Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Perillustris #12581 üzenetére

Igen a bose Soundlink Mini nekem is bejött anno. De az árazása elégé abszurd volt. :)
    Hát nyilván nálam is ékszíj dobás volt mikor a JBL Go-t sarokba rakta és lestem milyen hang jött ki a kis dobozból. Mert arra emlékszem azt utáltam az első generációs hordozható hangszórókba hogy nem volt benne semmi basszus.
    A JBL Go meg méretéhez képest elég jól tolta a mélyet.
    Nekem az első komolyabb hordozható hangszóróm egy Sony SRS BTX 300 volt (2013) Mondhatni első generációs.
    Sok embernek le esett az ála még a Sonytól is! :)
    Az első hangszóró ami minden szinten überelni tudta az a Dockin D Fine volt. Ez még a 2017-es találkozonál készült fotó.

#12582Lami66
    Igen kétségtelen hogy a Wifi nem rendelkezik olyan korlátokkal mint a Bluetooth. De azért szerintem 10 év elég sok idő, és ez alatt a alatt jelentősen kitolodhat a bluetooth sávszéllesége.

Bár ki tudja, lehet az is egy opció hogy a Bluetooth vonalat el engedik és csak Wifis hangszórókat fognak gyártani. Ha valóban ilyen különbség lesz a szabvány között. Bár ez gondolom az előállítási költségtől is számít.
    Igen nyilván én is úgy gondolom egy mai Bluetooth hangszóró alaphangon működni fog legalább 5 évet. És az emberek nem is 1-2 évre vásárolnak Bluetooth hangszórót! :)
    A Srác aki anno mutatta nekem a Dockin D Fine-t "2017"-ben.
    Neki 4 éves a Dockoló és még mindig elégedetten használja.
    Szóval ha ennyi idő alatt bírta a strapát nem elképzelhetetlen a 10 éves élet tartalom. Egy dolog biztos tönkre megy minden hangszóróban az a akkumulátor, de már most nem olyan nagy durranás akkut se cserélni.

A Fizikai nyilván közre játszik egy kis műanyag dobozból milyen hang állítható elő. De űgy vettem észre elkezdett mindenki a hangminőség írányába fejlődni. Meg hát ha a vásárló vesz egy hangszórót egy adott márkától, és nagyon elégedett lesz a termékkel.
    Akkor nagy az esély hogy ha legközelebb vásáról ismét az ö termékét választja. És az ismerősei is ha kipróbálják ők is színtén vásárlok lesznek.

Új hozzászólás Aktív témák