- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
btraven #18626 üzenetére
Szerintem az csak egy kék leddel megvilágított kamu cső. Ez talán a gyártó oldala- robbantott ábrát nem találtam, de itt több fotó is akad.
-
Perillustris
senior tag
válasz
btraven #12504 üzenetére
Hát, a Xiaomi Mi Smart Speaker-nek kell a konnektor. Én persze jól benéztem.
Igaz, civilizált helyeken ezt a típust nem is hirdetik hordozhatónak és nem is cseszik át az embert.
-
B1T3
addikt
válasz
btraven #12506 üzenetére
Valóban nehéz ajánlott modellt mondani ebből a kategóriából, mert általában csak nagyon szükségből vesz az ember ennyiért hangszórót, illetve ha csak ez az igénye (pl. háttérzajnak, rádióhallgatásra), akkor tényleg majdnem mindegy, mit vesz.
Ebben a kategóriában én valószínűleg a Mac Audio BT Elite 3500-ra repülnék rá 7000 Ft környékén, vagy adott még az oluvtól is kedvező értékelést kapott Vava Voom 20 (VA-SK002) 9000 Ft-ért. Egy pillantást vetnék a bluetooth 5.0-s, ezáltal remélhetőleg/feltételezhetően némileg stabilabb kapcsolatot nyújtó Lamax Street2-re is éppen a keretedet jelentő 10000 Ft-ért. Ha pedig kompakt hangszóró kell, a Huawei CM510 egész jól szól a méretéhez képest, és csak 6-7000 Ft. -
carl18
addikt
válasz
btraven #12506 üzenetére
Ilyen árkategóriába nem figyelem a hangszórókat. Sajnos ennyiért nagy részt csak Ipari hulladák kategóriát tudsz vásárolni.
Max egy minőségi használtat vadász.
Egy régi olcsó hifi Aux/Jack átalakítóval leszól bármilyen bluetooth hangszórót. Ez is egy opció, konyhába simán elzenélne fél hangerőn. -
carl18
addikt
válasz
btraven #12504 üzenetére
Ami 220-ba dugható és valóban remekül szól az a Harman Kardon Onyx studio. Abból mindegy melyiket veszed, garantáltan elégedett leszel a hangjával.
Én mikor az Onyx 6-ot kipróbáltam jelentősen erőteljesebb volt és szebb mint a Xtreme 3. Csak hát annak parányi az akkuja.A Tégla falba már nem vagyok biztos, az a legjobb ha a mobil közel van a hangszóróhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest