- iPhone topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
carl18
addikt
Üdv!
Na régóta ki akartam menni a Strand környékére. Kíváncsi voltam a Uboom X Kültéren nagy üres helyen milyen hangot add. Teljesen elégedett vagyok, próbáltam Max hangerőn is és valóban ez elég erős és hangos ha kell.
A videóba mondjuk Outdoor+ 60%-on ment, de elég jól adta a basszust.
Sajnos már kezdett sőtétedni, így a videóminőség nem lett a legjobb.
2 hónap múlva lesz 1 éve nálam a Uboom X és minél hosszabb ideje van nálam annál jobban értékelem a váráslást.1 órát voltam kint, de mikor kezdett sötétedni "Két Bora-Bora" Gyors járással jött felém.
Talán hallották a zenét és arra jöttek, aztán nem tudtam hogy "Mi Célból".
Alapból gyanus volt én kabátba is kicsit fáztam, ők meg polóba csavarogtak "Céltalanul".
Így gondoltam itt valami van már a vérbe, (Alkohol?DROG?)
Szóval fogtam a hangszórót és neki indultam én is haza, aztán végül nem volt semmi.
Lehet én gondoltam túl, de manapság az ördög sose alszik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #20307 üzenetére
Az nfc-t bt. hangszórók esetén arra használják, hogy a párosítást megkönnyítse. Nem kell párosítás üzemmódba tenni a hangszórót, hanem ha aktív a telefonodon az nfc, akkor csak odaérinted, és kész. Nulla értelmét látom, de egy-kettőn van.
Két azonos hangszóró sztereóban: a "varázsszó", amit keress, TWS. Szerintem jó ideje már az összes hangszóró tudja, de azért nem árt résen lenni.
A Xiaomi hangszóróihoz nem tudok hozzászólni, mert azok az érdeklődési körömön kívül esnek.
A Xiaomi Sound Outdoor hangszóróját egyébiránt itt a topic-ban többen szeretik. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a gyári fw 0.46-nál tart már hónapok óta ... "
Opsz! 0.48-at akartam írni. Egyébként komoly összegben mertem volna fogadni, hogy még mindig nem adták ki. Tényleg vicc. Jó lett volna, a Bog megkérdezte volna az Earfun-os csajokat erről (is), ha már itt jártak Magyarországon (nem néztem végig a videót, de az első pár percben elhangzottak alapján kétlem, hogy ez szóba került volna. Pláne, mert szerintem Bog sincs képben a hangszórós vonallal kapcsolatban).
Korábban már talán írtam, hogy ha azzal bíznának meg, hogy épüljek be a fent említett cégbe, és különböző partizánakciókkal tegyek keresztbe, hát nem biztos, hogy sikerülne több kárt okoznom, mint ők így saját maguknak. -
Sanyi.mTs
addikt
gondolkodom új BT-s hangszóró vételén. egy régi tronsmat t6-ot váltana.
sztereó hangzás végett 2db-ot vennék. ezt mindegyik mobil (és bt hangszóró) tudja így kezelni?
nfc nem igény, de ez mire jó egy BT hangszórónál?valahol szembe jött a Xiaomi Bluetooth Speaker.
20k/db környékén (inkább alatt) van ajánlott, aminél 2db megy sztereóban és jobb vétel (hangzásilag), mint a fenti Xiaomi? -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #20303 üzenetére
a gyári fw 0.46-nál tart már hónapok óta. nem úgy tűnik, mintha foglalkoznának vele. totál nem értem ezt a bohóc márkát, 3 speakerük van összesen, abból a kicsiknek igazából el is lehetne engedni a kezét. mi akadályozza meg őket abban, hogy foglalkozzanak a maradék eggyel? ehhez képest a Uboom L meglepően sok törődést kapott, mert még az app támogatás (és azáltal a custom EQ) is összejött végül, holott az kb egy érdektelen hangszóró az X-hez képest (vagyis hát szerintem méltatlanul alulértékelt. pláne, hogy kb mindenki az app support előtti időszakban tesztelte.) Alan Ross is azt mondta, hogy ha kezelné az alkalmazás, az gamechanger lenne. Mire ez megoldódott, már senkit nem érdekelt. Oluvot sem, miközben az X-en vadul dolgozik. Az Earfunnak semmi egyéb dolga nem lenne, mint implementálni Oluv fejlesztéseit. Kiábrándító ez a cég.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok, a Soundcorenál tök jó akciók vannak. Rá is mozdultam a Boom 3i-re ajándék fülessel.
Nyugtassatok meg, hogy nem a félkegyelmű UPS szállít már, mint 3 éve 😃
Köszi -
<Adamsky>
nagyúr
" ... vagy a magyar importőrnél maradt még készlet ... "
Nehéz, ill. nem is lehet ezt így összehasonlítani (hogy épp hol, milyen készlet van). Az biztos, hogy anno mikor Oluv bedobta, hogy ennyi volt, akkor tényleg látványosan nem lehetett kapni sehol, de most nem ez a helyzet." ... ráadásul ott új termékként szerepel... " – a megjelenése óta rajta ragadt.
Mondjuk ezért is lenne furi, ha ez hamarabb szűnne meg, mint pl. a "sima" Boom." ... Oluv tényleg állandóan arról beszél, hogy megszűnik a gyártás ... "
Én meg vagyok róla győződve, hogy a kínaiak valami olyasmit mondtak neki, hogy ezzel ők többet már nem foglalkoznak (nem tesznek bele pl. plusz mérnöki órát). Vagyis csak a szállítószalag elején, meg a végén fog állni egy-egy kis kínai. Tényleg, kijött már a gyári 0.38-as fw.?#20301 Cyborg
Lehet ez az új verzió már nem lett annyira acélos, mint az első. Mondjuk utóbbinak az mond ellent, hogy viccesnek kettő füstölt el a 1st gen.-ből.#20302 greenpro2011
"Meg már későn láttam ezt ... "
Nem értem, hová, miért kell ennyire kapkodni. ~20 percen belül jött az első válasz a kérdésedre, aztán rá egy nappal még egy megerősítés (hogy mit vegyél).
Persze a B2P se lesz rossz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest