Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Aureal #13177 üzenetére

Hát, nyilván embere válogatja kinek mi az izlése.
    De az évek alatt a tapasztalatom azt mutatja, egyszerűbb egy jó hangszórót venni mint sok-gagyit vagy elégséges.

Itt nyilván nem az tripla X Márkákra gondolok és a több száz ezres modelekre.

Például én 38E forintért vettem a Dockin D Fine-t anno.
    A T6 Max 22-27 táján mozgott anno idehaza, de a Docki teljes mértékben megéri a felárat. Hangminőség, űzzemidő, hordozhatóság, kínézet. Minden szinten klasszisokkal jobb.

Nyilván nem mindenki vásárol küföldröl, de az adott árkategóriában onnan lehet megvenni a legjobb hangszórókat.

Így 2022-ben meg már főleg nem vennék "Anonim" Márkát senki által nem halott márkától.

Earfun, Tribit ha budget jó hangszóró kéne. :R

Bár én egy jó darabig el leszek még a Dockinnal, arra kíváncsi leszek a következő 5-10 évben a Bluetooth hangszórók mekkorát fognak fejlődni. 2013 óta vannak úgy átlagba jelen a piacon, és azóta elég brutálisat fejlődött a felhozatal.
    Úgy gondolom 2023-ra minden mértékbe közel tőkéletes hangszóró már piacon lesz.

Idén még lehet jön a Motion boom utodja, a Motion plus+Boom fúziót szívesen megnézném mit produkálna. :R

Új hozzászólás Aktív témák