Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na ma meg jött a Motion Boom!
Komoly kis szerkezet.
Teljes hangerőn is megnéztem és ott is szép tiszta a hangzása, szóval valóban igaz a hír. Eslőnek a gyári hangját próbáltam ki, Extra Bass belőve még úgy is egész jól szólt.
Aztán kipróbáltam az appot, csináltam egy hasonló EQ beállítást mint ami oluvnak van és ég és föld a különbség a gyári hangjához képest.
De azért amit írtam az igaz a Motion Boomra is, sajnos a Motion Boom se tudja jobban leszólni a NFS underground legendás számát a Get low zenét. Én azért mélyebb hangzásra számítottam, de nyilván a fikikát nem lehet becsapni. Még is csak 2X 60 mm hangszóróról van szó.Teljes hangerőn valahogy a Dockinnnak jelentősen több a mélye, a Dockin basszusa nyers erőteljes, a Motion Boom basszusa meg sokkal lágyabb inkább olyan JBL Filing.
Azért ezért az árért én nem tudok elképzelni jobb hangzást, sajna full hangerőn néha valóban van egy kis doboz hangzása.
De akkár hogy nézzűk alzán egy Xtreme 3 105E forint, egy Dockin D Fine se jön ki szállítással 50E alatt.A 70Euros árért meg teljesen bestbuy a Motion boom.
Nekem ennyibe volt Free shipping és eu raktárrol.Amúgy sajnos az Onyx 3 mélyeit a M Boom nem tudja utolérni. Attól azért elég távol van, de annak 75 mm wooferei vannak. Nem véletlen a brutális mély.

Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szemüveges topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Automata kávégépek
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komoly kis szerkezet.