Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal
üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverral
De amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.
#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.
Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De amúgy pénzt nem adnák érte.