- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát én is kiváncsi lennék a hangjára. Elég massziv szerkezet, fa dobozos és aktiv mélynyomó is játszik szóval biztos jól szólhat.
[link] Ez alatt is kijön a Dockin előnye a JBL-el szemben.
Én nem mondom ez jó billentyüCsak az hogy jól birja és nem egy tönkre egyik napról a másikra. Amire kell kiszolgál, most minek költsek valamire feleslegesen ha müködik. Pedig már párszor elboritottam véletlen .d
-
Elims
veterán
Gyakran lehet ezen a fórumon (nem csak ebben a topikban) nagyon nagy okosságokat olvasni,de most a te írásod sok mindent felülmúlt.
Köszönöm az írásod!! :-)Gondoltam megrendelem,ha 4-5e-ből kijön,megveszem,de 8e az ára,így nekem is ncore lesz ebből.
A nagy kérdés már csak az lenne,hogy hogyan írjam ki (max.16x-osan fogom),melyik íróval (alcohol/nero/imgburn),vmint milyen lemezre?
Ezek szerintem mindegyike nagyon fontos lenne,ha már ilyen fontos alkalmazás.
Ha véletlenül tudnátok vhonnan használt gyári lemezt max.4e körül,írjátok meg légyszives.Mégegyszer köszi!! :-)
-
RetepNyaraB
veterán
Sok féle zene van, nem értek egyet. Nem high end eszközt tesztelünk, csak egy nyavajás, vezetékmentes puffogót.
Ráadásul összehasonlításképp ott a wav sample a lista elején; remekül hallatszik a szutyok kékfog doboz versus rendes hangfájl különbsége.A lista is viszonylag reprezentatív, bár közel sem teljes kép. Nagyon üdvözlendő, hogy ingyen és bérmentve valaki ilyesmivel foglalkozik. Nyilván elég nagy meló volt összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest