Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Örülök, hogy megjött, és így elsőre tetszik (szerintem ez később se fog változni.
Én még nem teszteltem az üzemidőt (nem is hiszem, hogy fogom), de azt érzékelem, hogy alig kell tölteni (pláne azon a hangerőn, ahogy én használom).
Nálam is alapvetően beltérben van használva. Preset-ek közül az Indoor+ és a Desktop (gyári fw.-ben Studio) módok között szoktam váltogatni (elhelyezéstől függően).
Filmezéskor és koncert anyag hallgatása alkalmával (főleg egy nagyobb szobában) párszor benyomtam az Outdoor+ -t ..." ... kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni."
Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még.
Nem hiszem, hogy kategóriába (ár, méret, teljesítmény) találtok versenytársat, de izgi lenne összemérni mondjuk egy JBL Authentics 300-al, egy Klipsch The Three Plus-al (bár ez nem hordozható)." ... a Boom 2 Plust kerülgettem ... " – én is nagyon vártam, nézegettem – pontosabban hallgattam – teszteket, de engem nem győzött meg, így vártam. Érdemes volt.
" ... tegnap mintha 96%-ot mutatott volna .... "
Maradjunk annyiban, hogy az akksi visszajelzés nem "tű pontos".#19164 fery02
Szemlátomást nem ment át nekik az üzenet. Mind1, szerintem elég ha – ahogy írod – elteszed a levelezést és ha ne adj' Isten gond lenne az említett időintervallumban, akkor tudsz majd rá hivatkozni. -
Igen, az app 10%-onként (vagy esetleg 5%?) jelzi a töltöttséget.
A merülési arány meg valós, nálam is lement egyetlen töltési ciklus alatt 50 órányi burn-in, közepes hangerőn.
Külsőre nekem is nagyon bejön, simán ki van rakva a dohányzóasztalra a nappali közepén, jó ránézni.
Nekem kicsit korábban van meg, mint neked, de rendesen nem használtam még burn-in óta, csak le van téve díszelegni.Szerintem arra is jó lesz majd amúgy, hogy be tudom majd rakni a TV mögé, TV-re bluetooth-al összekapcsolni és video módban használom majd úgymond soundbar-ként.
De az a baj a mindennapokban annyira fülhallgatós vagyok, hogy nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek vele ismerkedni, pedig amúgy meg közben kíváncsi vagyok persze.—————————————
Közben amúgy nagyon gyorsan válaszolt is Earfun support e-mailben.
Írták eredetileg, hogy nincs szükség külön termék regisztrálásra, mert akár a hivatalos helyről, akár az Amazon-ról rendelve is, automatikusan érvényes a 18 hónap.
Válaszoltam erre, hogy én a 24 hónap miatt szeretném beregisztrálni.
Erre elkérték a rendelés azonosítómat, amit megadtam és viszont válaszolták, hogy a rendelés azonosítómra érvényes már a kiterjesztett garancia (ezt azóta sem tudom leellenőrizni).Itt már nem mentem tovább, hanem majd annyi lesz, hogyha valami hatalmas véletlen folytán pont a 18. és a 24. hónap között lenne majd valami, hogy garanciáztatni kéne, akkor majd tudok hivatkozni az e-mail-ezgetéseinkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged