Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Értem én... De értsd meg te is, hogy mikor nem süt rá a nap, akkor is ezt csinálja. A múltkoriban bent a házban is, mikor fűtés sem ment, az ablak meg északi úgyhogy sose süt be a nap rajta. Lehet, hogy magától a használattól melegszik túl benne valami. Passz, csak találgatok. De abban majdnem teljesen biztos vagyok (nyilván kizárni csak cserével lehetne, de szerintem felesleges), hogy hiába példálózol az akkisval meg a max 40 fokkal, itt nem az akkumulátor a probléma. A gyártó azért írja le, mert Amerikában berakják a macskát is fürdetés után száradni a mikróba, és utána a gyártó a hülye... Nagy valószínűséggel nem fog felrobbanni, kigyulladni egy Li akku csak mert valamivel 40 fok felett használod, persze előfordulhat és a gyártó így le is védte magát ezekre az esetekre. Nekem sem ez az első akkumulátoros cucc az életemben.
De mivel itt úgy néz ki, hogy nem fogunk előrébb jutni annál, hogy tegyem árnyékba, ezért hanyagoljuk is a témát. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Energiaital topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő