt amúgy én a commando + compensator kombóval szoktam megoldani. Ezek szépen kiegyenlítik egymást, és az ADS is elég jó marad. Plusz még a Tac Laser is rásegít kicsit az aiming stability-re.Pont ezzel a kettővel kezdtem, mert ezek a mumusaim, és túl szeretnék lenni rajtuk minél hamarabb.
HC-n csinálom őket, persze. Azt mondjuk nem mondanám, hogy élvezem velük a játékot, mert távol állnak a rohangálós játékstílusomtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest