- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
bepken #18697 üzenetére
nos hát úgy tűnik, hogy a kártyával már nem lesznek jóbarátok, viszont egy ezeréves pendrive már közelebb tudott férkőzni a kis szívéhez és csodálatosan szól a muzsika róla
és tudom, hogy ez a legkiábrándítóbb sztori lezárás, én sem szeretem az ilyet, de ha nem haragszotok meg nagyon érte, én nem szívesen nyomoznám tovább a dolgot, hogy vajon mi lehetett az összetűzés oka szeretett hangszóróm és a microSD között....
minden esetre tényleg köszi a tippeket!
-
bepken
veterán
köszi a tippeket Srácok!
próbálkozok, aztán majd jelzek, hogy mire jutottam
-
bepken
veterán
sziasztok!
adott egy Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition hangszóró, amit most valami elborult és érthetetlen okból "offline" szeretnék használni, tehát microSD vagy USB módban, azonban nem akar összejönni... 16GB Kingston kártyát tettem bele, NTFS fájlrendszer, a zenefájlokat próbáltam gyökérkönyvtárba és alkönyvtárba is másolni, van .mp3 és .flac formátum is....
amikor beteszem a kártyát, akkor ad valamilyen hangjelzést (ugyanezt a hangjelzést adja a "Mode" gomb megnyomására, amivel elvileg a bementei módok között lehet lépkedni)
van esetleg valami ötletetek, hogy miért nem akar működni?
előre is köszi
-
bepken
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest