- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
bepken #18697 üzenetére
nos hát úgy tűnik, hogy a kártyával már nem lesznek jóbarátok, viszont egy ezeréves pendrive már közelebb tudott férkőzni a kis szívéhez és csodálatosan szól a muzsika róla
és tudom, hogy ez a legkiábrándítóbb sztori lezárás, én sem szeretem az ilyet, de ha nem haragszotok meg nagyon érte, én nem szívesen nyomoznám tovább a dolgot, hogy vajon mi lehetett az összetűzés oka szeretett hangszóróm és a microSD között....
minden esetre tényleg köszi a tippeket!
-
bepken
veterán
köszi a tippeket Srácok!
próbálkozok, aztán majd jelzek, hogy mire jutottam
-
bepken
veterán
sziasztok!
adott egy Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition hangszóró, amit most valami elborult és érthetetlen okból "offline" szeretnék használni, tehát microSD vagy USB módban, azonban nem akar összejönni... 16GB Kingston kártyát tettem bele, NTFS fájlrendszer, a zenefájlokat próbáltam gyökérkönyvtárba és alkönyvtárba is másolni, van .mp3 és .flac formátum is....
amikor beteszem a kártyát, akkor ad valamilyen hangjelzést (ugyanezt a hangjelzést adja a "Mode" gomb megnyomására, amivel elvileg a bementei módok között lehet lépkedni)
van esetleg valami ötletetek, hogy miért nem akar működni?
előre is köszi
-
bepken
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest