- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Perillustris #12581 üzenetére
Igen a bose Soundlink Mini nekem is bejött anno. De az árazása elégé abszurd volt.
Hát nyilván nálam is ékszíj dobás volt mikor a JBL Go-t sarokba rakta és lestem milyen hang jött ki a kis dobozból. Mert arra emlékszem azt utáltam az első generációs hordozható hangszórókba hogy nem volt benne semmi basszus.
A JBL Go meg méretéhez képest elég jól tolta a mélyet.
Nekem az első komolyabb hordozható hangszóróm egy Sony SRS BTX 300 volt (2013) Mondhatni első generációs.
Sok embernek le esett az ála még a Sonytól is!
Az első hangszóró ami minden szinten überelni tudta az a Dockin D Fine volt. Ez még a 2017-es találkozonál készült fotó.
#12582Lami66
Igen kétségtelen hogy a Wifi nem rendelkezik olyan korlátokkal mint a Bluetooth. De azért szerintem 10 év elég sok idő, és ez alatt a alatt jelentősen kitolodhat a bluetooth sávszéllesége.
Bár ki tudja, lehet az is egy opció hogy a Bluetooth vonalat el engedik és csak Wifis hangszórókat fognak gyártani. Ha valóban ilyen különbség lesz a szabvány között. Bár ez gondolom az előállítási költségtől is számít.
Igen nyilván én is úgy gondolom egy mai Bluetooth hangszóró alaphangon működni fog legalább 5 évet. És az emberek nem is 1-2 évre vásárolnak Bluetooth hangszórót!
A Srác aki anno mutatta nekem a Dockin D Fine-t "2017"-ben.
Neki 4 éves a Dockoló és még mindig elégedetten használja.
Szóval ha ennyi idő alatt bírta a strapát nem elképzelhetetlen a 10 éves élet tartalom. Egy dolog biztos tönkre megy minden hangszóróban az a akkumulátor, de már most nem olyan nagy durranás akkut se cserélni.
A Fizikai nyilván közre játszik egy kis műanyag dobozból milyen hang állítható elő. De űgy vettem észre elkezdett mindenki a hangminőség írányába fejlődni. Meg hát ha a vásárló vesz egy hangszórót egy adott márkától, és nagyon elégedett lesz a termékkel.
Akkor nagy az esély hogy ha legközelebb vásáról ismét az ö termékét választja. És az ismerősei is ha kipróbálják ők is színtén vásárlok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest