- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13179 üzenetére
"kíváncsi leszek a következő 5-10 évben a Bluetooth hangszórók mekkorát fognak fejlődni"
Arra én is!
Kíváncsiságból szétnéztem a hazai használt piacon Tribit/Soundcore vonalon mi a pálya.
Hardapró = 0 (tele van JBL-el)
Maradt a Jófog: Motion+ van 32-ért tán, meg egy érdekes, "hátizsák" forma Rave Neo parti cucc az Ankertől, Tribit semmi.
Nyilván ezt a Rave Neo méretet sose néztem volna, azt se tudtam csinál ilyet a cég, de érdekességképp találtam egy JBL extreme vs Rave Neo tesztet. Érdekes![link]
-
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13173 üzenetére
Persze, azt nem a hangminőségre gondolom, ha vmi újabb az mindjárt jobb is. Attól függetlenül az a kis Tribit is már kifutott, hogy sehol sem találni (pl. Amazon sem hozza). Leginkább hallanom kéne, meg látni testközelből a méreteit, de ezért külön még nem utaznék többszáz km-t csak a kíváncsiságért.
Ill. írtad vhol, hogy az Earfun hasonlóját vetted mégis, mert több a basszusa. Ez is eldöntendő, kinek mi a több meg az elég. Na ezt pont nem lehet egy fórumon az igaz.
De mondom: köszi a felajánlást! Ha közelebb lennél nyilván megoldanánk. -
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13170 üzenetére
All right!
Nézelődtem amúgy a Tribit X...Go felől érdekességképp, hogy egy ajánlott mini cucc, de vmi 2017 vagy 2019 táján dobták piacra? Szóval XB12 érzésem van, miután sehol nem kapni már. +4.2 bluetooth protokollt írnak rá. Az már olyan szintén túlhaladott manapság, 5.0 idején sztem.
Na úgyhogy 17 ezres utolsó ismert ára ellenére, meg hogy volt 12 körül is, lehet jobb lenne a Xiaonál, de beszerezhetetlennek tűnik már. -
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13166 üzenetére
Ha jól látom neked ott egy T6 Max is van a polcon.
OFF
Az is brutál egyébként, ha vki a szomszédoknak már hangos az udvaron, de futni meg max hangerőn viszi a cuccot.Én ha bringázok is, csak ha egyedül vagyok a préri közepén akkor hallgatok vmit, meg legtöbbször eddig ugye fülessel.
Nem célzásként, de attól kivagyok, mikor a buszon Bunyós Pityura döngetnek ezerrel és szerintük ez maxira belefér. (A sofőr meg nyilván nem mer szólni, nehogy "hosszú kések éjszakájával" végződjön...)
De basszus, rollerest is láttam már forgalomban ráadásul! hogy a járdáig hallatszódott, megy a fején a rock&roll 600W-al, de neki ez szintén nem volt probléma. -
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #13160 üzenetére
Épp tegnap vittem el egy 1,5 órás futó körre a W-King D8-at. Éppen belefér a futóhátizsákomba. Mázli, hogy a mély a két végen helyezkedik el ( nem fojt akkorát a dupla szövet ) és az akku idő is kiváló. A hátamon a szabadtéren elengedhetetlen a torzításmentesség max. hangerőn. Ez pont az egyik legerősebb pontja. Tehát nem bántam meg, hogy hallgattam Rád, amikor megvettem
40e-ért kaptam a sztereó hangzást, egy udvarban már zavaró a két készülék. Nem lehet normálisan beszélgetni és a szomszédokat is zavarná. Tehát ott elvagyunk az Extreme 1 20% hangerőn
A fórum alapján a következő majd egy Boombox 2-es lesz, de ezeket se használom ki... -
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13155 üzenetére
Benne "vagyok", kösz a felajánlást, csak nem járok arra sajna.
Az sztem helyénvaló, ha vmi ca. már elfogadhatóan szól, de harmad áron van.
Oké, @stellaz olvasatában ue. "olyan semmilyen". Kérdés hogy eq-val is próbálta-e?
De ha @Gixxer88 véleményét nézzük, hogy ezek nem hifi helyett vannak, csak kvázi "szabadidő cuccnak" hogy vmi zörögjön, ott is helyén kezelt a kérdés szvsz. -
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13114 üzenetére
Rákérdeztem az említett "Dominik műhelye" csatornának a FB csoportjában. Ezt a választ kaptam: "Vagy az alap órajelet előállító kristály oszcillátor hibásodott meg (ritka, de nem lehetetlen) vagy a processzor ami nem javítható, csak teljes alaplap cserével"
Na most ennek az első felével nem tudok mit kezdeni, mert nem is értemAlaplapot meg sehol nem találok hozzá. Hol és hogyan lehet érdemes keresgélni? Se Ali, se Ebay, se Google nem volt a hasznomra.
Amúgy így 3 év után kellett megtudnom, hogy van reset gomb a hangfalon. Eddig abban a tudatban éltem, hogy nincsen. De igenis van, csak jól elrejtve az AUX bemenet mélyére
-
válasz
carl18 #12963 üzenetére
Ma hozta meg a DHL.
Sokat nem járattam ma,de eddig tetszik.EQ-t Alan Rossnál látottra beállítottam,teljesen feltöltöttem.
Persze nem szól olyan kiegyenlítetten és “hifisen” (főleg a középtartományban) mint a Motion+,de ez techno-nál és Psy-nál pont nem annyira lényeges,cserébe több a mély.
Holnap reggel szerintem kirakom a melléképületbe,rálövök egy bejáratós audiófájlt a backup telefonról,aztán hagyom egy fél napig magában zenélgetni.Kíván leszek mennyit változik a hangja.A bejáratás sosem árt.
Ha sokat nem is változik a hangja,a 28k-t akkor is megérte.
Aliról lengyel raktárból meg 46k…
A kinézete meg olyan amilyen,nem szépségdíjas az biztos,de ez nem is egy “lakás dísze” hifi cucc.Nekem marad mellette a Motion+,az szezonjában jobban belefér a motor valamelyik hátsó dobozába egy több napos túrán.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12840 üzenetére
Egyrészt szerintem tedd fel inkább a jófogásra (ott szvsz. hamarabb el fog menni), másfelől olyan képeket tegyél fel, amin csak a hangszóró van (miért látszik az egyiken mindenféle doboz, a másikon, a többi hangszóród?). Ja, és gyúrj rá egy picit jobban a minőségre. Utóbbival lehet kitűnni a tömegből, és bizalomgerjesztőbb is, mint egy "bányában készült, agyonvakuzott, de cserébe sötét és életlen kép"
-
válasz
carl18 #12840 üzenetére
Eléggé megosztó vélemények vannak
Valakinek vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem. (A te véleményed is a “Nem tetszik” felé hajlik)Az a baj, hogy ezeknek nincs használt piaca.
Szerintem ezt a hangszórót 99%-ban Árukeresőn találják meg, ott megnézi az értékelést és veszi is meg. Ennél magasabb szint ha valaki videót néz hangszórókról és egy listában meglátja akkor is csak beüti a Googleba és szintén megy az Árukeresőre.
És a nagyon maradék réteg itt meglátja Hardveraprón, utánanéz, utánaolvas és vagy megveszi vagy nem azok alapján amit írnak róla
Tronsmart mint név nincs annyira az emberek fejében, direktbe szerintem nem sokan keresik… -
fabri07
aktív tag
válasz
carl18 #12820 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Előzőnek egy Tronsmart T2 plus birtokában voltam, hát hozzá nem akarom hasonlítani
(Maga kategóriájában jó volt 8 ezerért, jbl go-tól szvsz sokkal jobb.)
A motion boom nekem beváltotta a hozzá fűzőtt reményeket. Szvsz egy Xtreme egyest megver, nagyon sok referenciám nincs. HK GO+PLAY-t, amit így huzamosabb ideig hallgattam persze gyönyörű mélyei vannak, de ez megint csak nem az a kategória.
Szerintem 80-100 euróért bestbuy a motion boom. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12816 üzenetére
Senki nem kérdőjelezte meg a hozzáértésedet/tapasztalatodat amit ennyi idő után szereztél, de ettől függetlenül, hogy kinek mi tetszik az egy eléggé szubjektív dolog!
Azt viszont látom még mindig nem sikerült megérteni, a "naív" hsz-im lényegét
Idézet egy nem túl régi hsz-emből:
"Tudom, hogy soha nem lesz olyan mint egy Motion+, Tribit Max Sound vagy Dockin stb. de egy kis (nagy) állítgatással/hangolással azért ott a fény az alagút végén, még ha ez a UE nem is fogja elérni soha"
Szerintem itt zárjuk le, ezt a meddő vitát, nagyon nem egyről beszélünk
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12814 üzenetére
Nem személyeskedtem egyáltalán
azt a samu teló próbát segítő szándékkal ajánlottam, ott a smile
Viszont a te csipkelődő mondataid majdnem az összes hsz-dben ott volt, erről ennyit.Mondjuk az a noname emberke lehet, hogy pont egy tronsmartra kíváncsi, esetleg már van is neki és úgy kíváncsi!
Tájékozodik érdeklődik és majd eldönti. Amúgy meg itt úgy is bele lesz verve, hogy melyik a jó hangszóró.
De úgy tudom ez a "bluetooth hagszórók" topic, ahol a noname vackoktól kezdve a több millás hiper szuper cuccokig minden beletartozik, nem csak az a kb.10-15 db hangszóró amiről állandóan megy a diskurzusTe írsz folyton ide,
Nem tudtam, hogy engedélyt kell kérni, úgy tudom mindenki megoszthatja a tapasztalatát/véleményét. Mivel visszaolvastam a topicot láttam, hogy elég szép regényeket írtál a tapasztalataidról, vagy volt, hogy csak gazdagon véleményeztél.Örülök a segítő szándéknak, sőt....de nem így, és nem ebben stílusban ahogy te előadod...
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12808 üzenetére
Az igen, mi történt?
kicsit megváltozott a stílusod...elolvasod rendesen amire kommentelsz? Az a "Fuck Logic" ahogy értelmezel, olvass már vissza egy kicsit, hogy miről írtam eddig,...segítek, egy pár mondatban leírom a lényeget..
Eddig nem volt szükségem hordozható bt hangszóróra, de most csak úgy jött egy ötlet, hogy miért ne, jó lesz majd a műhelybe, udvar, stb. háttérzajnak.Kinéztem ezt az UE-t, hogy ez majd jó lesz, csak közben annyira bejött, hogy kíváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, érted? kíváncsi! Szórazkoztatott ez tesztelgetés, kínlódás a hangolással stb. és leírtam a tapasztalatomat egy kis saját véleményt hozzáfűzve, ENNYI!
(....mondjuk lehet kicsit sok volt már, sorry.)Hol hasonlítottam egy dockinhoz, motion+ hoz, boomhoz, w-kinghez stb. és állítottam, hogy hozza vagy akár jobb is náluk
sőt az egyik kommentemben még írtam is, hogy nyílván nem ezekhez kell hasonlítani!
Vessél már egy pillantást a hasonlítgatott példáimraegy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
Hát szerintem ez a kijelentés az igazi "Fuck Logic"
Árúld már el, hogy ez most, hogy jön ide? Na akkor mégegyszer, tehát ezt a hangszórót csak KÍVÁNCSISÁGBÓL vettem meg, nem a legjobbat kerestem, az ár/érték teljesen hidegen hagyott, nem is törekedtem rá, megtetszett megvettem, kész! Az ár/értéket csak a hangszóró képességeihez képest emeltem ki, nem az, hogy ez most a bestbuyHidd el ha a legjobbat keresem akkor nem ezt veszem, a pénz nem lett volna gond, de nem ez volt a cél, szórakoztatott a dolog, ennyi, mit nem értesz ezen?
Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel.
Amúgy meg nem tudtam, hogy egy csúcs mobil mellé csak csúcs bt hangszórót szabad venni, mi köze a kettőnek egymáshoz, ezek csak igények, nem elvárás b@szki -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12797 üzenetére
Ha csak a poweramp-al kínlódnék nálam se lenne elég, a kutya a Samu telónál (N10+) van elásva
az adapt sound-on elég szépen belehet állítani a magas, közép és mély hangok erősítését, utána jöhetnek az eq-k. Valahol írtad, hogy xiaomid van, próbáld meg egy csúcs samuval,...hátha neked is sikerül számodra elfogadhatót kisajtolni
Annyit azért hozzátennék, nem lehet általánosítani, hogy csak Tronsmart, még ha hasonló is a karakterük. Pl. mint írtam is a T6 Plus-t egyszerűen nem tudtam olyan jól(?) hangolni mint az Upgraded Edition-t
A T6 Plus-nál nem lehetett olyan magastartományt elérni mint az UE-nál, + még a közép is kicsit elmaradt. A saját eq-n 3D-n az UE-nál bár viccesen hangzik egy Tronsmart esetében, de ott a mélyeket is kellett erősítenem, na erről ennyit
Mondjuk így szólt a legjobban/legtisztábban, de nekem az alapértelmezett mélyebb tónusa behangolva jobban bejön, és így is hallgatom... -
B1T3
Topikgazda
válasz
carl18 #12776 üzenetére
A „nem annyival jobb” igazságtartalmát az igényszint határozza meg, illetve azt, hogy a „hétköznapokban jobban helyt áll”, az, hogy kinek mit jelent a hétköznapi zenehallgatás.
Valóban nagyon drága a Vifa Oslo és a Helsinki, de ha valakinek egyszerűen egy olyan hangszóróra van szüksége, amely a méretéhez képest kompromisszummentesen lesugározza a kedvelt számait, és hajlandó is fizetni ezért, akkor nem fogja beérni pl. egy Motion Boommal (amely a kategóriájában ettől függetlenül kiváló választás).
Lehetne sok hasonlatot mondani erre, de már így is túlbeszéltük a témát. -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #12696 üzenetére
Említettem öcsémnek ezt a kis hangfalat.
Annyit mondott tesóm, hogy, a kislánya Uboom- jához eddig csak Samsung telefon csatlakozott.
A kislánya, az én keresztlányom, és névnapjára kapta a hangfalat tőlem.
Azt már régebben írtam hogy semmilyen Xiaomi termék sem kapcsolódik hozzá, de nemrég kiderült, hogy Realme és OnePlus telefonokkal sem kapcsolódik össze.
Szóval az Uboom az első, és egyben utolsó Earfun termék a családban.
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12710 üzenetére
...amit csinálsz inkább önbizonygatás hogy te milyen jól döntöttél"
Szerintem valamit nagyon félreértesz...
..hidd el nincs rá szükségemAmúgy meg nem ez az első bt hangszóróm
...csak ilyen hordozhatóra eddig nem volt szükségem,( igaz anno a gyereknek vettem egy- két noname vackot, (azok azóta is működnek) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is
Az Alan Ross YT videó tesztre visszatérve, nekem kicsit furcsa, hogy a T6 Plus UE alapértelmezett beállításon volt, míg a Motion+ és a Flare2 custom EQ val
Nem tudom ez mennyire volt fair összehasonlítás? Nyílván nem kétséges, hogy jobb a motion+ és a flare2, de azért na....
-
válasz
carl18 #12716 üzenetére
Igen, csak 60.000 Ft. És nincs rá semmilyen hűség.
Ugye Árukereső nem dobja fel a telekomot és sokan nem tudják.
Azt, hogy miért ennyivel olcsóbb azt senki nem tudja. Hogy a Vifa reykjavik miért drágább 5000 Ft-tal (65.000 Ft) ugyanígy telekomon belül az is rejtély.A másik anomália az a Helsinki 50.000 Ft-ért. A legolcsóbb helyeken is 150 körül megy.
Amúgy a Vifa oldalán 500 dollár az OSLO.
Ez egy frissített verzió 2020-as (ugye az OSLO 2016 óta van).
De akkor se stimmel. Ez a legújabb verzió is mindenhol 160-170.000 Ft...Nekem 4 nekifutás kellett mire meg tudtam rendelni.
Ugye készletértesítő után az egyéni rekordom 20 másodperc úgy sikerült. De ha már 2 percig húztam az adatok kitöltését akkor nem tudtam megrendelni. Egy kicsit PS5 szindróma az egész -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12705 üzenetére
Ne értsd félre, nem azért írom le a tapasztalataimat, hogy meg győzzelek, tudom, hogy nem kedveled a Tronsmart cuccokat
Csak eddig pozitív a benyomásom ezzel az UE-nal, így a flip5 -tel összeengedve meg pláne. Igaz, hogy kell dolgozni az EQ-val (nem is mindegy, hogy milyen) rendesen. Én pl. a hangolást azzal kezdem, hogy a samu telón az Adapt Sound-al eleve erősítem a magas, de van, hogy a magas és közép hangokat is, és ezután tolom rá a letöltött EQ-t! De eleinte még a samu teló EQ-ját is bevetettem, egyszerre két EQ-val dolgoztamTudom, hogy soha nem lesz olyan mint egy Motion+, Tribit Max Sound vagy Dockin stb. de egy kis (nagy) állítgatással/hangolással azért ott a fény az alagút végén, még ha ez a UE nem is fogja elérni soha
...de jó minőségű zenével etetve (inkább elektronikus, pláne mélyorientált) simán tartotta a lépést a flip5 -tel, sőt egy két muzsikánál sokkal de sokkal teltebb volt a hangja
Ezek után egy kicsit csodálkozom, hogy mennyire le van húzva itt a totyikban, mivel ok kicsit "melós" ez a cucc, de az itthon forgalmazott BT hangszórók között, nem győzőm hangsúlyozni, hogy "kategóriájában és ár/értékben", teljesen vállalható
Neked kell megfeleljen, szerintem Oluvnál ez is egy videóig szerepelne.
Mondjuk Alan Ross-nál ott járt...van a YT-on egy videó, Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition vs. Anker Motion Plus and Flare 2
Sajnos gyenge az angolom, ha esetleg megnézed, légyszi írd már le, hogy mi a véleménye/tapasztalata az UE-ról, kíváncsi lennék...
Azt nagyjából leszűrtem, hogy a másik kettő jobb, de mégis mit mond az UE-ról?
Köszi -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12699 üzenetére
"Csak kopogás van, de mély zugása elmarad."
Na a Tronsmart-nál (pláne nálad a max-nál) ilyen gond nincsNemrég volt szerencsém a T6 Plus UE-t összehasonlítanom egy Flip-5 tel. Hát azt kell, hogy mondjam, nem igazán kell szégyenkeznie a fele annyiba kerülő Tronsmart-nak. Zömében elektronikus zenékkel tesztelve az UE mély, mély-közép tartományban simán lenyomta a Flip5-öt (pláne a kopogós basszusát ) viszont a magas hangoknál azért jócskán elmaradt, vagy inkább úgy mondanám, hogy másképp szól a magas tartományban
....de a legnagyobb meglepetést az UE térhatása (360°) okozta bizonyos poziciókban, pl. fal közelébe ha letettem, sokkal jobban betöltötte a teret mint a jbl
Viszont az UE ellentétesen elhelyezett hangszóróinak a hátránya, hogy a Flip5 egy adott helyre koncentráltabb/ütősebb hangot tud irányítani.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az UE-t EQ-val + adapt sound-al használtam (tronsmartnál alapvető
) míg a flip5-nél ezeket azért nem vettem igénybe, mivel azt vettem észre, hogy inkább csak ront rajta
(..ja, amúgy a 3D beállítást EQ -tam szanaszét, és amit garantáltan nem fogsz elhinni, hogy egy Tronsmart-nal a mély hangokat kellett erősítenem....és egész jó lett
Konklúzió: a dupla annyiba kerülő flip5 elsőre dinamikusabb és jóval több magashanggal operál, míg az Upgraded Edition-nál kicsit bűvészkedni kell beállításokkal, és az EQ nélkülözhetetlen ha komolyabb hangzást szeretnék elérni, de megéri. A 360° meg kárpótól a jbl éles magas frekvenciájával szemben, (mondjuk amúgy is jobban preferálom a mélyorientált hangzást..)
A lényeg, hogy a T6 Plus után a flip5 tel való összevetés is egyre jobban megerősít, hogy "ár/értékben" ez egy kimondottan jó BT hangszóró(viszont EQ nélkül nem biztos, hogy ugyanez lenne a véleményem
-
Acélfarkas
őstag
válasz
carl18 #12696 üzenetére
+némi specc.:
Elevated 28W (Dual 14W Speaker) powerful stereo sound with two 55mm drivers, dual passive radiators and Advanced Digital Signal Processing (DSP).
Connect two UBOOM L speakers can get the true wireless stereo (left and right channel) sound and more powerful sound.
Switch Between Indoor and Outdoor Mode: Indoor modes deliver full bass and balanced sound, whereas outdoor modes deliver louder sound and longer battery life.
Built to last with Certified IPX7 Rating Waterproof with Innovative Sweatshield™ TechnologyPower through any playlist with up to 16 hours of battery life.
Connect and stream music easily with Bluetooth®.
5.0Built-In Mic for Convenient Hands-free calling.
Activate Voice Assistant-Instantly connect Alexa, Siri® or Google Assistant™.
Efficiently charge with USB Type-C.
MSRP of $79.99. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12666 üzenetére
Atyaég, az a 3D tényleg borzalmas
Hát nálam azért ennyire nem rossz a helyzet, simán tudom hallgatni a 3D-t, na persze EQ-val kicsit mély irányba tolva
Ettől függetlenül én sem szeretem ezt a 3D-t. Alapértelmezett beállításon, a telón Adapt Sound erősítés + EQ, na így már tűrhető.Azt vettük észre itt Upgraded Edition-nál, hogy nagyon nem mindegy a zene minősége, a T6 Plus nem válogat ennyire cserébe nem is szól olyan jól.
Ez az Evolveo tényleg jónak tűnik, legalábbis így videón keresztül....
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12664 üzenetére
Na igen, az ilyen ázsia center-es szutykoktól tényleg bármi..
Mondjuk azzal nyugtatom magam, hogy az UE árfekvésében az itthoni felhozatal borzalmas, majdnem azt mondom, hogy már-már kiemelkedő az UE ár/értéke(18 000. - 22 000.- ft.)
Nemrég a Médiaban volt szerencsém kipróbálni a kínálatot (PEAQ, Energy Sistem, Savio, LG PL2 XBOOM, stb)...siralmas.
A Sony SRS-XB23G az első amire azt mondtam, hogy ez talán hasonló mint a Tronsmart UE, de nekem nem volt elég mély a hangzása, az anyaghasználat és a dizájn meg csapnivaló, gagyi hatású, mindez 30 000-ért
Az értékelhetőbbek meg már árban a duplája az UE-nak. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12657 üzenetére
Zömében csak háttérzajnak használom (online rádió, pendrive) konyha, műhely, udvar, stb. néha azért kicsit meghajtva, szerintem erre a célra teljesen megfelel. Azért az itthon kapható BT hagszórók közül kategóriájában és ár/értékben nem rossz vétel.
Ennél az UE-nál nem mondanám, hogy annyira gyatra a magas, egy jó minőségű zenével etetve 3D-nél rátolt EQ-val felkaptam a fejem, inkább csak a csipogók hiányoztak.
De persze ez szubjektív, pláne, hogy nekem kimondottan tetszik a basszus orientált mély tónus. -
bepken
veterán
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #12583 üzenetére
Az én Dockinom is köszöni, jól van
!
3,5 éves, de szerintem még 1x ennyit ki fog bírni. Legalábbis remélem!
Kicsit off... A tabletem- HP Pavilion x2 10-, is 6 éves, és minden ok vele. Amikor megvettem gondoltam 2-3 évet kibír.
És már 6 éves...
Mondjuk a német MM- volt karácsonyi akcióban Samsung laptop, 11gen. I5- el, + ajándék Tab A7 lite tablettel 800 euróért, amit majdnem megvettem, de csak majdnem.
Jó ajánlat volt nagyon, csak a laptop volt normál áron 850 euró, de csak arra használtam volna a laptopot, amire a HP- t. Szóval felesleges lett volna.
Majd jövőre esetleg -
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Én azt vélem, hogy a bluetooth hangszóró kategória anno ilyen filléres vacak kategóriának indult. Szerintem a kitalálói se gondolták, hogy ebből minőségi termékcsoport lehet. Ha másért nem, hát a bluetooth 1xx, 2xx verziókból nem igazán lehetett komolyan vehető hangminőséget kihozni. A hangszórók fejlődését a bluetooth átvitel minőségének fejlődése hozta magával. És szerintem ez lesz a korlátja is, hogyaz átvitel minőségét nem igazán tudják látványosan fokozni. Persze van aptx, aptx hd, ldac, de nem igazán akarnak ezek általánossá válni. A piac meg lassan elfordul a wifi felé. Mert azzal nincsen minőségi kompromisszum az átvitelnél.
Az eszközök élettartama is kb ezt a fejlődést tükrözi. Egy kicsit komolyabb cucc már nem azzal a felkiáltással készül, hogy két év múlva úgyis másikat vesznek, jóleszazúgy. A Denonomon sem érzem, hogy ezzel nem kellene hosszabb távon tervezni. Ugyanúgy hozza a Denon minőséget, nemcsak hangban, összeszerelésben is, és (bár ezt csak remélni lehet) az alkatrészek minősége se megy a tartósság rovására. Szerintem 10 évet simán bírni fog. -
Perillustris
senior tag
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Hasonlóan emlékezetes találkozás volt a Bose Soundlink Minivel való randevú: a Bose forgalmazói mutatták be a Westendben tartott Hifi Show-n. Több nagy hangfal volt a szobában, ahol megszólaltatták és ki kellett találni, melyik szól. Hát, a félreeső helyen lévő kis BT-hangszóróra senki nem tippelt.
-
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #12571 üzenetére
Durva árak!
Én csak a melléképületben használom az aktív hangfalakat felváltva ( a szobában egy 2.0 rendszert hajtok ). Extreme 1 + 2 db Wi-King D8 párban.
Extreme 1 puffog, Wi-King párban brutálisan hangos, viszont keveslem a mély tartományt.
Mit tudna nyújtani egy Helsinki esetleg egy Oslo? Minőség gondolom sokkal jobb ( írták feljebb magas-középtartomány jelentősen szebben szól, mint Boombox 1 ). Mély tartomány? Hangerő?
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12533 üzenetére
"Szerintem egyiknek hangszórónak se tesz jót ha használod töltés közben."
Ez biztos? A Motion+ esetén pl. direkt van egy olyan power off beállítás, hogy hogyan viselkedjen, ha hálózatra van kötve. Én azt gondolnám, hogy ha ez nem tesz jót a hangszórónak, akkor ezt ennyire (sem) reklámoznák.
Nem értek annyira hozzá, ezért kérdezem. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12533 üzenetére
Tényleg nem volt drága, (mondjuk ez nézőpont kérdése) de eléggé megkedveltem ahhoz, hogy idő előtt galyra vágjam
Amúgy tényleg jó kis cucc, kellemesen csalódtam. Igaz, hogy a telón kicsit bűvészkedni kellett az EQ val (a gyári nem is volt elég, S8+/ Note10+) és az Adapt Sound-on is állítottam, így már egész jól szól, ár/értékben, minőségben szerintem rendben van!
Az viszont itt is igaz, mint a legtöbb bluetooth hangszórónál, hogy nem mindegy mivel etetjükBár visszaolvasva a topikot, a Tronsmart nem egy ajánlott márka, ez a T6 Plus Upgrade Edition nekem eddig tetszik....
-
hcol7
senior tag
-
btraven
őstag
válasz
carl18 #12505 üzenetére
Ó az nekem nagyon drága. Nincs 10 ezer alatt valami kínai?
Hangminőség nem érdekel, de azért ne olyan rosszul szóljon mint a Xiaomi okostelóm hangszórója.
Most a konyhámban egy Philips cd-rádiómagnó van. 8 ezerért vettem anno. A hangja elfogadható, csak darabokra esik szét. Hiába Philips, egy műanyag hulladék az egész.
Szóval ha már úgy szól mint fiatalkoromban a BRG MK27 az már jó. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12493 üzenetére
Ejj, kicsit ráncolom a homlokom
Már tegnap is írni akartam (csak késő volt + lustaság) ...
... szóval ezt csipogom (csipogjuk), hogy az Anker cuccaihoz - ez most kicsit beképzelten hangozhat - "érteni kell". Ezért eleve halálra ítélt az a próbálkozás, hogy unboxing → csutka hangerő, és várjuk a csodát. Egyfelől egyik hangszóró se szól igazán jól 100%-os hangerőn (én eleve járattam volna előtte egy kicsit, mielőtt "lepadlózom"), másfelől, ami az ereje / előnye az Anker / Soundcore cuccoknak, az sokszor a hátránya is (ld. pár hozzászólással korábbi YT-s review-t), vagyis bíbelődni kell vele.
A márka termékeit tehát ki kell tapasztalni (sajnos vagy sem, a legritkább esetben szólnak jól a gyári beállításokkal). Az sem ritka, hogy különböző EQ-t érdemes egyik, míg másikat a másik stílushoz használni. Sőt érdemes kísérletezni az EQ-val a hangerő függvényébe is.
Az EQ akkor is jól jön, mikor pl. nem zenét hallgatok (podcast-oknál rendszeresen átállítom "vocal"-ra), de a hangszóró elhelyezkedése (szekrény, sarok, asztal) is befolyásolhatja az "ideális" beállítást.Sajna (mondjuk ennek köszönhetem most a Liberty 3 Pro-m, szóval azért annyira nem panaszkodok
) a TWS piac nagyon pörög. Én is értekeztem már azt hiszem itt erről (+ a YT-n is van fenn egy jó videó, miért). Így én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy jön-e, és ha igen, mikor utód (pedig nagyon várom).
A Soundcore fórumon talán van is egy ilyen topic (majd rákeresek) ... kicsit meg kellene pörgetni, hátha segítene.Ja, ha az aptX mellé (helyette) betennék mondjuk az LDAC-ot, akkor az odab@**na rendesen.
#12497 Lami66
" ... ott már semmilyen fejlesztéssel nem lehet nagyot növekedni ... "
Ezzel mondjuk vitatkoznék ..."A gyártók a multiroom hangszórókra mennek rá."
Nekem ez valahogy nem tűnt fel. Lehet mondjuk mert nem is nagyon nézelődök ilyen témában (és akiket szoktam nézni a YT-n sem tesztelnek ilyet).Az mondjuk igaz, hogy ilyen "multiroom" felkiáltással sokszor áron lehet még a sz@rt is eladni, miközben (személyes, szubj. vélemény) semmi értelme ezeknek a "sokszobás" hangszóróknak.
"A vevőknek wifis lejátszó kell." - olyat mondjuk csinálhatna a Soundcore. Nem kell, hogy multiroom legyen. Esetleg - én ennek örülnék a legjobban - egy olyat, aminek van egy kis saját rendszere (kis kijelző, tud innen-onnan stream-elni, netrádió). Noname márkák már tök régóta csinálnak ilyet. Ha az Anker belépne erre a területre, volna "visítozás".
-
válasz
carl18 #12496 üzenetére
A gyártók a multiroom hangszórókra mennek rá. Ez az új divat, ezen lehet növekedni. A bluetooth hangszórók piaca telítődött, ott már semmilyen fejlesztéssel nem lehet nagyot növekedni, mert egy ilyen hangszórót nem cserélnek 1-2 évente. A sima bluetooth kapcsolat már kevés 2021-ben. A vevőknek wifis lejátszó kell.
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #12492 üzenetére
Update még lefekvés előtt!
Szóval elvégeztem az alapos összehasonlításom, már a Motion Boom is jól meg van járatva. Elsőnek a gyári hangját megvalva semmi extra nem volt nem volt kiemelkedő az alap hangja.
Aztán ránéztem az Appra, Soundcore Signature+Extra Bass.
Sajnos még ettől se volt semmi extra, de mikor hozzá nyúltam az egyedi EQ beállításhoz. Na akkor csak lestem hogy ez hogy?
Mint ha egy másik hangszórót bírtokolnék, jelentősen jobb a hangja.
Ég és föld a különbség egyedi EQ után.
Egyenlőre van 3 EQ beállításom, ez az egyik ha valakit érdekel is ki akarja próbálni.
Ezt kb 5-10 perc hallgatás után hoztam össze. Lényegesen jobb lett a hangja, szó szerint még önmagához képest is másik dimenzió.
Nem gondoltam ez a app és a finomhangolást ilyen mértékben képes ennek a hangszórónak a hangját és rejtett potenciálját meg nyitni.
Kellet idő ameddig ki ismertem a Motion Boomot, elsőnek is jött a Dockin elleni csata. Én úgy szűrtem le, ez sok esetben zene fűggő is hogy a harcot melyik hangszóró nyeri.
Az első fordulót úgy nyomtam le hogy a Motion Boom A Signature hangképet és Extra bass-t betoltam. Ez a gyári hangbeállítások közül az egyik, ilyenkor még azonos hangerőn is jelentősen halkabb mint a D fine.Dockin D fine Plus vs Motion Boom Signature Bassup
Hát 50/80% között hallgattam jó pár zenét, a Dockin valahogy teltebb és szélesebb tartományban szólt. Érezni lehetett a Dockin főlénye, az egyik Kedvenc zeném Madonna Material Girl, és az Into the Groove.
Teljes hangerőn is a Dockin nyert, a Motiom Boom halkabb és basszus szegényebb volt max hangerőn.De most jöjjön a D Fine Plus vs Motiom Boom egyedi EQ.
Szintén 50/80% között teszteltem őket, itt már a Motiom Boom komolyan alázta a D Fine-t. Lestem is hogy az anker mennyire megváltozott, komolyan mint ha egy másik hangszórót hallanék.Volt pár bass test is, és valóban találtam jó pár zenét ahol a Motiom Boom egyedi EQ mellet jelentősen mélyebbre ment és sokkal szebb basszusokat produkált.
Bár ahogy leszűrtem a Motiom Boomnak teljes hangerő környékén már valóban van egy kis doboz hangja. Nem azt mondom zavaró, de azért feltűnt hogy elértűk a fizikai határokat.
A Dockin előnyére hogy voltak ám olyan zenék amibe a Az Anker szintén megbukott néhány Hardstyle zene nem ment neki teljes hangerőn. Ahol a Dockin elég durván tolta a mélyeket, ott volt pár kudarc.
Minden összevetve ez a Motion Boom valóban egy remek hangszóró, szerintem a legjobb hangja 80%-ig tudja leadni. De ez már elég jelentős hangerő és az átlag ember talán 40/80% között használja.
Én adok ennek a hangszórónak egy 10/10-es ajánlást.
Sok hangszóróm volt már, de az Anker abszólut a legjobban között van.( És ami a szégyen a Dockinra nézve) Szóval én úgy szűrtem le a Boom 2X 60MM Full range Driverral képesre mélyebbre menni mint egy Dockin 2X65mm Wooferral. Nyilván átlag hangerőre érvényesek, de azért a D Fine+ 180 euroért nyitott, annyit biztos nem ér meg a szememben.
Kicsit hosszúra sikeredett, de szerintem ennyiért valóban a legjobb Deal jelenleg a piacon. A kockurencia árazás mellet meg vicces a többiek mennyiért mennek.
A Sima D Fine 134 euro szállítással. A.K.A 49.000FT
D Fine 2 165 euro szállítással A.K.A 60.000ft
D Fine 2+ 197 Euro szállítással A.K.A 72.000ft
Xtreme 2 hazai beszerzés 76-80E forint
Xtreme 3 hazai beszerzés 98/105E forint.
Röviden ők lennének a konkurencia, szerintem egy jó darabig marad a Motion Boom a bestbuy Budget hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12480 üzenetére
" ... komment szekcióba lehet csak ő fogott ki egy hibás darabot."
A nagy büdös frászt! Megnézted a videót? Meghallgattad mit mond? Ez a nyomi csinált valamilyen nagy-nagy hangszóró összehasonlító tesztet, amikor a Boom-ot úgy volt képes tesztelni, hogy fel sem tette az app-ot. Utóbbira hívták fel a kommentelők a figyelmét (én a helyében itt süllyedtem volna el szégyenemben). 2:31-nél látszik is, hogy most látja először az alkalmazást ... azt mondja: " ... this shouldn't be this complicated ... " - mindezt akkor, mikor egy listából ki kellene választania a megfelelő hangszórót... és ez tech. kütyü tesztelő. Óóó... Istenem
2:47 környékén újra ráerősít, hogy ő "balanced"-en tesztelte (és csodálkozik, hogy nincs benne annyi mély, amennyit elvárna). Aztán megtalálja a Soundcore Signature-t és ennyi. A custom EQ-t észre sem veszi. Előbbivel csinál egy újabb tesztet ...
És ennek a pö**nek 11,4e feliratkozója van. Agyrém!#12482 DSQUARED
"Néztem ezt a Soundcore Motion Boomot meg teszteket... " - hogy-hogy? Nem Vifa-t veszel?
Egyébként ha rendes tesztre vágysz, akkor ahogy carl18 is írta, keress rá Oluv és Alan Ross tesztjére. Legfőképp utóbbit ajánlom. Neki vannak rendes mikrofonjai, "nem fél" belemászni a beállításokba, hangol, mér, értékel. És nála általában tényleg hallani is a különbséget.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy te is csak beletekertél Antwan tesztjébe, de nem nézted végig (különben tudnád, hogy a link-elt részben épp "gyári állásban" szól a hangszóró), ill. nem hallgattad meg, hogy mit mond. -
rdt89
addikt
válasz
carl18 #12473 üzenetére
Na ez a baj a sok teszt oldallal, hogy már náluk se tudhatja az ember, hogy melyik mond igazat. De szerencsére a felhasználók is imádják. Ha meg nem tetszik 2 hétig vissza küldhetem.
Sajnálom, hogy a vásárlás után találtam meg ezt a fórumot, pedig rengeteg oldalt kerestem, s mikor megvettem akkor dobta be.
-
rdt89
addikt
válasz
carl18 #12471 üzenetére
Sok véleményt olvastam felhasználóktól, hogy egyik Sencor se produkál ilyen minőséget és ez a legmeglepőbb benne, hogy a márkából ennyire kiemelkedően jó. No de ha megérkezett megnézem milyen és mit szól és mit bír, de ha már egy szobát szépen megtölt és kellemes basszust kínál, akkor már rossz nem lehet. Várj van itt róla 2db teszt is 1 2. S, hogy ezekből mi igaz, majd ha megkaptam kiderül.
-
hkari
őstag
válasz
carl18 #12457 üzenetére
Ugye jól rémlik hogy te hallottál már Go+Play-t?
Kíváncsi vagyok mit tud hozzá képest a Boom. Lassan de biztosan öregszik az enyém, és szinte biztos vagyok benne hogy nem lesz utódja HK házon belül.
Pont amit te írtál az a finom lágy de mégis combos mély a HK Onyx Studio 3-nál, na pont azt nem találtam még meg sehol a HK-on kívül.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12454 üzenetére
" ... Get Low" Valahogy nem szól rajta jól."
Épp erről "beszéltem". Én pont úgy képzelem, hogy ez az a zene, ami a Boom-on sokkal jobb lesz. Más - "vokálisabb", "hangszeresebb" - pedig nem, vagy nem biztos.
Aztán van olyan muzsika is, amiben pici "ez is" + "az is" akad. Pl.: Master KG - Jerusalema. Ott ugye - nem csak "végigdünnyögi" az előadó a zenét (mint a Get Low-nál), hanem van benne ének is. A Jerusalema-al pl. a Motion+ szvsz. nem tud megbirkózni. Nem szól épp rosszul, de aztán ha meghallgatja az ember egy "erősebb" cuccon v. fej/fülhallgatóval, akkor csak pislog.
De, említhetném a nagy kedvencemet Hans Zimmer-t. Nála ugyan ritkább az ének, de a zenéje olyan, hogy oda megint csak nem árt, ha van delej a hangcuccban (pl.: Interstellar zenéjénél előszeretettel használt orgona) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12449 üzenetére
"Ha a Motion Boom ezt le tudjaverni ... "
Én tennék egy fogadást úgy, hogy élőben egyiket sem hallottam.Ha, a zene "teltségét" nézzük (mélyek), akkor szerintem a Boom leveri majd a Dockin-t, mint vak a poharat. Ergo lesz olyan zenei stílus ("modern" zenék), ami egyszerűen jobban szól majd rajta. Viszont mivel a Dockin-ban vannak "csipogók" is (gondolom nem dísznek) ezért pl. a komolyzenék vagy épp mondjuk egy jazz muzsika utóbbin fog jobban szólni.
Én ezért is várom már nagyon a Motion Boom+ -t
mert az remélhetőleg egyértelművé teszi majd a helyzetet (ha lesz).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12349 üzenetére
Hol nézted? Az amazon.de-n most (magyar címre) 108 Eur (10 Eur kuponnal). Viszont az EU-s Soundcore oldalról (10 Eur-os discount kóddal) 89,99 Eur. Utóbbi helyen 18 hónap garanciát adnak, és a szállítási díj is benne van az árban. Amazon-n nekem az sem tiszta, hogy mennyi a garancia, és ott PayPal-al sem tudok fizetni.
Sajna az Ali is k*rva drága (most épp 142,97$), de 11:11-én sem lesz igazán olcsó (118,87$). -
haten
tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
-
-
Pocee
senior tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
Biztos,hogy nem elöregedés,már nagyon régen jeleztem itt is problémát,csak akkor senki nem nagyon reagált,én meg annyira nem használtam a hangfalat,hogy érdemben nem foglalkoztam vele.ebből a szempontból szar hogy Németországból vettem,mert már rég legariztattam volna.
Majd agyalok,így is lehet egy 4 órát hallgatni 60%on de horgászni nem kell vele menni -
<Adamsky>
nagyúr
-
B1T3
Topikgazda
válasz
carl18 #12164 üzenetére
Mert csak a csilli-villi marketingelhetőséget tartották szem előtt, a kismillió hangszórót is szépen kiemelték (amelyekből sok passzív); elfért volna közöttük 1-2 magas hangszóró is, de nemhogy az nincs benne, hanem egy épkézláb széles spektrumú sincs, amely legalább picit le tudná fedni a magas tartományt. Nem jó konstrukció, na.
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Abban lehet ráció, hogy nem szigetel most rendesen, mert a passzív membrán ragasztva volt, az felmelegítettem, úgy vettem le, de vissza nem ragasztottam, csak lecsavaroztam. De az minimális ami ott elszelel, és leginkább a basszust csökkentené, nem a hangerőt. szerintem.
A másikban igazad van, a kapacitás (mAh) a lejátszási idővel függ össze. Viszont engem a leadott áramerősség érdekel, hogy elég-e 10A egy ilyen kis erősítőnek? Ha nem, akkor sem a hangerőt csökkentené, hanem a dinamikai csúcsoknál kezdene torzítani-hacsak nincs benne valami okos elektronika, ami észleli, hogy nincs kakaó és "lecsavarja a volumét"...
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Nem tudom, hogyan számol a dockin, de, ha 3.000es cellák vannak benne, és 12V-on, akkor abban lennie kellene vagy 9 cellának, ha az villamosságtan alapjait nézzük, ugyanis a 12V sorba kötött celláknál jön ki, ami gondolom kell a teljesítményhez, viszont a kapacitás növeléséhez párhozamosan kell kötni a cellákat.
Pl.
2 cella sorba kötve továbbra is csak 3.000mAh, csak 7,4-8,2V-on
2 cella párhuzamosan kötve már 6000mAh, viszont csak 3,6-4,2V-on.Ergo ilyen számok mellett a Dockinban kell lennie 2db párhuzamosan kötött cellasornak, amiben 1 sorban 3db sorba kötött cella van.
...de én nem vonok kétségbe semmilyen számítást, csak józan paraszti ésszel gondolkodtam. ...amúgy meg, végülis a súlya alapján símán elférne benne 9db cella, hisz az még mindig csak ~0,5 kg, a dockin meg jó nehéz cucc, de gondolom vmi dc-dc konverter is van benne
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #11945 üzenetére
Ja még ami lemaradt, pár napja ránéztem Oluv Switcher oldalára úgy láttom megszűnt.
Az Utobbi időben már nem is volt frissitve, de szerintem a lehető legjobb volt.
Remek ki indulási alap volt vásárlások előtt, egy jó fülessel remek ki indulási alapot jelentet.Ahogy elnézzem Oluvnak se úgy megy a szekkér, pedig jó pár márka elég nagy hálával tartozna neki hogy miatta lett közkedvelt. Például a Dockin D Fine-t se ismerné senki ha Oluv anno nem mutatja meg a világnak.
Anker Motion+ is elégé közkedvelt lett.
-
válasz
carl18 #11870 üzenetére
Mindenki érti, hogy az Anker gyárilag ad eq-t a hangszórójához, és mindenki érti, hogy annak a beállításait megjegyzi. Ez egy nagyon hasznos és üdvözlendő ficsör. De más hangszóróval úgy összehasonlítani, hogy kénye-kedve szerint belepiszkál a tesztelő az egyik hangszóró hangképébe de a másikat gyári állapotban hagyja, az nem korrekt. Ja, hogy anélkül az Anker elég pocsékul szól? Akkor már értem. Gyárilag miért nem tudják szuper hangra hangolva kiadni?
Ettől függetlenül az Anker nagyon jó hangszóró , pláne ezért az árért. -
TMKKK
csendes tag
válasz
carl18 #11830 üzenetére
Így van! A jár mellé meg az hogy mindenki le tud tölteni egyet valahonnan kicsit szerintem más. Ha meg jár mellé akkor ki kell használni azt hisz azért van.
Nem beszélve arról hogy nekem az is sokat számit, hogy az Ankerhez 2500ft-ért találtam pár hónapja tokot, a JBL Charge 5-höz kb 10 ezer ft ha találsz..
Én ezen a beállításon használom a hangszórót.
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #11817 üzenetére
Számít a célközönség is!
Babacuccok -> normálisak, de alku erős
Ajtó/ablak/építőanyag -> normálisak és nem alkudoznak
Erősítő -> itt már kezdődik a rétegződés
Vállra akasztható/hordozható hangszóró -> ajjajjjj itt már van bajPáromnak egy I5-ös Asus Zenbook gépe az Extreme 1-est 8khz telefon minőségnek ismeri fel. Egyszerűen nem értem.
W-King megmentett. Csatlakozás bluetooth -> sztereóba kötés 2 db -> majd mehet a mozi. Meg vagyok elégedve velük." A hang csúszott 1 secet, de az állítható a programban. -
válasz
carl18 #11817 üzenetére
Ohhh ne aggódj,nem csak téged találnak be.
Mondjuk pont az általad leírtak miatt nem is hirdetek már jófogáson.Lehet HA-n lassabban mennek el a cuccaim,de legalább nem kapok napi szinten többször stroke-ot.
Persze azért hardveraprón is bele lehet futni sülthalakba,de jóval ritkábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest