Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
...amit csinálsz inkább önbizonygatás hogy te milyen jól döntöttél"
Szerintem valamit nagyon félreértesz...
..hidd el nincs rá szükségem
Amúgy meg nem ez az első bt hangszóróm

...csak ilyen hordozhatóra eddig nem volt szükségem,( igaz anno a gyereknek vettem egy- két noname vackot, (azok azóta is működnek
) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is
Az Alan Ross YT videó tesztre visszatérve, nekem kicsit furcsa, hogy a T6 Plus UE alapértelmezett beállításon volt, míg a Motion+ és a Flare2 custom EQ val
Nem tudom ez mennyire volt fair összehasonlítás? Nyílván nem kétséges, hogy jobb a motion+ és a flare2, de azért na....
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is