- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Hasonlóan emlékezetes találkozás volt a Bose Soundlink Minivel való randevú: a Bose forgalmazói mutatták be a Westendben tartott Hifi Show-n. Több nagy hangfal volt a szobában, ahol megszólaltatták és ki kellett találni, melyik szól. Hát, a félreeső helyen lévő kis BT-hangszóróra senki nem tippelt.
-
Perillustris
senior tag
válasz
Lami66 #12538 üzenetére
Nem egy helyen néztem meg, egyik oldalon sem volt felüntetve eme igen lényeges információ. Tény, hogy nem voltam olyan alapos, mint amikor processzprt választok, de talán nem is elvárható. Szinte az összes helyen a hordozható kategóriában van, biztos nem fogok ennyi helyre levelet írni(amivel a többségük jó eséllyel nem is fogalkozna).
Mindegy, elfér így is valahol és elvileg lesz akkus változata is hamarosan. -
Perillustris
senior tag
válasz
btraven #12504 üzenetére
Hát, a Xiaomi Mi Smart Speaker-nek kell a konnektor. Én persze jól benéztem.
Igaz, civilizált helyeken ezt a típust nem is hirdetik hordozhatónak és nem is cseszik át az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged