Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
carl18
üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- GTA V
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest