Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igazság szerint néha azon elmélkedek hogy ha a Bluetooth hangszórók rövid idő alatt ilyen fejlődésen mentek keresztül akkor hosszú távon 10-15 év alatt mi fog itt még végbe menni?
Én elsőnek 2015 táján találkoztam egy JBL Go-val és akkor az álam kerestem hogy mekkorát szól egy ilyen kicsi doboz.
Azért mondhatni most minden téren fejlődött az ipar, és rengeteg hangszóró elérhető árban megy az átlag ember számára is.
Azért gyorsan eltelt az idő nehéz is észbe kapni hogy már 2021-et írunk.
Amit a Dockin D fine tud azt gyerek fejjel elképzelhetetlennek tartottam. Mikor én voltam gyerek akkoriban volt egy ismerősnek egy Sony Ericsson MPS-70-es hangfala walkman mobilhoz. És néztem milyen jól és tisztán szól.
Nagyon vicces és nosztalgikus érzés ilyen dolgot újra látni. 
Bár néha arra vagyok kíváncsi egy mai világban gyártott hordozható hangszóró milyen élet tartalommal számolhatunk hosszú távon.
Mert ha az ember tudná előre hogy ha jobbat vesz tovább bírja sokan kifizetnék a felárat.
Azért a legnagyobb gyártó"JBL" is csak 1 év garanciát add a hangszóróira. Ez talán azt jelenti a gyártó se bízzik eléggé a saját termékeiben.Minden esetre kíváncsi vagyok 10/15 év elteltével hány mai hangszóró marad működöképes állapotban. ( Nyilván az akku) cserés lesz, de hogy a hangszóró nem indul-e bomlásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- JBL STAGE 2 9634
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit a Dockin D fine tud azt gyerek fejjel elképzelhetetlennek tartottam. Mikor én voltam gyerek akkoriban volt egy ismerősnek egy Sony Ericsson MPS-70-es hangfala walkman mobilhoz. És néztem milyen jól és tisztán szól.