Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Leírtam a megoldást, valahogy el se jutt az agyadig vagy csak szimplán nem akarod megérteni mert makacs vagy.
Azért a Doss Sound XL mint a Dockin D fine fekete, ez a tűző napon nagyon magába tudja szívni a meleget. Írtam ezeket a Bluetooth kegyeréket azért érdemes fenntartásokkal használni.
Nyilván nyáron is használhatod, de muszáj árnyékba raknod.És hiába viszed szervízbe, ha nyáron a napon hagyod akkor ennek nem lesz hosszú távú élet tartalma az holt biztos.
Egy biztos a Litium akkuknál a 40 celcius a Maximum amit még biztonságosan elviselnek károsodás nélkül. Egy Zárt fekete dobozban ettől jelentősen több lesz. Nem véletlen írta a gyártó se hogy robbanás veszélyes.(Elektronikai toppikban írj inkább, itt nem lesz más válasz)
Ott talán találsz szakembert aki javítja, és hasznos választ.WARNING
Batteries ( battery pack or batteries installed ) shall not be exposed
to excessive heat such as sunshine, fire or the like.A Dockin használati utasításából van, de minden Litium akkus hangszóró szintén ez vonatkozik.
Akkár hogy erőlködsz árral szembe usszol, ezt nem játszod ki sehogy se.És ez egy Tsunami, szóval a fizikát nem tudod kijátszani.
Egyetértek, a Doss Sound XL egy túl jó hangszóró ahhoz hogy kidobd. Csak hát azért figyelj oda jobban, milyen körülmények között használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged