- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Aureal #13168 üzenetére
Bocs nem írtam, hogy ingerszegény, poros szántóföld szintén
Városban, pályán fejhallgató. Bluetooth Lidl 3 év gar. 8 óra üzemidő. A fülhallgató kényelmetlen már. A fejessel pedig többet hallok a külvilágból.
Viszont bringa esetén soha nem használok se fejest, se fülest csak kormányra szerelhető bringa hangszóró, de csak alacsony hangerőn
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13168 üzenetére
"volt T6 Max! Próba gyanánt! Tegyük hozzá.
De kicsit vissza olvasol írtam is gyakorlatilag porfogó volt mert 2X hallgattam elég is volt belőle. Nem jó hangszóró, nincs jó hangja.
Én akkor hagytam abba a Headsetes zenehallgatás kerékpározás közbe mikor egy centire voltam a haláltól. Fél óráig szívdobogás érzésem volt, és kifert a vizis.
Ősszintén, szerintem kerékpározás közbe nem szabad bedugni a fület. Én többet nem használok headsetet, nem éri meg a kockázatot.Én legyen egy kis Bluetooth hangszóró a kormányon, az mellet még hallja az ember a környezet hangjait.
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13168 üzenetére
Én sokat bringáztam és fülhallgatóval. Minél nagyobb a forgalom, annál kevésbé veszélyes, hiszen ott úgy mész, hogy jönnek mindig,. mindenhol.
Ott a probléma, ahol alig van forgalom, mert ott nincs benned, hogy folyton jönnek.
Nekem van egy LG nyakpántos fülesem, amit ki lehet hangosítani. Kb egy jobb telefon hangját adja sztereoban, de csendes helyeken elég, és nem zavar másokat sem. Ennél biztonságosabbat nem tudok.Meg raszoktam a Podcast hallgatásra fél füllel bedugva. Az is jó megoldás.
Kb 60-80 ezer km letekertem, mire a bedugott fülem miatt majdnem kivasaltak, utána már csak kihangosítva vagy fél füllel beszélgetést hallgatva tekertem. Sőt, gyalogolni sem szeretek már két fület bedugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Második bétánál jár a One UI 8
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest