- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy JBL Partybox 710 hangfalam és olyan kérdésem lenne, hogy milyen hordozható akkumulátort érdemes ehhez venni?
EcoFlow hordozható generátort néztem, de nem tudom melyik ezekből a legkisebb ami elbír úgy egy 710-et, hogy az legalább 8-10 óráig megy.
Esetleg egy topikot linkeljetek már ami ezzel foglalkozik -
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy az extramobil.hu mennyire megbízatóbolt?
Bluetooth hangszórót vennék onnan. -
makoss
veterán
Sziasztok!
Mivel elég sok helyen érdeklődtem JBL Xtreme 3 táska ügyében, nem találtam semmi infót, hogy hol lehetne kapni, illetve az xtreme 2 hangszóróhoz kapható emagos táska jó-e, így bevállaltam, hogy megrendelem az emagon kapható XREC JBL XTREME 2 Hangszórótokot.
Szerencsémre a tok annak ellenére, hogy elég szűk, bele tudtam úgy tenni a hangszórót, hogy a 2 db cipzárt be tudjam húzni, így elmondható, hogy az Xtreme 2 táskába belefér az Xtreme 3 hangszóró is.
Hogy meddig lesz jó, tartós a táska azt nem tudom, lényeg, hogy a hangszóró belefér a tokba, szerintem vállalható!
Itt egy pár kép róla:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Ha valakinek bővebb infó kellene, megkereshet privátban is! -
makoss
veterán
Nekem van egy - mások szerint idegesítő - szokásom: Megszokott helyről veszek.
Ha valami nem válik be, az felejtős.
Lehet csinálok majd erről egy blogot mert nem szeretném ha ismerőseim, jó, és rendes közeli ismerőseim is így járjanak.
Annó kínából rendeltem egy Chuwi Hi 10-es tabot dokkolóbillentyűzettel és rengeteg procedúrán keresztül két és fél hónap után kaptam meg 0 garanciával és 1 tapasztalattal ami az aláírásomban is van. -
makoss
veterán
Üdv! BUÉK!
Nem tudja valaki, hogy a JBL Xtreme 3 hangszóróhoz hol lehet kapni táskát itthoni boltból?
-
makoss
veterán
válasz
Lallerboy85 #12265 üzenetére
Szerintem is szépen tisztán és tökéletesen szól!
-
makoss
veterán
válasz
Makszimusz #12250 üzenetére
-
makoss
veterán
válasz
Makszimusz #12248 üzenetére
Oké, de akkor minek a fórum?
Link? -
makoss
veterán
Üdv!
A JBL Go 2-n hogy lehet megnézni a töltöttségi szintet?
Magyar használati útmutatót tud linkelni valaki? -
makoss
veterán
válasz
<Adamsky> #12133 üzenetére
Köszi az infót, de a Jack csati azért kellene mert egy meló helyen lévő lebutított PC-re lenne kötve, és úgy volna jó, hogy ha a Bluetooth netán elromlik, (a hangszórón) másodlagos alternatívaként még lehessen úgy is rákötni. Persze a csatlakozást úgy értem, hogy a melós gépen semmit ne kelljen mókolni: PC-ről hang ki, csatlakozás, hang megy. Ennyi.
Ha netán félre értettem valamit bocs
Amit betettél meg küldjél már linket is légyszi! -
makoss
veterán
válasz
makoss #12116 üzenetére
... annyit hozzá tennék hogy azért ragaszkodnék a jack-hez ha melóba vinném a hangszórót, jó volna a benti PC-re dugni jack-en keresztül, mivel az a gép nagyon le van butítva, Bluetooth rajta nem támogatott, de Jackon keresztül lehet rá eszközt dugni.
(Ne mindig a mobilt merítsem) -
makoss
veterán
Üdv!
Csak kíkívánkozik belőlem, de néztem, hogy a Charge 4 és az 5 között az is különbség, hogy hiányzik az ötösön a jack csatlakozó.
Bocs ha hülyét kérdezek, de átalakítóval nem lehet pótolni a jacket?
Nem néztem sehol használati utasítást.... -
makoss
veterán
válasz
borbar #12059 üzenetére
Nekem Spotify van beállítva, de nem csak arról szeretnék lejátszani, hanem youtube, legutóbb feltett Music Folder Player Free app.
Jelenleg az eszköz egy Xiaomi redmi note 3 Pro, amit szeretnék lecserélni egy Redmi Note 10 Pro-ra.
Távolabbi elképzeléseim még, hogy jó lenne összekötni majdani hangszóróm PC-vel is ahogy Gixxer88 mondta a minap, de ezt is csak azért, hogy ne mindig a telóm merüljön -
makoss
veterán
Üdv!
Zenék lejátszásánál ki milyen applikációt, lejátszót (eszközt, mobil, tab, stb...) használ Bluetooth-ra?
Egyáltalán számít valamennyire a lejátszó, vagy app? -
makoss
veterán
Üdv!
JBL Charge 5 illetve Xtreme 3 -hoz hol lehet kapni tokot?
-
makoss
veterán
Üdv!
Szerintetek olyat meg lehet oldani, hogy egy számítógépre kötött PC hangszóróján lévő Jack kivezetésen egy Jack Bluetooth átalakítóval lehet zenét küldeni egy Bluetooth hangszóróra?
Tudom, hogy telefonon is lehet jelet küldeni, csak mint más lehetséges csatlakozási formát keresek -
makoss
veterán
Mikrohifiben is van 30.000 Ft-ért is ahogy nézem...
#11948 <Adamsky> Azért nem játszik, mert az okostelefon is már többszörös ugrás a kihajthatós buta telefonokhoz képest, (mert az van nekik) és az internetet meg hagyjuk is
Ha mégis internetes rádiós rádió, olyan ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva, és igen, nálunk is mindig a konyhában
Külföldi rendelést ellenségemnek sem ajánlanám, ennek roppant egyszerű oka van: nagyon megszivattak az utolsó rendelésemkor, 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra úgy, hogy hetekig azt sem tudták, hogy fizetőképes vagyok-e paypalnál (!!)
Végig "gyalogolt" rajta a vám, a nav, úgyhogy hagyjuk.....
Csak összehasonlításként: van olyan számítástechnikai bolt ahol törzsvásárló vagyok kb 15 éve, ha valami nem oké, még aznap (!!) kicserélik! Akkor ehhez hova jön a külföldi rendelés?? -
makoss
veterán
Én magamnak Charge 4-est vagy az ötöst néztem ki, láttam a motion + is ami itt elég sokszor szerepel, de mivel külföldről szerezhető be erősen felejtős.
Az ősöknél netes rádió nagyon nem játszik, csak antennás, (nem az a korosztály) az akku sem érdekes, úgy is helyhez lenne kötve.
Köszi az infót! -
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Keresek olyat, vagy hasonlót tudásban, hangminőségben mint a JBL Xtreme 3, de ne csak bluetooth, hanem működjön hálózatról is, és AM FM rádió legyen benne.
Köszönöm! -
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy sokkal gyengébb a hangja a JBL Charge 4-nek a JBL Xtreme 3-tól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest