Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz Ed3r_X_ #19384 üzenetére

A mount az nem feltétlenül camp... Bármelyik sarok mögül kinézhetsz mount -al, akár rush közben is. Nem egyszer futva egy sarokra érkezve egyből nyomom a mount gombot, és már egy megtámasztott (pontosabb) módból nézek szét, mielőtt tovább mennék. Persze ha van ott valaki, le kell lőni - plusz egy mounted kill. A ShootHouse a Te pályád, ha ezeket be akarod zsákolni.
    Pont az AMAX -al volt most elmaradásom ezen a téren (kb 50 kill kellett), két nap alatt letudtam, (javarészt ShootHouse -on) ezzel a módszerrel. Így ma végre fel is került az arany (platina) polcra.
    (#19386) LorenzoHUN: Nem az, de a hátralévő maroklőfegyver - launcher - knife - pajzs (!) kombót én biztos nem csinálnám végig érte :D
    Azért hasít az éjszaka, az AMAX gold után elővettem a kedvenc kombóm (AK-47, FAMAS) hogy végre a saját játékom, a kedvelt fegyverekkel játszhassam. Meg is kaptam azóta párszor, hogy camper, meg cheater (bár utóbbi vicces, ha azt nézem, hogy ugyanabban a játékban "Nomad" plecsnit kaptam, ami ugye a játékban legtöbbet mozgónak jár :DDD) Tény, hogy szeretek megállni egy - egy helyen, de két - három kill után megyek is tovább, lehetőleg olyan helyre, ahonnan rálátok az előzőre. A sok dühös "áldozat" jön revansot venni - szép célt kínálva. Azután persze jön a Predator, VTOL, Chopper... Szóval így lettem ma camper :D

• lowzor

veterán

válasz Ed3r_X_ #19384 üzenetére

Shipmenten nagyon hamar össze lehet szedni mindkettőt.
    Mondjuk én a mounted-et a longshottal együtt szoktam kombinálni Shoot House-on úgy, hogy teszek egy VLK 3.0x optikát a fegyókra. 5-6 meccs alatt össze lehet lőni a longshot és mounted killeket.
    5 nap alatt én 5 fegyót goldoztam napi 1-2 óra játékkal kb. :D

Új hozzászólás Aktív témák