Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverralDe amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest