Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Értem én... De értsd meg te is, hogy mikor nem süt rá a nap, akkor is ezt csinálja. A múltkoriban bent a házban is, mikor fűtés sem ment, az ablak meg északi úgyhogy sose süt be a nap rajta. Lehet, hogy magától a használattól melegszik túl benne valami. Passz, csak találgatok. De abban majdnem teljesen biztos vagyok (nyilván kizárni csak cserével lehetne, de szerintem felesleges), hogy hiába példálózol az akkisval meg a max 40 fokkal, itt nem az akkumulátor a probléma. A gyártó azért írja le, mert Amerikában berakják a macskát is fürdetés után száradni a mikróba, és utána a gyártó a hülye... Nagy valószínűséggel nem fog felrobbanni, kigyulladni egy Li akku csak mert valamivel 40 fok felett használod, persze előfordulhat és a gyártó így le is védte magát ezekre az esetekre. Nekem sem ez az első akkumulátoros cucc az életemben.
De mivel itt úgy néz ki, hogy nem fogunk előrébb jutni annál, hogy tegyem árnyékba, ezért hanyagoljuk is a témát. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Hét évig frissül az új iQOO
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest